Serveis i pisos tutelats per a gent gran

Dimecres, 8 de Novembre de 2017

 

Optar per viure en pisos tutelats esdevé una forma de seguir gaudint de totes les comoditats i serveis sense preocupar-te de res. Per fi deixes les obligacions a què et lligava la teva feina i pots començar a gaudir tranquil·lament.

 

Haver de ocupar-te de la casa, la compra o de la neteja ja és part del passat. Ara et toca dur a terme aquestes activitats que abans no podies completar per falta de temps i permetre que et facin la vida molt més fàcil, així com tenir cura de la teva salut.

 

 

 

 

 

  

 

Avantatges de viure en pisos tutelats

 

Viure amb plena tranquil·litat, sense estrès, sense preocupacions i disposar d'una dieta rica, variada i equilibrada són els secrets per a una vida longeva. Les persones grans que segueixen disposant d'una bona energia i sentint-se joves volen seguir amb una vida independent i autònoma sense haver de caminar preocupades per la seva seguretat.

 

Els apartaments per a majors ofereixen la intimitat i la mateixa calor d'una llar amb l'atenció personalitzada de professionals quan ho necessitis. Estan pensats perquè desenvolupis el teu independència alhora que gaudeixes dels seus avantatges.

 

L'estada en els pisos tutelats pot ser temporal o indefinida, pots llogar-o comprar-lo, tu decideixes teves prioritats. El disseny està projectat perquè et sentis com a casa teva, amb totes les comoditats que et puguis imaginar, a més de teleassistència. La teva seguretat i la teva salut són el primer.

 

 

  

 

 

   

Tenir una vida més longeva

 

El primer que necessites per tenir una vida més longeva és eliminar l'estrès i gaudir d'una vida sana.

 

L'estrès probablement sigui el factor que més envelleix a les persones. Massa responsabilitats, la manca de temps i les poques ganes que et queden per cuinar fan que el metabolisme s'alteri. Les conseqüències poden arribar a ser molt perjudicials si no es prenen determinacions.

 

Saber quins aliments són els adequats per a tu és vital per disposar d'una salut òptima i amb això tenir una vida longeva. Menjar de tot de forma equilibrada segons les teves necessitats aportarà els nutrients necessaris perquè el teu cos es trobi en les millors condicions. Les verdures i la fruita han d'estar sempre presents en la teva dieta diària si vols mantenir-te jove per més temps. Beu molta aigua i inclou suc de poma cada dia, estudis recents confirmen que aquest suc manté el cervell més jove ajudant a prevenir els riscos d'Alzheimer.

 

En viure en un pis tutelat no hauràs de preocupar per això, l'atenció personalitzada de la que gaudiràs inclou una dieta lligada a cada persona segons les seves necessitats. Ara el que et ve de gust és seguir gaudint d'una vida activa i sana.

 

Desprendre dels elements nocius com el tabac o els excessos d'alcohol és vital, ja que deterioren els sistemes arribant a provocar problemes vasculars i cerebrovasculars, entre d'altres.

 

 

 

 

 

Ser actiu per més temps

 

Fer una mica d'exercici per estimular i tonificar el teu cos sempre és positiu. Si mai has estat esportista, no vulguis ser-ho ara, tot i que sí que convé que practiques alguna activitat, encara que només sigui caminar i fer alguns estiraments suaus. El teu cos t'ho agrairà.

 

L'activitat cerebral és una altra de les activitats que cal estimular, i això és de vital importància. Qualsevol activitat que desenvolupis va dirigida pel teu cervell, així que mantén actiu. No deixis d'aprendre, de desafiar amb coses noves i intentar reptar-te amb exercicis mentals.

 

Ets lliure de gestionar el temps i ara és el moment de fer tot allò que et fa feliç, tenir una actitud positiva davant la vida, seguir mantenint una vida social i compartir bons moments. En els apartaments per a majors coneixeràs a altres persones amb característiques similars a les teves. Per això no tindràs cap tipus de problema a l'hora de crear nous grups d'amics i compartir activitats amb ells.

 

Sempre és bo descobrir noves persones i noves experiències, ja que és molt estimulant per a la salut i per al teu benestar emocional. Mantenir diversos temes de conversa, escoltar i parlar amb altres persones activa les neurones. Participar i organitzar esdeveniments afavoreix la imaginació i activa la intel·ligència de manera constructiva.

 

Està demostrat que mantenir contacte social redueix els efectes negatius de l'estrès. L'activitat social estableix relacions on es comparteix i es ajuda, cosa que resulta molt gratificant quan som grans.

 

 

 

 

Allargar la vida amb un bon descans

 

 

Això és indiscutible, dormir les hores necessàries sobre una base còmoda per a tu garanteix un despertar estimulant. Molts estudis confirmen que un descans inadequat és la base de molts problemes de salut física i psíquica.

 

Activitats que puguin arribar a alterar a última hora de la tarda o nit no són recomanades, ja que el cervell es va al llit massa actiu en lloc de relaxat. A partir de l'hora del sopar, tracta de fer coses tranquil·les. Pots mantenir un bon tema de conversa, donar-te un passeig, llegir alguna cosa tranquil o fer algun tipus d'exercici relaxant o practicar meditació. Qualsevol ocupació que et relaxi és bona i pot servir-te per garantir un bon descans.

 

Fes cas del teu cos i ofereix-li el descans que necessiti, no vulguis dur a terme totes les activitats que t'has perdut durant molt de temps en pocs dies. Tens molts anys per davant per poder fer-ho. Pren-te les coses amb calma i gaudeix de cada cosa que facis.

 

Viure en apartaments per a majors et facilitarà tot allò que necessitis per a la teva tranquil·litat i benestar. Et sentiràs lliure d'estrès i d'ansietat, ja que un equip de professionals s'encarregarà de facilitar-te tot allò que et calgui per gaudir de la teva jubilació.

 

 

Tranquil·litat, seguretat i benestar


Saber que disposes d'un gran equip professional a prop teu les 24 hores del dia suposa un gran alleujament per a la teva tranquil·litat i la teva seguretat. Els sistemes moderns de què disposes et facilitaran qualsevol tipus de comunicació a qualsevol hora. Tant se val si precises atenció sanitària o un lampista, pots sol·licitar el servei que necessitis.

 

L'esperança mitjana de vida actual se situa al voltant dels 85 anys, així que disposes de molt temps per seguir sent independent sense privar-te de tot allò que afavoreix el teu estat de salut física, mental i emocional. Formes part de la revolució de persones majors els anys no els impedeixen fer tot allò que els ve de gust amb total tranquil·litat.

L'optimisme és un dels factors més importants a nivell psicològic per tenir una ment saludable. Riure sovint i tenir bon humor és una arma poderosa contra l'envelliment. Ajuda a reduir pensaments obsessius i genera cèl·lules immunitàries per lluitar contra agents indesitjats.

La gent gran amb una mentalitat activa mantenen joves les seves facultats per molts més anys respecte a altres amb una mentalitat intel·lectual passiva. Sentir curiositat i entrenar el teu cervell garanteix un estat mental molt més saludable que el de persones que amb prou feines mostren interès pel que passa al seu voltant.

La capacitat intel·lectual no es perd si es mantenen ocupacions relacionades. És bo plantejar-se nous objectius i seguir mantenint certes rutines. No tinguis por per posar a prova el teu cervell amb nous exercicis mentals, al contrari, és bo estimular-lo amb coses noves.

La teva independència en apartaments tutelats per a gent gran


Com hem comentat, seguir sent autònom quan et jubiles és el somni de tota persona. Tenir la llibertat de seguir organitzant la teva vida, les teves vacances, les teves sortides i portar una vida perfectament normal i natural és el teu major tresor. Un apartament tutelat no és com un hotel, ja que aquí tens tot el que necessites com si de la teva llar es tractés: cuina, saló, menjador, bany i habitació. No obstant això, no et faltaran tots els serveis necessaris per a una vida òptima i amb totes les comoditats i luxes.

Tens a la teva disposició moltes activitats per relacionar-te i mantenir-te en forma. Un equip de professionals faran que la teva dieta i la teva estada siguin les més sanes i satisfactòries que puguis imaginar-te. Les persones que segueixen gaudint de vitalitat vol mantenir la seva independència, però també sentir-se segures davant de qualsevol imprevist.

La supervisió constant de professionals molt qualificats t'oferirà aquesta tranquil·litat que necessites per a tot allò que pugui inquietar. Podràs gaudir de la teva intimitat i disposar de serveis de suport per garantir un estat de salut física i mental favorable sense renunciar a res.

La mentalitat de les persones ha canviat i l'esperança de vida s'incrementa. Actualment, les persones que es jubilen segueixen disposant d'un estat de salut favorable per seguir sent autònomes i independents. No obstant això, aquest tempo lliure volen gaudir al cent per cent i deixar de preocupar-se per coses que porten fent tota la vida. L'estil de vida amb el qual somien ara està lliure de responsabilitats i obligacions. Arriba el moment en què et planteges fer tot el que s'ha quedat pendent sense renunciar a una vida sana i tranquil·la.

Els pisos tutelats per a gent gran són la millor opció per a gaudir d'una vida longeva amb tots els serveis i comoditats.

 

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento