Li oferim una vida fàcil i segura sense renunciar a la seva independència

El lloguer o la compra d'un dels apartaments comporta l'ús i gaudi dels serveis i els espais comuns.

Serveis bàsics

Vigilància / Recepció 24 hores tots els dies de l'any

Seguretat - El servei nocturn de vigilància i el servei d'atenció diürn controlen els accessos a l'edifici, recullen la correspondència, dirigeixen al seu destí les visites de familiars i amics i prenen nota de les seves preferències pel que fa als menús diaris.

Infermeria 24 hores

Salut - El servei és prestat per infermeres titulades (ATS) les 24 hores del dia, tots els dies de l'any. Les infermeres són formades i contractades a l'inici i, habitualment són sempre, en el seu torn, les mateixes, de manera que coneixen els habitants de l'immoble i les seves coordenades mèdiques. Les infermeres atenen a la dependència "d’infermeria" però van al domicili d'aquells que estan malalts o momentàniament indisposats. Prenen la pressió, posen injeccions, reparteixen l'eventual medicació i coordinen les possibles visites mèdiques.

Neteja

Els més de 1.000m2 d'espais comuns de tots els edificis estan sempre, a qualsevol hora del dia, en perfecte estat de neteja i higiene. Hi ha un servei opcional de neteja dels apartaments privatius, així com un servei de bugaderia, planxa i plegat de roba.

Manutenció - Restaurant 365 dies a l'any

Cada apartament disposa de la seva pròpia cuina. No obstant, l'edifici compta amb un restaurant d'ús privat per als que habiten l'immoble o els seus convidats. El xef programa habitualment 4-5 menús diaris per al menjar del migdia o el sopar. Es tracta de menús elaborats a la cuina del mateix edifici (no hi ha res precuinat ni congelat) que se serveix al menjador on cada apartament té la seva taula reservada. Els dinars i sopars són estrictament a preu de cost (preu mitjà de l'esmorzar 8 € i del sopar 6 €).

Manteniment i reparacions

Entre el personal que treballa als edificis hi ha un encarregat de manteniment que disposa d'un taller dins del mateix edifici. Totes les petites avaries i reparacions tenen immediata solució, sense esperes, sense desplaçaments i sense honoraris. L'únic cost és el del recanvi i sense cap marge a afegir a aquest cost.