Sempre ben atesos: el servei d’infermeria als apartaments amb serveis

Sempre ben atesos: el servei d'infermeria als apartaments amb serveis

Segons ens anem fent grans, les nostres necessitats sanitàries canvien. Comencen a aparèixer petits problemes de salut per als quals és possible que calgui algun tractament o seguiment per part de professionals.

Sobretot, en envellir, si un viu en solitud és probable que senti una mica de temor a posar-se malalt, que no es percebin segons quins símptomes o que s’oblidi alguna vegada de prendre el tractament pertinent. Per això, hi ha una solució tant efectiva com agradable, amb la qual podràs mantenir el teu ritme de vida i cuidar la teva salut, sense sacrificar la teva llibertat. Ens referim als apartaments amb serveis.

El temor por ponerse enfermo como limitación de la libertad

A medida que avanza la edad, el miedo a enfermar aumenta debido a que es más probable haber padecido alguna dolencia y, por ello, se es más consciente de que la salud se puede ver afectada más fácilmente. Esto puede generar temor entre las personas mayores, y es algo que puede desembocar en el miedo a salir a la calle e incluso producir otro tipo de problemas, como pueden ser estrés o dificultades para dormir bien.

El temor a posar-se malalt com a limitació de la llibertat

A mesura que avança l’edat, la por d’emmalaltir augmenta perquè és més probable que s’hagi patit alguna malaltia i, per això, un és més conscient que la salut es pot veure afectada més fàcilment. Això pot generar temor entre la gent gran, i és quelcom que pot desembocar en por de sortir al carrer i fins i tot pot produir un altre tipus de problemes, com poden ser l’estrès o les dificultats per dormir bé.

És evident que tancar-se a casa no és la solució, ni tampoc és una fórmula eficaç per evitar posar-se malalts. El millor és que vinguis a viure a un dels nostres habitatges tutelats, on comptem amb un servei d’infermeria professional, que s’encarregarà d’atendre totes les necessitats que tinguis en matèria de salut, a més de tenir a la teva disposició d’altres serveis de qualitat que garanteixen el teu benestar i felicitat.

El servei d’infermeria als apartaments amb serveis a Barcelona

Als nostres apartaments amb serveis a Barcelona els temors se’n van perquè tots els propietaris i llogaters disposen d’infermeria les 24 hores, un servei que proporciona gran quantitat de beneficis. Beneficis que fan que els que decideixen viure en un dels habitatges tutelats se sentin molt a gust i ben atesos, i que fins i tot es preguntin per què no ho van fer abans.

Atenció dia i nit

Com hem dit, el servei d’infermeria dels apartaments amb serveis és present les 24 hores. Al cap i a la fi, els problemes de salut es poden presentar sense avisar i ningú no sap si en algun moment li caldrà recórrer a l’atenció professional.

Dia i nit, durant tots els dies de l’any, el personal d’infermeria està disponible pel que calgui, tant per oferir tractament com per respondre dubtes i inquietuds que puguin sorgir.

Sempre les mateixes infermeres

No, no ens referim que al servei d’infermeria el personal no es pugui moure i passi tota la vida a l’edifici. El que volem dir és que les infermeres tenen els mateixos torns, de manera que coneixen molt bé tots els residents i saben quines són les necessitats en cada moment del dia. No has d’explicar-li a una persona nova si segueixes algun tractament o tens alguna malaltia cada cop que requereixes d’tenció. El personal d’infermeria dels habitatges tutelats ja sap què necessites i pot prendre les mesures de manera ràpida i eficaç.

Además, hay otro punto a favor en el hecho de que siempre esté el mismo personal. Se crean vínculos de confianza con los pacientes que ayudan en buena medida a personalizar la atención.

En cuanto a la profesionalidad, todo el personal de enfermería cuenta con formación especializada y demostrada en materia de salud, por lo que saben lo que tienen que hacer en cada situación y cómo deben atender a cada residente.

A més, hi ha un altre punt a favor en el fet que sempre hi sigui el mateix personal. Es creen vincles de confiança amb els pacients que ajuden en bona mesura a personalitzar l’atenció.

Pel que fa a la professionalitat, tot el personal d’infermeria compta amb formació especialitzada i demostrada en matèria de salut, per la qual cosa saben què han de fer en cada situació i com han d’atendre a cada resident.

 

Vigilància i control de tractaments

Un altre benefici del nostre servei d´infermeria és l’atenció continuada. En cas que necessitis cures o hagis de seguir un tractament, la infermera s’encarregarà d’assegurar-se que tot es fa correctament. Si es tracta d’un problema de salut puntual, farà un seguiment fins que et recuperis, i si segueixes un tractament de llarga durada s’encarregarà de donar-te els medicaments perquè no se t’oblidi mai prendre’ls.

A més, el personal s’encarrega de coordinar les cites mèdiques que tinguis de manera que mai no se t’oblidarà acudir a una revisió o consulta. Les infermeres portaran el teu calendari de salut per tu.

Botó d’emergència

Per completar el servei d’infermeria i oferir encara més tranquil·litat als residents, els habitatges tutelats tenen botons d’emergència a disposició dels propietaris i llogaters. Només prement-los, el personal mèdic acudirà de seguida per brindar-te l’atenció i cures que puguis necessitar.

Aquesta tecnologia és de gran utilitat en el cas de persones que viuen soles, ja que aporta seguretat i independència.

Tenint cura de la salut i el benestar

Als apartaments amb serveis s’hi guarda un historial amb les dades mèdiques de cada resident. S’hi anoten tant els antecedents com les actualitzacions d’estats (visites mèdiques que s’han realitzat, proves, etc.). D’aquesta manera s’ofereix una atenció integral personalitzada, que facilita la cura de la salut i fins i tot permet anticipar-se a situacions de risc. Per descomptat, les dades es tracten de forma adequada i confidencial, seguint la normativa vigent respecte a la protecció de dades personals que s’aplica a la Unió Europea.

A més, els serveis que presta el nostre personal d’infermeria no només es limiten al benestar físic, sinó que també atenen d’altres aspectes que tenen la mateixa importància per a la salut de les persones. Per això, les infermeres s’encarreguen de donar ànim i tenir cura de la part emocional, coneixent i adaptant-se a la situació de cadascun dels residents. Després de tot, la prevenció comença amb una bona càrrega d’alegria i bon humor, que té un impacte molt positiu i que ajuda al cos a sentir-se millor pel que fa a la salut.

Un altre detall important és que les infermeres tracten amb molt d’afecte els qui viuen als apartaments amb serveis, com a part de la família que són, cosa que engrandeix la seva tasca i que els llogaters i propietaris valoren molt, com queda demostrat quan es creuen amb alguna d’elles a les instal·lacions dels apartaments amb serveis.

Tot plegat sense perdre la llibertat

El fet d’estar pendents de les cures, tractaments, revisions i cites mèdiques no converteix els apartaments amb serveis en un edifici restrictiu, ni de bon tros. Tothom té llibertat per entrar i sortir quan vol, sense donar explicacions ni retre comptes de l’hora a la que tornen a casa.

Això és molt important perquè sabem que a tothom li agrada sentir-se atès, però també lliure. Per això els nostres apartaments amb serveis tenen un règim obert, ja que estàs vivint a casa teva, amb les teves normes i seguint els teus costums, però amb l’avantatge de disposar de serveis de qualitat que milloren la teva vida, entre ells una atenció en matèria de salut de la mà de professionals.

Vivir en un edificio donde sabes que te atenderán cuando lo necesites, que si tienes algún problema de salud o sigues un tratamiento alguien te lo recordará, aporta una gran tranquilidad y seguridad, hecho que repercute en el bienestar general. Todo ello sabiendo que puedes salir a la calle con tranquilidad y vivir tu vida como quieres, tener contacto con familiares, amigos y vecinos que viven en tu mismo edificio, compartiendo impresiones sobre lo bien que se están allí, participando en actividades conjuntas y entablando nuevas amistades.

Viure en un edifici on saps que t’atendran quan ho necessitis, que si tens algun problema de salut o segueixes un tractament algú t’ho recordarà aporta una gran tranquil·litat i seguretat, fet que repercuteix en el benestar general. Tot això sabent que pots sortir al carrer amb tranquil·litat i viure la teva vida com vulguis, tenir contacte amb familiars, amics i veïns que viuen al teu mateix edifici, compartint impressions sobre com s’hi està allà, participant en activitats conjuntes i entaulant noves amistats.

 

Habitatges tutelats amb serveis, qualitat de vida

Comptar amb serveis com el d’infermeria les 24 hores és un dels motius pels quals molta gent demana pels nostres apartaments tutelats a Barcelona. S’ha pensat tot per garantir una millor qualitat de vida, a més de viure amb total independència i autonomia.

Àrees comunes en què es pot xerrar amb altres residents, organitzar activitats lúdiques i educatives, rebre visites tant allà com al teu apartament i molt més, són un gran al·licient. També ho és comptar amb altres serveis com el de restaurant, vigilància 24 hores o neteja i manteniment perquè tot funcioni de manera adequada.

Si t’agrada cuidar-te, segur que trobes algú que vulgui fer una mica d’esport amb tu. Si el que preferiu és cuinar el que més us agrada, ho podeu fer a casa, o baixar a gaudir de deliciosos menús de temporada elaborats amb productes frescos pel nostre xef. I amb el servei d’infermeria dels apartaments amb serveis a Barcelona, cuidaràs de la teva salut de manera completa, perquè saps que si et passa alguna cosa tens un equip de professionals que s’encarregaran d’atendre’t, fins i tot de portar-te al metge si necessites alguna cosa més. Als nostres habitatges tutelats els temors desapareixen, perquè tens la seguretat que, gràcies al nostre equip mèdic, la teva salut estarà a les millors mans. Qualitat de vida en el sentit ple de la paraula.