Pisos tutelats per a gent gran: el millor lloc per viure

Dimecres, 8 de Febrer de 2017

La llei del pas del temps és inevitable en la vida. De fet, el temps és un regal que té un valor infinit. Per aquesta raó, la gent gran aprecien més l'ara. I el present sempre és una oportunitat per practicar les teves il·lusions, mantenir un ritme social actiu, mantenir vincles d'amistat intergeneracional, posar en pràctica les habilitats socials i celebrar la vida en lletres majúscules. Perquè la vida és una aventura. Després de la jubilació, tens un llarg futur per dedicar-se plenament a aquestes prioritats a les que tal vegada, no hagis pogut enfocar tant en l'etapa prèvia com a conseqüència dels compromisos de treball. De fet, aquest és el teu moment per viure en una celebració contínua de plaer emocional després d'haver deixat enrere l'obligació de l'ocupació.

 

Moltes persones grans se senten joves i vitals gràcies a un bon estat de forma física i mental. Homes i dones agraïts amb el seu present que volen continuar amb l'estil de vida que han mantingut fins a aquest moment. És a dir, desitgen gaudir de la seva autonomia per continuar amb la seva agenda social, la seva realització personal i la seva evolució. Gent vital, optimista i amb inquietuds. Persones joves d'esperit.

 

 

 

Descobreix els serveis dels apartaments per a majors

 

Si et sents identificat amb aquesta filosofia de vida, llavors, els apartaments per a majors t'ofereixen el màxim nivell de benestar. Un entorn de realització en el qual pots gaudir de la màxima comoditat, igual que a casa teva. Cada dia, a l'arribar a l'apartament, experimentaràs aquesta dolça sensació de benvinguda, creant un arrelament de pertinença amb un lloc que t'ofereix un ampli catàleg de serveis. Tot això sense passar pel llarg procés de mudances que pot produir tant estrès.

 

 

Pisos tutelats per a gent gran

 

 

Apartaments amb un ampli catàleg de serveis per a gent gran que volen invertir en la seva pròpia comoditat a través dels millors mitjans i recursos per al benestar. Buscant solucions a mida de la seva situació present gràcies a un immoble especialment cura per oferir-te la màxima seguretat ara i sempre.

 

 

 

Servei de vigilància durant tot el dia

 

Pisos tutelats amb servei de vigilància en horari diürn i nocturn. Et sentiràs constantment cura i acompanyat, sempre des del respecte a la privadesa com a ésser humà. D'aquesta manera, a través d'un òptim control durant quatre hores, estan controlades les zones d'accés a la urbanització. Algunes persones grans senten certa por quan estan soles a casa. Per aquesta raó, aquest servei et permet gaudir d'una alta qualitat de vida, entrant i sortint quan et ve de gust, continuant amb l'agenda d'activitats.

 

 

 

Ser el perfecte amfitrió

 

També experimentaràs l'alegria de conrear la teva vida social, exercint de perfecte amfitrió en donar la benvinguda a aquests amics i familiars que s'acosten a visitar-te per compartir conversa i moments en comú. Aquest estil de vida et permet conciliar l'equilibri perfecte de tenir el teu propi espai, però estant en continu contacte amb el teu entorn social. Perquè viure és compartir. Sens dubte, els llaços socials són essencials per potenciar la joventut com una actitud davant la vida. És a dir, l'amistat aporta autoestima, pensament positiu, resiliència, creativitat i bon humor. És a dir, l'amistat eleva la salut emocional ja que el riure augmenta gràcies a les anècdotes compartides en grup.

 

 

Pisos tutelats per a gent gran

 

 

A més, els apartaments també disposen de servei de correspondència. Per tant, podràs rebre en la data precisa les cartes i postals que t'envien els teus éssers estimats des dels llocs d'estiueig, per exemple. Sens dubte, viure en un espai que gaudeix d'una bona infraestructura de comunicació, és un valor afegit per al diàleg amb els altres.

 

 

 

Servei de restaurant per gaudir de deliciosos menús

 

L'alimentació és un dels pilars del teu benestar, ja que el plaer de la bona taula és un dels més apreciats amb l'edat. Cada dia, durant els 365 dies de l'any, provaràs saborosos menús i postres. Tu podràs preparar les teves pròpies receptes a la cuina de la teva apartament, practicant l'oci creatiu d'elaborar rebosteria casolana, per exemple. Però si ho prefereixes, també pots apropar-te fins al restaurant de l'edifici per triar el teu plat del dia. Allà també podràs celebrar un dinar amb els teus amics amb motiu de la teva celebració d'aniversari, per exemple.

 

Servei de restaurant

 

 

Servei d'infermeria durant quatre hores

 

A més, la salut és un bé integral. És a dir, és l'equilibri cos i ment, la base de la veritable felicitat. No obstant això, la cura de la salut part d'una actitud proactiva. Els apartaments per a majors tenen servei d'infermeria durant tot l'any, en dies laborables i festius. Els professionals que treballen en el departament d'infermeria estableixen una relació personalitzada amb els residents, posant en pràctica la intel·ligència emocional en cada cas. En viure en els apartaments per a majors tindràs un correcte seguiment si malaltes de la grip, per exemple. Fins i tot les malalties més lleus com un refredat, poden restar energia física. Per aquesta raó, et donarà seguretat sentir-te cuidat per experts que protegeixen la teva salut.

 

 

 

Taller de reparació per avaries

 

Els pisos tutelats estan fets a mida dels teus somnis per estar a l'alçada de les teves expectatives. Per exemple, també pots gaudir de servei de reparació. De tal manera que, davant de qualsevol possible imprevist que sorgeixi, podràs trobar la millor solució gràcies a l'ajuda d'un professional que t'atén de forma directa. Durant la convivència, és possible que es produeixin petites avaries, que poden generar una alta dosi d'estrès si no se solucionen a temps. Una cosa que passa d'una manera relativament freqüent a les cases.

 

No obstant això, aquí no has de preocupar-te per cap assumpte de gestió i manteniment perquè el teu apartament sempre estarà en perfectes condicions. És a dir, en viure a l'apartament, et sents constantment acompanyat per poder resoldre qualsevol possible inconvenient quotidià.

 

  

 

Servei de neteja


Un dels criteris més importants per avaluar el benestar d'un immoble és la higiene de les instal·lacions. En els apartaments per a majors gaudiràs de la felicitat de la rutina quotidiana en un entorn amb màxima neteja. L'entorn exterior influeix de forma directa en el benestar anímic. Podràs alliberar el pes de la realització de les tasques de la casa a un equip professional que realitza totes les tasques de neteja. Instal·lacions diàfanes, amb bona lluminositat i mobiliari estèticament cuidat. Un entorn en el qual podràs gaudir d'aquests instants de felicitat quotidiana, per exemple, moments de lectura, estones davant de la televisió, converses interessants o una bona migdiada.

 

Pisos tutelats per a gent gran

 

 

 

Et sentiràs tan bé com a casa teva

 

En qualsevol etapa de la vida, la teva casa és el teu centre vital ja que, sens dubte, els plans socials tenen un sabor més dolç perquè saps que en algun moment, tornaràs a la teva llar. Espai d'intimitat i relaxació. Per aquesta raó, quan superes la jubilació i et planteges on t'agradaria viure aquests anys de somnis i il·lusions noves, és recomanable que busquis un espai que estigui a l'altura de tot allò que t'ofereix teva. Perquè no hagis de fer cap esforç per adaptar-te a la teva nova llar i puguis continuar amb el mateix estil de vida del que has gaudit fins ara. Aquesta és una de les principals avantatges dels apartaments per a majors.

 

Els apartaments tutelats tenen espais comuns, zones de trobada amb altres persones amb una funcionalitat específica. I també zones privades. És a dir, tu tindràs el teu propi espai. Un lloc per viure especialment pensat per a persones que visualitzen el seu present i el seu futur com un horitzó de realització personal. Per tant, és un espai que inspira llum, alegria, vitalitat, emocions agradables, plenitud existencial i creativitat.

 

Perquè sumar anys no significa guanyar autonomia d'una manera necessari. Factors com el desenvolupament de la medicina han estat determinants perquè l'ésser humà tingui una major esperança de vida i gaudeixi d'una excel·lent qualitat de temps després de la jubilació.

 

Pisos tutelats per a gent gran

 

 

 

Servei d'apartaments a Barcelona

 

Existeixen diferents elements que influeixen en el nivell de felicitat d'una persona en qualsevol moment de la vida, però pocs elements són tan decisius com la llar. Un lloc amb el que creguis un arrelament.


Gestionem apartaments amb un ampli catàleg de serveis ubicats a Barcelona. Pisos per a persones que se senten joves, aspiren a desenvolupar la seva independència de forma activa. Persones que estimen viatjar, quedar amb els amics, fer plans i tenir una bona vida. En viure en aquests apartaments tutelats podràs conèixer també nous amics.

 

El filòsof Frederich Nietzsche explica: "La maduresa de l'ésser humà és aconseguir la serenitat amb què jugava a la infància". Sens dubte, en aquesta etapa de la teva vida tens les condicions ideals per a sentir-te més lliure i recordar que et mereixes la major felicitat. Per això, avui és un bon dia per viure la vida com un premi, fent un elogi del missatge de Nietzsche, és a dir, connectant amb aquest nen interior que brolla en tu a través de la il·lusió que li poses a les coses.

 

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento