Pisos tutelats per a gent gran, la millor opció

Dimecres, 3 de Agost de 2016

L'increment de l'esperança de vida està fent que la nostra població estigui canviant, ja que l'esperança de vida se situa ja al voltant dels 85,6 per a les dones i els 80 per als homes. Segons les dades de l'Institut Nacional d'Estadística de fa un any, les persones majors de 65 anys constituïen un 18,1% sobre el total de la població espanyola, el que ens dóna una idea de la importància d'aquest grup de població, que tendeix a anar en augment.

 

El creixement del nombre d'habitants d'aquesta edat va acompanyat del fet que aquestes persones cada vegada gaudiu de millor salut, quedant ja lluny les habituals imatges d'abans de majors de 65 totalment xacrosos. Ara, la majoria esteu amb gran vitalitat i unes ganes de seguir gaudint de la vida comparables a les que tenien abans les generacions anteriors als 50 anys.

 

Fa anys, per a molts l'arribada de la jubilació suposava perdre la il·lusió per seguir estant actiu. Avui no és així, al contrari: quan et jubiles entens que et comença una nova etapa en què ja no comptes amb les preocupacions de la feina, els teus fills ja són grans i per primera vegada en molts anys tu mateix passes a ocupar el primer lloc en la teva vida. El temps per a un mateix passa a ser una realitat, així que aprofita aquesta circumstància que el temps no torna.

 

 

 

quan et jubiles entens que et comença una nova etapa

 

 

Què són els pisos tutelats?

 

 

A tots ens agraden les vacances i allotjar en un hotel en el qual ens solucionin tots els quefers diaris, oi ?. Però aquest tipus de vida, a la llarga, és impersonal, ja que una habitació d'hotel no compta amb el mateix espai, intimitat ni calor que casa teva. En els pisos tutelats Artami t'oferim els beneficis d'un hotel al mateix temps que et garantim que vas a estar en un espai propi, personal i independent, en definitiva, a casa teva.

 

Podríem dir que gaudiràs de tots els avantatges de la vida en un hotel, a la vegada que comptaràs amb tots els avantatges i la independència d'un habitatge.

 

 

 

Com sorgeixen els pisos tutelats?

 

 

Els pisos tutelats són la millor de les opcions si pertanys a aquest segment de població de majors de 65 anys. Gràcies a aquest tipus d'habitatges pots seguir gaudint de la teva independència amb la seguretat que totes les teves necessitats estaran cobertes, des de la seguretat, fins a les necessitats nutricionals passant per l'assistència sanitària.

 

Els habitatges tutelats són un servei que funciona en molts països des de fa anys, però encara no havia arribat a Espanya fins fa poc. Possiblement aquesta circumstància sigui conseqüència del sentit familiar de la nostra cultura i de la poca mobilitat de la nostra població. Són molts els fills que una vegada que s'independitzen continuen vivint a la mateixa ciutat que els seus pares. En molts casos, fins i tot en el mateix barri. Aquesta circumstància fa que els membres d'una mateixa família acabin tenint dependències uns dels altres.

 

En altres països en els quals els treballadors tenen més mobilitat, resulta habitual que els fills, a l'abandonar la llar paterna, canviïn fins i tot de ciutat. Passant de la ciutat en la qual viuen els seus pares a una altra en què augmentin les seves possibilitats laborals. Aquesta nova situació fa que les relacions familiars es dilueixin.

 

Com a conseqüència d'aquest entonrno social sorgeixen els pisos tutelats. D'aquesta manera la gent gran passeu a ocupar uns espais en els quals se satisfan totes les vostres necessitats, sense minvar la vostra independència però tenint alhora tots els serveis i ajuda que necessiteu. Dit de manera col·loquial, continuareu vivint la vida a la vostra manera però comptant alhora amb els serveis necessaris per fer més còmode el dia a dia, podent dedicar el temps al que desitgeu en cada moment.

 

 

 

Com sorgeixen els pisos tutelats?

 

 

 

Els nous grans

 

La gent gran actuals teniu inquietuds i aficions, sou persones actives i en un moment de la vida en el qual si bé la salut no és la mateixa que la que teníeu als 50 anys. Potser només tens petits xacres. el que et permet seguir gaudint d'una situació en què no necessites dependre de ningú.

 

 

 

Els nostres serveis

 

Vivint en els nostres pisos tutelats, comptaràs amb tots els serveis necessaris per a facilitar el teu dia a dia. Gràcies al nostre personal podràs disposar del teu temps amb total llibertat.

 

 

 

Servei d'infermeria

 

En els pisos tutelats Artami, podràs comptar amb un servei d'infermeria les 24 hores del dia, sense necessitat de desplaçar-te en cas que et trobis indisposat. El nostre personal s'encarregarà d'ajudar-te amb la seva medicació en cas necessari, atenent-en els moments en què no et trobis al cent per cent. Els majors de 65 anys actuals res teniu a veure amb els majors de 65 anys de generacions anteriors, ara sou dinàmics, vitals, amb ganes de seguir realitzant activitats, de seguir tenint una vida social activa.

 

 

Serveis de seguretat

 

Els nostres edificis compten amb seguretat les 24 hores del dia, el que aporta una gran sensació de protecció les 24 hores del dia. Una persona a l'entrada de l'edifici controlarà els accessos a l'edifici per vetllar per la teva seguretat. Aquest servei inclou la recollida del correu, amb la qual cosa s'evitarà gran part del correu comercial que en ocasions aconsegueix despertar-nos de la nostra millor migdiada o interrompre'ns en el moment més inoportú. En el cas que rebis visites, seran dirigides pel personal de seguretat fins on et trobis.

 

 

 

Serveis de seguretat

 

 

 

Servei de manteniment

 

Comptaràs amb un servei de manteniment. No hauràs de preocupar en el cas que alguna cosa no funcioni adequadament a casa teva, simplement amb donar l'avís tot serà solucionat. El departament de manteniment s'encarregarà de totes les reparacions, realitzant totes les reparacions al més aviat, sense esperes i sense horaris.

 

 

 

Servei de restaurant

 

Totes les tasques de la llar poden constituir un autèntic maldecap. L'elaboració del menú diari també és una altra de les preocupacions de les que podràs prescindir.

 

Els nostres immobles compten amb un restaurant privat per als habitants dels pisos tutelats Artadi, així com per als seus convidats. Cada dia comptaràs amb un menú nutricionalment equilibrat que estarà constituït per quatre o cinc opcions entre les que podràs seleccionar la teva favorita.

 

Tots els menús s'elaboren íntegrament a l'immoble. Es tracta de menjar casolà de primera qualitat, elaborada diàriament a les cuines dels nostres immobles, els plats precuinats o congelats no tenen cabuda en els nostres menús. Cada pis té la seva pròpia taula reservada al restaurant, podent comptar també amb l'opció de gaudir d'aquest menjar en el teu propi pis o fins i tot en un menjador privat. Aquesta última opció pot resultar molt atractiva en el cas de tenir convidats.

Servei de restaurant

Serveis de bugaderia, planxat i plegat de roba. Servei de neteja

Aquesta no és l'única tasca domèstica de la qual ja no hauràs de tornar a preocupar-te. Un altre dels nostres serveis relacionats directament amb les tasques domèstiques és el servei de bugaderia. Gràcies a ell, podràs despreocupar de rentar, assecar i planxar la roba. I per si això fos poc en l'apartat relacionat amb les tasques de la llar, un altre dels nostres serveis és el de neteja. La vida en un pis tutelat pot ser molt còmoda i plaent, i pot dedicar el teu temps al que realment t'importa, a tu mateix.

Dedica el teu temps al que realment t'importa

En triar viure en un habitatge tutelat estàs triant deixar de banda totes aquestes tasques en què gastem gran part del nostre temps i generalment ens reporten cap o molt poques satisfaccions. Des del moment en què ens traslladis seràs l'amo i senyor de tot el nostre temps, i pot dedicar-lo a gaudir de la vida ia totes aquelles activitats per a les que abans no tenies temps. Les relacions socials, les aficions, la família, els amics o els teus aficions passaran a ser els teus autèntiques prioritats. Les tasques de la llar no entren dins d'aquestes prioritats llevat que així es desitgi.

Dedica el teu temps al que realment t'importa

Entorn i zones comunes

Els nostres serveis ofereixen importants beneficis als habitatges tutelats, però no són els únics. Podràs conèixer a altres persones amb les que compartir aficions i experiències. Persones en la teva mateixa situació i possiblement amb la seva mateixa disponibilitat de temps, de manera que et serà fàcil augmentar la seva vida social. En els espais comuns podràs gaudir de la companyia d'altres veïns. A més del restaurant, disposaràs d'un saló-living room, capella i una sala de jocs. Tots els espais comuns compten amb un servei de neteja de 24 hores el que garanteix les immillorables condicions de neteja en tot moment.

 

L'entorn també és un punt a favor de les nostres vivendes. Tots els nostres immobles es situen en zones cèntriques, considerades zones nobles de la ciutat. Aquesta ubicació fa que tant la comunicació amb altres zones de la ciutat com el gaudi de la mateixa sigui més fàcil. Comptaràs amb importants avingudes per les quals passejar, botigues de tota mena, cinemes, parcs i una multitud de serveis. Aquesta circumstància no fa més que obrir el nostre ventall de possibilitats d'entreteniment.

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento