Viu el Nadal en un pis tutelat!

Dimarts, 11 de Desembre de 2018

S'acosten les dates més especials de l'any per a la majoria, i com no pot ser d'altra manera, segur que s'espera rebre la visita de familiars i amics. Alguns d'ells procedents de llocs llunyans i que fan l'esforç de desplaçar-parell veure almenys un cop l'any als seus éssers estimats. Què millor manera d'agrair-que organitzen un gran esdeveniment per gaudir tots junts?

Un dels avantatges de viure en un pis tutelat és que disposes de llibertat completa per a organitzar-ho tot, al teu gust i seguint els costums que han identificat des de sempre aquestes festes. Anem a organitzar la millor festa del món!

 

 

caixa de records

 

la decoració

 

La veritat és que parlar de la decoració no és una tasca fàcil, ja que cada qui té les seves preferències. El millor és que hi ha una sèrie d'elements que sempre són presents, com pot ser l'arbre que recorda un dels orígens d'aquestes festivitats, procedents del nord d'Europa, on avets i pins es adoraven com a símbol del renéixer després de l'hivern. Tampoc pot faltar un Betlem, que pot estar a l'interior del pis o posar d'acord a tots els veïns per crear-ne un gegantesc amb el qual rebre a les visites.

 

- Portes i finestres

 

El garlanda i els ornaments no poden faltar en una bona decoració, encara que el millor és ser moderats i no excedir-se. Una decoració ha de ser alegre, lluminosa i divertida, però no excessivament aclaparadora. Tingues en compte que moltes vegades menys és més, i una mica de neu formant un dibuix en el cristall, una garlanda de llums de colors o el clàssic mitjó pot ser suficient per crear un clima acollidor, que convidi a passar l'estona compartint bons moments amb la família que ve de visita. I per descomptat, amb els nous amics que es fan en un pis tutelat.

 

- EL passadís

 

Com hem comentat abans, les zones comunes són perfectes per sorprendre a les visites. A més es pot organitzar com una estupenda activitat de grup, on tots els habitants deles habitatges puguin compartir fantàstics moments decidint on es col·locarà el misteri, quina mida tindrà el riu i fins i tot com de escarpades seran les muntanyes. Per no parlar dels personatges típics d'aquestes escenes, com qui serà el famós que faci la funció de caganer, figura clàssica a Catalunya que ha conquistat mig món.

El passadís de l'entrada pot ser un lloc perfecte per ubicar el Betlem. Encara que també es pot ampliar a altres zones com la sala de jocs i fins i tot l'exterior, per donar la benvinguda a tot el que arribi fins i tot abans que entri per la porta.

 

 

les felicitacions

 

Tant si van acostar un dia com si per alguna raó no podran, les felicitacions sempre són una tradició. En el teu pis tutelat tindràs la possibilitat de participar amb altres en l'elaboració de les teves pròpies targetes. Pots veure quina és la idea que han tingut els teus nous amics per als seus dissenys, o compartir els teus si tens un talent especial. El millor és que sempre es genera un ambient espectacular, un clima festiu que acompanya les setmanes prèvies a la festes. Aquest és un dels motius pels quals cada vegada hi ha més persones decidides a viure en pisos tutelats, perquè mai més es tornaran a sentir soles.

Tornant a les felicitacions, igual que amb la decoració hi ha opcions per a tots els gustos. Des pintar targetes a mà amb diversos materials fins a fer composicions amb efectes sorprenents, per exemple explicant i pegant figures de cartolina. Això sí, no t'oblidis de signar dins perquè els que el rebin sàpiguen que t'has acordat d'ells.

Evidentment no només enviaràs felicitacions sinó que també les rebràs. Una bona excusa per reunir-vos i gaudir de les targetes i missatges que us envien els vostres éssers estimats amb motiu d'aquestes dates. Qui s'atreveix a trencar el gel? És possible que al principo, sobretot si és el primer any, hi hagi alguns que es resisteixin una mica, però pel que fa un comenci a ensenyar les seves targetes, segur que els altres faran el mateix. Un altre dels molts atractius que té viure en un d'aquests pisos!

 

postals nadal

 

El sopar en família

La vida en un pis tutelat és estupenda per diversos motius. Un dels més importants és que no tornaràs a sentir solitud en cas que per algun motiu no tinguis visites, o que aquestes es limitin a un sol dia, i que no coincideixin amb el sopar tradicional. Per què no organitzar un sopar familiar amb altres habitants de l'edifici? Potser et trobis amb algú que estigui en una situació semblant, i es puguin fer plans per sopar en companyia. Fins i tot es pot fer una mega festa quan s'acabi el sopar, i baixar tots a prendre una copa per desitjar-ho millor!

És clar, també es pot organitzar tot per rebre a familiars i amics que facin plans per apropar-se. A qui no li agrada recordar aquesta recepta especial que sempre t'han demanat? O pots sorprendre als teus amb noves elaboracions, intercanviant receptes amb els teus companys de veïnat. A més de ser una excel·lent forma d'agrair que hagin vingut, també és una manera d'estrènyer llaços amb els qui passen amb tu la resta de l'any, i descobrir una mica més sobre els seus gustos i origen.

Perquè segur que algú ha descobert receptes sorprenents al llarg de la seva vida, i ara és el moment de compartir-les i gaudir-les en èpoques festives com aquestes.

També és important recordar que pots escollir preparar el sopar o que altres ho facin per tu. El servei de menjars d'un pis tutelat permet fer un encàrrec especial i unir-vos tots a la festa que tindrà lloc al menjador. I si ho planifiques amb suficient antelació, també podràs reservar lloc perquè t'acompanyin els que s'acosten a fer-te una visita.

Nadal pis tutelat

Celebra amb qui vulguis al teu pis tutelat

Un altre dels aspectes més positius que té viure en un pis tutelat és que ningú decideix per tu qui o quan vindrà a gaudir de les festes. Podràs organitzar la celebració amb qui vulguis, perquè vius a casa teva i tens el control total d'això. Pots reunir a tothom per fer una gran celebració, o fer-ho de forma més íntima amb reunions de poques persones al llarg de totes les festes. ¿Qui li va posar límits alguna vegada a les reunions familiars?

Imagina el bé que us ho passareu tu i la teva família en el sopar, sense que ningú us molesti i amb total privacitat. Fins i tot podeu visitar després a la resta d'habitants, per felicitar-se mútuament i donar a conèixer als vostres éssers estimats. Tot és qüestió d'organitzar-se i tenir les coses planejades amb antelació perquè tot vagi bé.

La màgia de les festes al pis tutelat

No hi ha límits a les celebracions en el teu pis tutelat. Podràs passar tot el temps que vulguis en companyia dels teus, i viure la màgia de reunir-vos tots de nou com passa quan arriben aquestes dates.

El millor d'aquestes festes és que aquí duren més que en altres parts del món. Potser aquesta sigui una de les raons per les que vam gaudir molt més d'elles i les vivim amb més intensitat.

Des de l'emoció de preparar-ho tot decorant el pis fins al final de reis amb la tradicional sortida a gaudir amb els més petits perquè provin els seus regals, es pot tenir un mes màgic, ple d'emocions i il·lusió

És curiós com tot i que els temps estan canviant, i ens envolta la tecnologia, seguim desitjant que arribin aquestes festes per compartir-les en companyia de les persones que ens importen. Els carrers s'omplen de llums i cançons populars que tothom taral·leja sense parar. Els comerços s'engalanen i ofereixen un ambient que recorda al de temps passats i convida a recordar aquells moments en família que es gaudeixen tant. I per descomptat, el teu pis tutelat es converteix en el centre de l'activitat, on rebre als que convidis a venir o et anunciïn amb il·lusió que aquest any s'acostaran a compartir amb tu un any més a aquesta ocasió tan especial.

Una raó més per triar aquests pisos

 

La vida en un pis tutelat és sens dubte una de les formes més pràctiques de gaudir del nadal. Mantenint la llibertat que ofereix viure en el teu propi espai, pots organitzar-ho tot al teu gust, compartint amb qui vols aquests moments tan màgics.

No deixis passar l'oportunitat de viure l'emoció de cada any. Sopars en família o amb els teus nous amics, visites dels que portes tot l'any desitjant que puguin aprofitar uns dies lliures per explicar-ho tot el que estan fent i, per descomptat, donar-li la benvinguda a o nou any ple d'il·lusions i projectes amb els quals seguir enriquint la teva existència.

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento