Viure plenament l'amor a qualsevol edat, en el teu pis tutelat

Dimarts, 17 de Juliol de 2018

Has conegut a una persona important? T'agradaria compartir la teva vida amb ella? Una de les opcions més desconegudes per a les persones de mitjana edat és la d'obtenir un pis tutelat. En aquest article et anem a explicar en què consisteix i com pot ajudar-te a consolidar la teva relació a la tercera joventut.

L'amor pot arribar en qualsevol moment


Encara avui, el fet que una persona gran pugui enamorar és una cosa que moltes persones no entenen. No obstant això, és una realitat cada vegada més patent ja que gran part de la població que es troba en edats avançades té interès per trobar una parella. Al capdavall, no és tan estrany. La medicina ha avançat notablement pel que les persones cada vegada vivim més i, com no, en millors condicions. Per tant, en cas de quedar sense parella en una edat avançada no hi ha per què renunciar a l'amor.

 

De fet, l'expressió d'edats avançades poc té a veure amb la concepció que se li va donar en crear el terme. Així doncs, d'ara en endavant parlarem de la tercera joventut.

Per què? Molt senzill. Para't a pensar en tu mateix com una persona adulta, amb possibilitats econòmiques àmplies i sense cap tipus de lligam. Ja no has de treballar ni de cuidar dels teus familiars perquè tots tenen la seva vida. Així doncs, ets més gran, però també més jove que mai. Si hi ha energia, possibilitats i ganes per què vas a renunciar a l'amor? En qualsevol moment pots conèixer a una persona que t'ompli i amb la que vulguis compartir la teva vida. A més, l'amor té múltiples beneficis per a la salut dels que parlarem a continuació.

Beneficis per a la salut de l'amor


El primer que has de tenir molt clar és que enamorar-és saludable. Això està recolzat per una gran quantitat d'estudis. Al capdavall, l'amor és una de les cinc emocions bàsiques de tots els humans i té una funció de supervivència.
Des que vas néixer vas començar a crear vincles afectius que es van desenvolupar d'acord vas ser creixent. Per això, seguir creant aquests vincles és molt positiu a qualsevol edat. Així doncs, vegem quins són aquests beneficis perquè obris de bat a bat les portes del teu cor a l'amor.


Millorarà les teves defenses

Quan t'enamores, el teu cos deixa anar una quantitat d'endorfines molt més gran al comú. Aquesta substància és l'antidepressiu natural i provoca un augment de la felicitat. A més, aquestes milloren el funcionament del teu sistema immunològic de manera que els teus defenses es veuran més enfortides. I, en conseqüència, tu estaràs menys exposat a malalties.

Reduirà el teu estrès, ansietat i estats de depressió

La soledat emocional pot ser molt difícil de portar. De fet, tot i que els teus familiars et visitin regularment, l'ésser humà no està fet per viure sol.

Per això, no és estrany ni d'estranyar que en determinats períodes sentis que el teu estat anímic està molt decaigut i fins i tot passades per petits estats de depressió. Tot això és perfectament normal, però, l'amor pot acabar amb això.

Quan t'enamores, els teus nivells de cortisol disminueixen notablement. Aquesta és l'hormona que s'encarrega de generar l'estrès pot arribar a augmentar la teva tensió arterial. A més, si t'enamores teu organisme generarà una major quantitat d'oxitocina, que és l'hormona del benestar. Aquesta ajudarà a reduir el risc cardiovascular i contribuirà també a millorar l'estat del sistema immune.

Tindràs menys risc de patir malalties cardiovasculars

I si ja les tens, el teu estat millorarà notablement. L'amor i l'enamorament generaran en tu una major producció de dopamina, oxitocina i norepirefrina. Aquestes tres substàncies són les encarregades de que s'intensifiquin els sentiments de felicitat i plaer.

Però a més d'això, també ajuden al fet que les malalties cardiovasculars millorin o no es manifesten. Així doncs, enamorar és bo per al teu cor.

La teva pell es rejovenirà

Així és, l'amor et fa estar més guapo. Per què? Doncs perquè quan t'enamores teus nivells d'estrògens augmenten i això ajuda a que la pell es vegi més bella i millori el seu aspecte físic.

Adéu a l'insomni

Un dels beneficis que més et afectaran en el teu dia a dia és la millora en la conciliació del son. No obstant això, no n'hi haurà prou amb que estiguis enamorat sinó que serà necessari dormir amb la persona a la que estimes.


Quan es comparteix llit amb aquella persona de la qual estem enamorats el cos allibera oxitocina, hormona que afavoreix el benestar i el descans per poder reparar el sistema nerviós mentre que dorms.

Per tant, no només conciliarás millor el son, sinó que t'aixecaràs molt més descansat i reparat.

aporta vitalitat

La sensació d'enamorament provoca que el teu cos generi una major quantitat de melatonina. Aquesta substància et farà sentir molta més vitalitat en el teu dia a dia.

No obstant això, com més vegis a aquesta persona i com més a prop estiguis d'ella, major quantitat de melatonina generarà teu cos.


Et cuidaràs molt més

Un altre dels beneficis que tindrà el fet enamorar sobre la teva salut ho exerciràs tu mateix. Quan estàs enamorat tendeixes a cuidar-més. Per què? Doncs molt senzill, perquè vols que l'altra persona et vegi bé.
Així doncs, menjaràs millor per no engreixar, faràs més exercici per tenir més força i gaudir al màxim dels moments amb la teva parella i no et negaràs a cap activitat que millori la teva qualitat de vida. Per tant, l'amor et provocarà un canvi d'actitud molt positiu per a la teva salut.

Millorarà la teva autoestima

Si d'alguna cosa no pot cabre dubte és que el fet d'estimar i ser estimat suposa una millora de la qualitat de vida i benestar. L'amor és una forma de donar-li sentit a la nostra vida (a més de molts altres factors, mai pot ser l'únic) i sentir que som correspostos automàticament suposa un augment de la nostra autoestima.

Això suposa una millora automàtica de la teva salut psicològica i integral ja que et sentiràs molt millor amb tu mateix.

Apartaments amb serveis per viure el teu amor de la tercera joventut


I ara que coneixes tots els beneficis que té enamorar-se, segur que estàs desitjant de començar una nova vida amb la teva parella ideal oi? Però clar, l'edat hi és i moltes vegades pots patir problemes per poder moure't amb soltesa o tens certes necessitats especials. Doncs bé, nosaltres vetllem perquè en complir anys, les persones més grans se sentin més lliures i independents i no al contrari.

El normal és que en aquest moment que has deixat de tenir obligacions i càrregues vulguis realitzar-te i viure la teva vida al màxim. Per això, cada vegada són més les persones que opten per viure en un pis tutelat.


Què és un pis tutelat?


Al principi això pot donar-te la sensació de control, vigilància i fins i tot atosigamiento. No obstant, això és tot el contrari.
Has estat alguna vegada en un hotel? Doncs això és el més semblant a un hotel, però t'assegurem que podràs dir-llar.

Aquests habitatges estan pensades perquè la persona que les ocupi faci d'elles la seva llar. L'única diferència amb una casa normal i corrent és que sempre podràs gaudir d'un servei d'atenció de professionals. Aquests professionals altament qualificats podran atendre les teves necessitats siguin quines siguin i facilitant en gran mesura el teu dia a dia.

No importa quines siguin les teves necessitats o preferències. En els apartaments amb serveis podràs comptar amb cuiners, psicòlegs o experts en la salut i nutrició.

D'altra banda, si t'agrada l'esport i mantenir-te àgil, també podràs comptar amb l'assessorament d'entrenadors i nutricionistes, que et elaboraran una dieta adient a les teves necessitats mèdiques però que, òbviament, no et s'avorreixi ni et desagradi.

De la mateixa manera, gaudiràs de serveis de relaxació com massatgistes i fisioterapeutes així com metges si és que ho necessitaràs. Al capdavall, la finalitat última d'aquests apartaments és que et sentis com a casa però amb les atencions i serveis que necessites.

Les teves necessitats cobertes i el teu temps per a la teva parella


Així doncs, gràcies a aquests habitatges podràs gaudir dels millors anys de la teva vida en companyia de qui tu vulguis. Principalment perquè et sentiràs bé i tindràs temps per dedicar-li a la teva parella.
Però a més podràs viure amb aquesta persona sense cap problema ja que tu sempre tindràs les teves necessitats cobertes. No hauràs de perdre el temps en desplaçar-te a veure un metge ni a cap altre tipus de servei relacionat amb la teva salut.I per descomptat, la teva parella no haurà de ser la responsable d'ajudar-te amb les teves necessitats siguin les que siguin. Per contra, sempre tindreu la màxima privacidadpero amb les vostres necessitats personals cobertes en tot moment. Per tant, queda palès que l'amor és necessari a qualsevol edat i que gràcies a un pis tutelat les necessitats pròpies d'aquestes edats no seran cap problema per al desenvolupament d'una relació plena.

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento