Descobreix què són i què t'ofereixen els pisos tutelats

Dimecres, 8 de Març de 2017

Viu cada etapa de la teva vida amb una actitud ple d'il·lusió, perquè en cada moment, també després de la jubilació, pots seguir experimentant noves sensacions de plenitud. L'edat no només pot mesurar-se per la data de naixement, sinó també per la joventut interior, per la manera de ser.

 

Cada vegada més persones grans gaudeixen d'un llarg període vital des del moment en què es jubilen, gaudint de molt bona salut i millor qualitat de vida. Persones que troben en aquest moment el període perfecte per potenciar el turisme, anar al cinema o al teatre amb més freqüència, quedar amb els amics, participar en esdeveniments socials, fer noves amistats, gaudir de la lectura a la biblioteca ... En definitiva , viure la vida en la seva màxima plenitud.

 

Però una de les decisions més importants que pots haver de prendre en aquesta etapa és en quin lloc vas a viure. On t'agradaria que estigués la teva llar, aquest espai on tornar cada dia sentint-te en un entorn de felicitat plena.

 

 

 

L'opció dels apartaments tutelats

 

En aquest aspecte, és important que sàpigues que els apartaments per a majors ofereixen un ampli catàleg de serveis que poden fer que la teva vida sigui millor. Perquè el confort també és un dels ingredients del benestar humà. Parlem de pisos tutelats a Barcelona proveïts de les millors condicions per a la teva cura diària.

 

Aquests apartaments tenen l'espai estructurat en zones comuns on s'ofereixen serveis per a tots els residents, i zones individuals, on cadascú se sent totalment independent. Per tant, podràs conciliar la teva intimitat amb els espais de relació social i trobada amb els altres. A més, cada zona individual està connectada amb els llocs comuns per una excel·lent xarxa de seguretat.

  

 

 

Servei de neteja

 

Una de les tasques rutinàries que solen robar més temps en l'agenda és la realització de les tasques de la casa. Si vius en aquests apartaments comptaràs amb un servei de neteja, ja que totes les zones comunes dels apartaments tenen una neteja permanent gràcies als professionals que s'ocupen d'això en tot moment amb la màxima dedicació. Si ho requereixen, també podràs demanar servei per rentar, planxar i plegar la roba. D'aquesta manera, tindràs el teu fons d'armari perfectament mimat.

 

Els valors de Artami giren al voltant de quatre pilars essencials: màxima professionalitat, responsabilitat en la feina ben feta, coneixement i experiència d'allò que és el millor en cada moment.

 

És molt possible que a casa teva també tinguis servei de neteja; per aquesta raó, no notaràs cap canvi al mudar-te als apartaments. I aquesta és una de les principals avantatges d'aquest canvi: gaudir de tot el positiu, sense patir l'estrès que pot produir el canvi de residència.

 

 

 

Servei de reparacions

 

A més, també et sentiràs protegit davant de qualsevol imprevist d'avaria que pugui produir-se a l'apartament, gràcies al servei de reparacions amb el qual pots posar-te en contacte directament. A més, no necessites pagar un extra per aquest servei pel que fa a desplaçaments, la despesa que has cobrir és la tarifa de la reparació. Aquest servei és molt útil perquè t'ofereix una resposta a mida quan experimentes alguna petita incidència que no té més transcendència a casa teva. És a dir, aquest servei cobreix avaries senzilles però importants.

 

 

Servei de reparacions

 

 

Servei de restaurant

 

Al voltant de la taula, pots gaudir de la felicitat en el sentit més ampli de la paraula. Ja que, a més del plaer gastronòmic, també pots gaudir d'agradables converses compartint taula en aquells dies en què tens convidats amb els que gaudir d'uns moments de xerrada. Per tant, és el lloc perfecte per gaudir d'un dinar amb motiu de la teva festa d'aniversari, per exemple. Cada dia podràs triar el teu menú preferit entre una llista d'opcions delicioses. Sempre són menús elaborats amb productes de qualitat, en què no hi ha espai per als precuinats. Perquè tenim molt clar que la manera en què t'alimentes influeix molt en la teva salut i que una alimentació sana és vital per mantenir l'energia i l'optimisme.

 

Per tant, en els apartaments també disposes dels millors mitjans per ser el perfecte amfitrió en celebracions personals i pots estar en contacte amb tots els familiars i amics al poder rebre les seves visites en qualsevol moment. No obstant això, tu sempre tindràs el teu propi espai. I és aquesta autonomia la base del teu qualitat de vida en aquest moment vital. Perquè un dels factors que més influeixen en la felicitat de la gent gran i que fan que se sentin joves és prolongar durant el major temps possible aquesta autonomia.

 

Els plaers quotidians són aquells que aporten més felicitat en la teva rutina. Per tant, gaudiràs de l'agradable sensació de gaudir de veritables delícies gastronòmiques, sense haver de preocupar-te per elaborar el menú. Aquest moment quotidià és vital, a més, per estructurar la teva rutina al voltant d'uns horaris freqüents.

 

  

 

Servei d'infermeria

 

La teva salut és un valor bàsic. I en els apartaments tutelats pots gaudir de l'experiència de tenir un servei d'infermeria de manera permanent. D'aquesta manera, podràs consultar qualsevol símptoma que notis amb els professionals experts en salut. De la mateixa manera, davant de qualsevol tractament tindràs un seguiment de la teva evolució. Les infermeres que treballen al centre estan permanentment desplaçant-se fins els apartaments d'aquelles persones que estan indisposades ia les que han de fer-los algun seguiment per algun motiu.

 

Però a més, coneixen a totes les persones que viuen al lloc, per aquesta raó, s'estableix un tracte familiar, proper i marcat per la intel·ligència emocional. Perquè la medicina de l'afecte també és important per alleujar qualsevol malaltia en forma d'empatia, respecte, acompanyament i escolta activa.

 

 

Servei d'infermeria

 

D'altra banda, la cura de la salut no només és fonamental per oferir un tractament a un diagnòstic determinat. També és essencial fomentar la salut de manera proactiva a través de la cura constant. I això és el que pots fer amb els apartaments d'una manera integral: fer que et sentis bé en aquesta etapa de la teva vida, una cosa que resulta un benefici a nivell físic i emocional, perquè cos i ment formen un tot.

 

 

 

Servei de vigilància

 

Un altre dels serveis presents en el catàleg de Artami és el de vigilància. Vas a sentir-te permanentment acompanyat gràcies a un servei que incrementa la seguretat en l'immoble. Un servei de vigilància que t'ofereix una protecció extra per gaudir d'autonomia en el teu temps lliure. De vegades, algunes persones grans comencen a sentir por quan es queden soles a casa a les nits. No obstant això, els pisos tutelats ofereixen, a més de servei de vigilància, un espai de convivència agradable entre tots els residents. Un espai en el qual poder fer noves amistats amb companys de vida que es troben en una mateixa situació. És clar que la socialització és un altre dels principis del benestar que has de posar en pràctica a aquesta edat.

 

Servei de vigilància

 

Els pisos tutelats t'ofereixen l'entorn agradable de la teva llar, però amb l'afegit d'uns serveis que fan de la teva vida un somni fet realitat. Perquè des d'aquesta perspectiva, tot són avantatges. Tu segueixes gaudint d'una autonomia total per a organitzar la teva vida i els teus horaris a partir de les teves preferències personals. És a dir, sentiràs la llibertat d'ocupar el teu temps en activitats en què vols centrar el teu present. Però sumant la comoditat d'uns serveis que fan que la teva vida sigui millor.

 

  

 

El millor llar per viure

 

Cada persona té un pla de vida. Un pla que va creant amb nous recursos personals a partir de cada moment. I l'etapa de la jubilació és un bon moment per dissenyar una nova trama amb ingredients molt saludables. Un d'ells és la joventut d'esperit. Aquestes ganes de viure que et porten a sentir cada dia com el millor dels regals. Un regal que et permet dur a terme somnis i objectius per als quals potser no vas tenir tant de temps i disposició en el passat quan els compromisos professionals encara tenien presència en la teva rutina.

 

I a més, en els apartaments tutelats podràs gaudir de la qualitat estètica de la infraestructura d'un espai cuidat que projecta emocions agradables. Perquè l'entorn té un alt poder sobre el teu propi estat d'ànim. A més, els nostres pisos tutelats estan ubicats a les millors zones i molt ben comunicats. Per tant, aquesta ubicació és un extra de comoditat per als teus desplaçaments.

 

 

pisos tutelats

 

Viuràs el plaer de sortir a gaudir de les teves plans d'oci sabent que no has de preocupar-te per res més que de gaudir d'aquest moment. És a dir, no has d'estar pendent de fer les feines de la casa, per exemple. Però el més important de tot, l'essència dels apartaments tutelats, és la filosofia humana de fons en cada servei. És a dir, cada ésser humà, a qualsevol edat, és irrepetible. I aconseguir la felicitat de la gent gran és el motor de fons dels que treballen en aquests pisos.

Aquests pisos també poden interessar-te si com a fill, busques una opció de futur immediat perquè els teus pares estiguin bé.

 

 

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento