Estar cura i ser autònom: Em compro una casa tutelada per a majors

Dimecres, 22 de Abril de 2015

Una casa adaptada qualssevol que siguin les seves necessitats, amb tot el que necessita a mà i amb uns veïns amb els quals compartir inquietuds i hores d'oci. Això és el que ofereixen les cases tutelades per a gent gran, una de les últimes novetats immobiliàries que ara arriben al nostre país. Suposen una inversió econòmica, una inversió en millorar el benestar i l'estil de vida, una inversió en el futur. Tot això mantenint l'autonomia i llibertat que tant aprecia.

 

 

Fenomen immobiliari a Espanya


En altres països com els Estats Units les cases tutelades per a gent gran existeixen des de fa dècades. Són complexos on gaudir d'una merescuda jubilació lluny de les preocupacions mundanes i sense haver de lidiar amb els problemes del dia a dia. No obstant això es tracta d'una possibilitat immobiliària relativament nova al nostre país que està generant gran expectació.

 

autonomia

 

Llar adaptat al present


Adquirir cases tutelades per a gent gran suposa una inversió econòmica. Suposa tenir una llar pròpia, adoptat a les seves necessitats actuals. No hi ha per què seguir mantenint una gran casa a la qual es va criar a tota una família quan els fills ja han abandonat el niu. Les preocupacions i necessitats són diferents ara a les de fa 30 anys, així que l'acció lògica és canviar-se a un nou pis que s'adapta a les seves noves condicions.

 

 

Gaudiu de la jubilació


La jubilació és un moment per gaudir del seu temps lliure, descansar després del dur esforç dels últims anys i permetre fer-ho en les millors condicions possibles. Amb seguretat, amb totes les comoditats al seu abast i en un entorn en què l'acompanyi gent en la mateixa situació. Això és possible fer-ho al seu aire, sense retre comptes a ningú, sense respondre a horaris ni a cap requisit.

autonomia


Llibertat i assistència


Les cases tutelades per a gent gran suposen mantenir aquesta llibertat que és tan apreciada per tots, però sabent que té un suport darrere. Aquests habitatges compten amb un servei d'infermeria, personal professional disponible les 24 hores del dia els 365 dies de l'any, que s'encarrega de supervisar qualsevol incident que pogués sorgir i coordinar l'agenda mèdica. Una casa tutelada li permet mantenir la seva independència sabent que tindrà prop a algú que li pugui ajudar.

Sense obligacions


La seguretat està garantida també amb els serveis de vigilància instal·lats a les cases tutelades per a gent gran, per la qual cosa no ha de preocupar-se per res. Ni fins i tot per tasques quotidianes com la limpiezano preparar el menjar. Pot acudir al restaurant, que elabora variats menús diàriament i contractar al mateix personal que s'encarrega del manteniment del complex, perquè l'habitatge estigui a punt en tot moment.

serveis pisos tutelats

Independència i companyia


Els espais comuns es converteixen en un lloc d'oci on conversar amb gent de la seva mateixa edat, amb les mateixes inquietuds i amb la qual fer amistat. Mai se sentirà sol, encara que no tingui un company a la llar, perquè tindrà sempre a algú a prop amb el qual divertir-se, passejar o, simplement, gaudir d'una bona conversa.


Decideixi sobre el seu futur


Prengui les regnes del seu futur i decideixi com vol gaudir de la seva jubilació. Les cases tutelades per a gent gran poden ser una inversió de cara als propers anys si és que encara no té previst canviar-se de la llar. Però també pot fer el canvi ja i començar a gaudir de tots els beneficis que li ofereixen.

 

futur


Demani pressupost


No deixeu passar l'oportunitat de ser dels primers a conèixer les cases tutelades per a gent gran i descobrir tots els beneficis que ofereixen. Consulteu-nos pressupost i comenci a gaudir de la seva jubilació.

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento