El servei d'infermeria 24h en un pis tutelat

Dilluns, 6 de Agost de 2018

Cada vegada més persones viuen més anys en unes bones condicions físiques i mentals. Així, la persones que han superat l'edat de la jubilació tenen un potencial de futur que és perfecte per fer realitat aquells propòsits, somnis i projectes que no han pogut complir anteriorment per estar més centrades en la seva vida laboral. Ha arribat el moment de no deixar cap assignatura pendent per a un altre moment.

No obstant això, de vegades, cal reacondicionar el nostre entorn per preparar-nos per una nova etapa. Si bé podem tenir moltes coses per davant, també cal fer una previsió sobre què necessitarem per tenir una vida plena. Per tant, també és el moment de preguntar-nos si la llar que tenim ofereix les condicions més adequades.

 

Servei d'infermeria 24h en el teu pis tutelat

 

Si et trobes en aquesta etapa vital o coneixes algú proper que es troba en aquest punt, els pisos tutelats Artami són una referència d'il·lusió, cura, amistat i felicitat. El seu objectiu és que persones que trien aquesta opció siguin actives, organitzin la seva agenda a partir de les seves pròpies expectatives del moment, gaudeixin del seu temps lliure i tingui una actitud vital, fomentin les relacions personals i també gaudeixin dels seus propis espais de solitud. És a dir, siguin persones independents i autònomes que tenen una bona qualitat de vida.

Si bé, són molts els requisits que hem de considerar en visualitzar l'espai ideal de l'ens agradaria formar part, un dels serveis per excel·lència és el d'infermeria. En què consisteix i quins són els seus avantatges

Els beneficis del servei d'infermeria

 

Hi ha alguns elements de la rutina les persones que poden planificar-se, però, hi ha altres que poden estar oberts a factors inesperats. I la salut és un d'aquests camps. Per això, la millor manera de potenciar la salut és per mitjà d'una atenció-quatre hores amb la qual oferir una resposta adequada en cada circumstància.

En Artami, et proposem un servei d'infermeria de la mà d'un equip d'infermers titulats (ATS) que formen part de l'equip del centre i que atenen qualsevol consulta durant tot el dia i tot l'any. A més d'oferir una atenció especialitzada, també tenen en compte l'aspecte emocional en el qual l'escolta activa, l'empatia i l'amabilitat també tenen un poder medicinal a nivell psicològic.

 

La cura físic i emocional en el teu pis tutelat

 

El servei d'infermeria organitza les visites mèdiques previstes per a cada jornada, pren la pressió i posa injeccions (entre altres tasques). Si una persona es troba indisposada per alguna raó, també rep aquesta visita especialitzada. Aquesta atenció del servei d'infermeria durant tot el dia, reforça el benestar, així com incrementa la confiança dels residents als pisos. Ells saben que, davant de qualsevol incidència, poden rebre assessorament especialitzat i immediat.

Així mateix, si la persona requereix d'algun seguiment en particular com a conseqüència d'un diagnòstic determinat, també podrà experimentar aquest benestar. De la mateixa manera, al llarg de l'any, una persona pot patir algun tipus de diagnòstic, per exemple, una grip durant l'hivern. En aquest cas, la persona se sent totalment acurada durant el seu procés de recuperació.

Aquesta cura constant de la salut reforça l'autonomia personal perquè gaudeixi durant el màxim temps possible d'unes bienas condicions de vida. I és que la salut és un concepte integral que remet al pla corporal, però també al pla anímic. Així mateix l'atenció constant incrementa la seguretat de les persones i, al seu torn, dóna tranquil·litat a les famílies que saben que el seu ésser estimat es troba en un entorn de qualitat des del punt de vista físic, psicològic i social.

Com es realitza el servei d'infermeria?


En Artami, cada història clínica d'un pacient és única i consta d'unes dades propis. Per això, el servei d'infermeria realitza una anàlisi de cada cas per concretar el protocol més convenient en cada situació a partir d'un diagnòstic particular. Gràcies a aquest seguiment constant, també és possible observar l'evolució de la persona que pateix alguna patologia en concret després de l'aplicació del tractament oportú.


Compta amb un equip titulat en infermeria

 

Aquest diagnòstic té en compte tant l'aspecte físic, anímic com emocional. Parlem doncs d'un bé integral no només per a persones que pateixen algun tipus de malaltia, sinó també, per als que es troben bé. I és que la veritable vocació de la medicina no només és la curació, sinó també, la prevenció.

L'atenció també està acompanyada per la medicina de la intel·ligència social ja que els qui treballen en el departament d'infermeria parteixen de la naturalesa única de cada ésser humà i del respecte a la seva dignitat. La paciència, la sensibilitat, la simpatia, la comprensió, l'escolta, la proximitat i el respecte són elements importants en el treball diari. El tracte humà és vital en aquest tipus de situació.

Quan una persona rep una notícia sobre el seu estat de salut física, aquest fet també influeix en la seva part anímica. Per exemple, davant d'una malaltia senzilla també pots experimentar preocupació a curt termini. I l'equip d'infermeria ofereix un acompanyament constant que fa que qualsevol dubte es dissipi amb la informació pertinent al voltant dels símptomes i la seva evolució posterior. Per tant, en viure en un pis d'aquestes característiques, et trobes en un entorn marcat per la qualitat de les cures que reps.

Els residents són persones molt autònomes per les seves pròpies circumstàncies. Però, a més, estan en un entorn que propicia aquest desenvolupament autònom gràcies a una estructura assistencial.

 

La salut eleva la felicitat


En relació amb la felicitat, hi ha un ordre de prioritats en l'estructura d'aquest desenvolupament vital. La salut es troba a la base de l'alegria i aquest benestar és motiu de gratitud cada dia.

Infermeria enfocament en el benestar

El llenguatge de la salut, de vegades, pot ser complex quan s'observa des d'una terminologia professional. No obstant això, les infermeres titulades que formen part dels pisos tutelats, expliquen en un llenguatge senzill i adaptat a les circumstàncies de cada persona, la informació pertinent per a cada cas. Elles atenen els pacients a la infermeria.

I al costat d'això, realitzen tasques tan importants com posar injeccions oprogramar les visites mèdiques que puguin donar-se si algun dels residents no es troba bé. En aquest cas, són les infermeres les que es desplacen fins a la llar del pacient per garantir la seva comoditat. Aquestes professionals de la salut també prenen la tensió al pacient.

Generalment, les infermeres formen part d'un mateix torn, per tant, coneixen molt bé les rutines del centre ia les persones que formen part del lloc. Això també produeix un vincle de proximitat i familiaritat.

La salut i la teva autoestima

Tu ets la persona més important de la teva vida. Ho has estat sempre ja que tu protagonitzes teu relat vital. No obstant això, ara pots ser-ho encara més perquè estàs en un moment especialment propici per a ser feliç i gaudir de la teva jubilació. La cura és un gest d'autoestima. Si tens qualsevol dubte o qualsevol consulta sobre un aspecte que t'importi, pots dirigir-te personalment a la infermeria per plantejar aquesta qüestió i rebràs la resposta exacta. Per tant, practiques el teu compte no només a través d'uns hàbits saludables, sinó també, en prendre decisions efectives al voltant del estil de vida que vols gaudir en aquest moment de la teva història. El servei permanent d'infermeria t'aporta la seguretat de saber que formes part d'un entorn en què el teu benestar és el més important.

La salut reverteix en l'autoestima

La vida és un procés d'aprenentatge constant que està acompanyat per la presa de decisions. I una de les decisions més importants és aquella que té a veure amb on viure. Fer mudança és una decisió que has de prendre de manera conscient quan així ho creguis convenient. I, si arriba aquest moment, busca un canvi que sigui una suma. Així, Artami ofereix apartaments amb serveis d'alta qualitat i amb un gestió professional.

Al seu torn, si coneixes una persona del teu entorn que pot trobar-se en aquesta situació, el teu recomanació també pot servir d'ajuda per observar una nova zona de confort en la seva vida. Artami pot ser la solució per gaudir dels millors serveis, un tracte humà i la filosofia que cada persona és única i especial.

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento