Que són els habitatges tutelats per a gent gran

Dimecres, 19 de Agost de 2015

Complir anys ha de ser sinònim de llibertat i independència i aquesta sensació, un cop assolida, ja no ha de perdre mai. A mesura que complim anys, no envellim, sinó que entrem en una tercera joventut. Continuem sent rebels i independents, adorem sentir-nos lliures, encara que hi hagi persones, i en especial els nostres fills, que creuen que necessitem que ens cuidin. Però nosaltres el que volem és gaudir al màxim de la vida, i una manera efectiva de aconseguir-ho és vivint en habitatges tutelats. Una alternativa estupenda a passar llargues temporades en un hotel, perquè compta amb els mateixos serveis que aquests i inclouen una infinitat de serveis exclusius.

 

 

El màxim confort i cures

 

Els habitatges tutelats són habitatges que inspiren sensació de llar, però amb la peculiaritat que les persones que hi viuen gaudeixen d'un servei permanent de professionals que atenen les seves necessitats, siguin quines siguin aquestes, facilitant molt la seva vida. D'aquesta manera, en aquests habitatges podem tenir al nostre servei a cuiners, psicòlegs, especialistes en salut i en nutrició que elaboren menús a la nostra mida, entrenadors per mantenir-nos en forma, massatgistes, metges i altres professionals de salut si arribéssim a necessitar-los.

 

habitatges tutelats

 

Es tracta, en realitat, de crear una llar on les persones puguem gaudir els millors anys de la nostra vida. I, a més, rebent les millors atencions. Com si estiguéssim en un hotel de luxe, encara que amb la calor i la comoditat d'una llar permanent.

 

 

Tota mena de serveis i professionals al seu servei

 

Aquests habitatges tutelats compten amb un equip multidisciplinari de metges i treballadors socials que vetllaran per la salut i el benestar del major. A més de metges, el servei ofereix també cuidadors i netejadors, entre d'altres.

El nombre de persones que conviuen en aquests habitatges és variable. Sempre assegurant, d'una banda, la llibertat i flexibilitat. De l'altra, el benestar dels inquilins, que tindrien prop al personal disposat a realitzar tots els serveis que necessita. Durant la seva estada a aquests habitatges, vam aconseguir sentir-nos lliures i independents però protegits, just el que necessitem per viure en plenitud.

pisos tutelats

La vida més còmoda per viure aquesta tercera joventut

 

Avui dia, les persones que superem els 55 anys vam entrar en una tercera joventut. L'objectiu és gaudir al màxim gaudint dels anys de jovialitat que encara es conserven a aquestes edats. Si abans es concebia la jubilació com una etapa en la qual havies seure a esperar el que altres vulguin fer, ara sabem que la vida està per aprofitar-la i, un cop jubilats, ja no cal suportar més obligacions. És hora de dedicar-se al que més agrada, i fer-ho amb el confort de sentir-nos acompanyats per persones que s'afanyen a convertir l'habitatge tutelat en una llar segura i agradable.

Climatització i dietes de luxe

Per descomptat, es tracta d'habitatges amb climatització. I és possible comptar amb servei de dieta personalitzada ajustat a les necessitats de cada persona. Realment és com viure en un hotel, encara que molt millor. Compta amb espais per esbarjo, salons espaiosos, vestidors amplis, etc.

 

Si es necessita, es pot sol·licitar servei de perruqueria i podologia. També bugaderia, restaurant, bar, zones de jocs i terrasses per prendre el sol. És moment d'abandonar les obligacions i deixar-se portar pel plaer del descans.

habitatges tutelats

El regal a tota una vida de treball

Els habitatges tutelats un regal per a qui decideix provar l'experiència de viure en companyia i amb els serveis més personalitzats. I, a més, aquests pisos de luxe compten amb tecnologia intel·ligent, que permet activar els seus serveis i dispositius de la manera més senzilla.

 

 

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento