Espais comuns i zones per a celebracions en pisos tutelats

Dilluns, 11 de Març de 2019

La vida en un pis tutelat és summament plaent. No només perquè es viu en un espai propi on cada un fa el que vol, sinó també per la quantitat de serveis disponibles juntament amb els espais comuns. Zones en què es pot gaudir d'una infinitat d'activitats, reunir-se per conversar i fins a organitzar celebracions especials. Volem que no falti de res, i per això ens preocupem per cuidar fins al mínim detall.

Avui comentarem tots els espais comuns i zones per a celebracions de què pots gaudir quan vinguis a viure al teu pis tutelat ..

  

recepció

  

En un edifici d'habitatges és molt important sentir-se bé rebut. Per això a l'entrada principal del teu pis tutelat trobaràs una recepció atesa per personal qualificat.

A la recepció podràs rebre encàrrecs, consultar diferents assumptes, sol·licitar serveis o informar-te sobre ells. A més, és el punt d'elegància amb el qual podràs atendre les teves visites, i un primer element de seguretat que sempre és d'agrair.

La recepció es decora de forma acollidora i es busca la funcionalitat. És un espai molt equilibrat, còmode per a qui atén el lloc i tota aquella persona que s'acosta pel motiu que sigui.

 

 

Sales d'ús comú

 

Si et ve de gust quedar per fer un cafè, xerrar amb els veïns o llegir una estona en companyia, aquest és l'espai ideal. El saló d'estar compta amb còmodes sofàs, premsa diària, una estupenda il·luminació i un ambient propici per tenir contacte amb visitants i els que com tu estan vivint aquí i tenen ganes de passar una estona.

Aquesta sala d'estar és un espai comú molt ben valorat, on tot està preparat per a sentir-se a gust. Un lloc de trobada en el qual poden esperar les visites o on quedar, organitzar diferents plans, o senzillament baixar per veure una estona la televisió en bona companyia. Tu tries quan i amb qui vols gaudir d'aquest espai.

Volem destacar a més que a la sala no només es pot veure el teu programa favorit o organitzar una reunió.

També és possible aprendre idiomes o participar en diverses activitats que organitzem a les Arcadias. Busquem coses interessants per aprofitar el temps, i també prestem atenció a les sol·licituds dels que viuen aquí. Així que si té interès per aprendre alguna cosa o creus que hi ha alguna cosa que li interessaria a molts dels teus veïns, estem oberts a tot tipus de suggeriments.

  

  

Sala de jocs

 

Si t'agrada jugar a les cartes, els escacs o el dòmino, vols aprendre algun joc nou o fins organitzar una partida de bingo, a la sala de joc ho pots fer. Busca una taula lliure on unir-te als altres o queda amb algú per baixar i passar una tarda divertida. A més dels teus propis jocs, a la sala trobaràs moltes opcions perquè gaudeixis del teu temps lliure. I si no hi ha ningú per jugar en aquest moment, pots aprofitar per fer solitaris mentre esperes a veure si s'anima algú, que segur que si.

La sala de jocs està pensada per poder gaudir al màxim. Compta amb diverses taules i tapets, béns i elements decoratius. En definitiva, és el lloc ideal per entretenir-se sense necessitat de sortir de l'edifici, lluny de la calor, el fred o la pluja ..

 

sales de joc en pisos tutelats

 

restaurant

 

Un dels espais comuns més coneguts i utilitzats és el restaurant, que serveix deliciosos menjars preparats amb cura i els millors ingredients. Atès per personal expert, tot està organitzat per donar cabuda als comensals que sol·liciten aquest servei. Decorat amb bon gust, equilibrat i poc cridaner però elegant, el restaurant convida a seure i gaudir de les elaboracions del xef, amb productes de temporada i una cura exquisida per tots els detalls.

Menjador privat per a celebracions

 

Tens algun esdeveniment especial que vols celebrar? No necessites sortir fora ni reservar enlloc, perquè comptem amb un menjador privat en el qual organitzar tot tipus d'esdeveniments. Aniversari, reunions familiars, aniversaris amb amics i molt més es pot celebrar sense problemes en un menjador preparat per a l'esdeveniment.

Igual que la resta d'espais, en aquest es cuida cada detall per oferir un aspecte d'allò més agradable.

El resultat és un saló menjador confortable, amb una estètica impol·luta on es pot reunir un petit grup de comensals per esdeveniments especials. Només cal sol·licitar la reserva per assegurar-se que no hi ha ningú que ho hagi fet abans i començar amb els preparatius. Sense perdre el temps buscant un lloc adequat i amb la comoditat de saber que no has de sortir de l'edifici per gaudir d'una celebració com et mereixes.

 

salons privats per a celebracions en pisos tutelats

 

Estem molt orgullosos de poder oferir aquest espai, i tots els que viuen aquí també ho estan, perquè saben que tenen a la seva disposició un lloc perfecte per a tot tipus de festes privades a casa, sigui quin sigui el motiu de la celebració.

El menjador privat és ideal per a aquestes festes en què vols convidar a molta gent ia casa és difícil que entrin tots. L'espai és ampli i permet albergar a més persones que al saló de l'habitatge, encara que us seguireu sentint com a casa perquè tot està preparat amb cura. Només necessites tenir un motiu per organitzar una festa o un esdeveniment i nosaltres ens encarreguem de proporcionar el lloc perfecte. Taules de grans dimensions, cadires còmodes i una decoració que farà sentir a tothom amb ganes de festa. L'elegància s'imposa en esdeveniments com festes sorpresa, aniversari o algun dia especial que vols compartir amb amics i familiars. Amb la comoditat de tenir-lo molt a prop i llest per quan ho necessitis.

 

Lavabdería

 

En les Arcadias volem que tot estigui en perfecte estat. Per això comptem també amb un espai de bugaderia on es pot fer la bugada amb comoditat. Rentadores i assecadores de gran capacitat per a la cura de les peces més delicades. Podràs baixar i tenir tota la teva roba en perfecte estat de revista de forma fàcil i en poc temps, ja que les màquines són d'estil industrial i estan preparades per oferir els millors resultats, com si portessis la roba al tint però encara millor.

A la bugaderia també es pot gaudir de contacte social, perquè hi ha diverses màquines i cada un pot estar fent la seva colada de forma entretinguda. Molts dels propietaris i llogaters de pisos tutelats destaquen que és una forma molt més agradable de realitzar aquestes tasques, de manera que prefereixen baixar a la bugaderia en lloc de tenir rentadora a casa.

Altres zones comunes a destacar

Hi ha altres espais comuns a l'edifici d'habitatges, destinats a prestar serveis sense necessitat de sortir. Per exemple, comptes amb una capella en la qual tenir un moment espiritual o organitzar algun servei religiós. També hi ha sala de massatges si vols gaudir d'un moment de relax de la mà de professionals amb experiència, una posada a punt que segur que agraeixes de tant en tant.

Tot està sempre en perfectes condicions, perquè ens assegurem que els espais es mantenen en bon estat, tant de neteja com en la seva decoració. Busquem la màxima felicitat dels que viuen en els seus pisos tutelats i dia rere dia treballem no només per mantenir el nivell, sinó per seguir millorant. Una cosa que es nota només entrar pel somriure i l'alegria que desprenen els que estan vivint aquí.

zones comunes de pisos tutelats

Un lloc que convida a viure

Els nostres pisos tutelats són ideals per gaudir de la vida. Ja hem destacat alguna vegada els avantatges de viure en pisos tutelats , com rebre assistència professional en tots els sentits, comptar amb independència completa, seguretat durant tot el dia i molt més. Tot en un mateix edifici, juntament amb les zones comunes que hem destacat en aquest article.

Els espais comuns disponibles, igual que les zones privades per a celebracions, no només t'ofereixen una forma de viure estupenda, sinó que també t'ajuden a aconseguir una felicitat plena, compartint el temps amb aquells que vols i socialitzant amb gent que gaudeix igual que tu d'aquestes instal·lacions.

Per descomptat, pots sortir a fer una passejada quan et vingui de gust, perquè aquestes zones sempre estaran disponibles. Només fem el possible perquè expliquis amb espais perfectes per compartir moments. Racons en què el confort és la tònica general, on passar una estona xerrant animadament, relaxant-te o compartint amb altres aficions, jocs i molt més.

Els nostres propietaris i arrendataris destaquen les zones comunes com un dels grans punts a favor de viure en aquests pisos tutelats. Amb completa llibertat per fer el que cadascú vol, compartir aquests espais dissenyats per a la teva comoditat.

No deixis de visitar-nos si vols comprovar en persona tots els detalls que et comentem. Estarem encantats d'atendre't i mostrar algunes de les nostres zones comunes, presentar-te a alguns habitants i veure per què els pisos tutelats s'estan convertint en la millor opció per viure còmodament i sense haver de renunciar a res. Contacta ara i et vam informar!

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento