Parlem sobre Artami, apartaments amb serveis a Barcelona

Dimecres, 12 de Abril de 2017

Vivim en una societat que cada vegada està més envellida i amb un augment considerable de l'esperança de vida respecte al segle passat. Lamentablement, les infraestructures d'antany no es troben adaptades a les noves necessitats d'aquest col·lectiu, que cada vegada arriba a edats avançades amb alguna dificultat física. Sorgeix així l'oferta de Artami a Barcelona, una opció que busca crear confort i una llar per a les persones que volen viure la seva vellesa amb independència, salut i amb una qualitat de vida sense precedents. Encara que hi ha persones grans que arriben a aquestes edats amb limitacions, també és cert que cada vegada un major nombre de persones gaudeixen d'una vellesa caracteritzada per la vitalitat i les ganes de seguir fent coses de profit en la seva comunitat. Què ofereix Artami? Qui són? L'hi expliquem en aquest post.

 

Constituïda l'any 2013, l'empresa Artami es va iniciar en el món empresarial del sector immobiliari amb l'objectiu de llogar o vendre tot tipus d'immobles: habitatges, locals, pàrquings, oficines ... No obstant això, l'equip directiu va voler anar més enllà i va apostar per gestionar els pisos tutelats a Barcelona. Els principis i valors d'aquesta empresa es corresponen amb la responsabilitat, la professionalitat, la disponibilitat i l'experiència, tractant per iguals a ambdues parts en les diferents gestions relacionades amb la venda o el lloguer dels apartaments amb serveis per a gent gran. Ara bé ¿què ofereixen en concret els apartaments amb serveis per a gent gran?

 

 

 

Apartaments amb serveis

 

Aquests apartaments amb serveis són realment habitatges privats inserides en una mateixa comunitat, destinada a persones grans en concret, encara que no en exclusivitat, ja que també poden beneficiar-se d'aquests pisos persones de qualsevol edat. En la seva majoria, estan ubicats en edificis coneguts com Las Arcadias amb dues parts totalment diferenciades i complementàries al seu torn. En primer lloc, es troben els espais anomenats comuns, amb tota mena de serveis disponibles i inclosos tant a l'hora de llogar com a l'hora de comprar. D'altra banda, hi ha les diferents unitats d'habitatges al voltant de les zones comunes i que estan monotorizadas per un sistema de seguretat i videovigilància. El lloguer o la compra d'aquests habitatges vénen amb cinc serveis específics inclosos en el seu preu i alguns complementaris.

  

 

Parlem sobre Artami

 

 

 

Serveis dels apartaments per a majors

 

En primer lloc, ha de saber que tot el conjunt d'habitatges compta amb seguretat i vigilància durant les 24 hores del dia, tots els dies de l'any. Aquest servei consisteix en el control d'accés al complex immobiliari, la recollida i lliurament de la correspondència, el servei d'acompanyament als amics i familiars a arribar a l'habitatge de la persona que van a visitar. Alhora que encarregar-se també de prendre nota sobre els menús diaris.

 

El complex també disposa d'una estada d'infermeria també disponible les 24 hores els 365 dies de l'any i prestat per ATS titulades. Els / les infermers / es es formen al començament del seu contracte laboral i normalment mantenen el mateix horari laboral, d'aquesta manera, resulta més fàcil conèixer a la gent gran i els seus requeriments mèdics personals. Cal tenir en compte que encara que habitualment atenen a les dependències dedicades a la infermeria, els ATS també acudiran als habitatges privades en cas necessari.

 

I perquè l'alimentació no sigui objecte de preocupació entre la gent gran, ja que de vegades se'ls fa pesat cuinar per a ells sols, un dels serveis estrella d'aquest complex d'apartaments és el servei de manutenció alimentària ia la carta al restaurant. El xef programa entre 4 i 5 menús diaris per dinar i el sopar, de cuina tradicional, i que se serveix al menjador conjunt del complex. El llogater tria cada dia quin vol que sigui el seu menú a un mòdic i únic preu de 6,5 euros el menjar i 5 euros el sopar. El servei de seguretat prendrà nota dels requeriments de cada persona per aquest dia. A més, cada habitatge també està equipada amb una cuina completa per si no desitja contractar aquest servei.

 

A més, els més de 1.000 metres quadrats de zones comuns estan sempre en perfecte estat de neteja i higiene. També hi ha un servei opcional de neteja de l'habitatge privat, igual que un servei de bugaderia, doblegat de roba i planxa. Així mateix, el complex també disposa d'un servei de manteniment, així totes les possibles avaries tenen una solució immediata.

 

Finalment, cal destacar l'equip de professionals de categoria que treballa en aquests complexos d'habitatges. Són els responsables de manteniment que es troben a disposició de qualsevol inquilí; les esmentades ATS; els responsables de la seguretat les 24 hores tots els dies de l'any; els monitors d'esport i temps lliure que l'ajudaran amb activitats psicomotrius; els monitors lúdics; un servei de psicologia; i en restauració amb el xef, cuiners i personal d'atenció.

 

 

 

Beneficis dels pisos tutelats

 

A l'escollir llogar o comprar aquests apartaments amb serveis per a gent gran, estàs triant viure la teva vellesa amb una major qualitat de vida. Per què? Primer per tenir la tranquil·litat i la seguretat que no vius sol en la comunitat i que comptes amb un gran servei de professionals al teu voltant, disposat a ajudar-te en tot el que necessitis en qualsevol moment. Segon, perquè crees una xarxa d'amistat amb els teus veïns amb els quals compartiràs aficions, gustos, activitats ... És una bona manera per combatre la solitud i tenir ganes per desenvolupar activitats en societat. A més, en tenir totes les comoditats, empraràs menys temps a les tasques domèstiques per poder dedicar-lo en major mesura als teus aficions.

 

 

Parlem sobre Artami

 

 

Un altre dels beneficis es correspon amb la ubicació dels immobles. Aquests estan situats sempre en zones cèntriques de la ciutat de Barcelona ja que Artami ha prestat especial atenció a aquest factor. Per aquest motiu, els habitatges es troben en edificis ben comunicats amb altres zones de la ciutat i ubicats en zones d'alt valor social. D'aquesta manera, l'oferta d'oci és més gran, ja que es troben envoltats de grans avingudes per passejar, a prop de botigues de tota mena, de cinemes, de parcs ... L'objectiu principal és donar facilitats a les persones per al seu ple desenvolupament personal i social. Viuràs el plaer de dedicar-te a tu mateix en cos i ànima, a conrear les teves aficions ia compartir en societat, sabent que no has de preocupar-te per res.

 

A més, els treballadors de Artami proporcionen un assessorament fidel, complet i personalitzat. Doncs, després de realitzar un estudi sobre l'interessat en llogar o comprar aquest tipus d'apartaments amb serveis, li garanteixen l'oferiment de les millors habitatges amb serveis ajustats a la seva mida, sense trampes ni enganys. Ofereixen, a més, un servei d'acompanyament a les diferents gestions que s'hagin de realitzar.

 

 

 

Tipus d'apartaments

 

Quant als habitatges de lloguer ha tres tipus: els estudis, els apartaments d'1 dormitori i els apartaments de 2 dormitoris. Els estudis tenen una superfície mitjana de 43 m2 amb una terrassa d'uns set metres quadrats. Pel que fa als apartaments d'un dormitori, la superfície mitjana varia entre els 60 i els 75 m2, amb una terrassa d'uns setze metres quadrats. Finalment, els apartaments de dues habitacions tenen una superfície mitjana d'uns 80-90 m2 i una terrassa de fins a 20 m2. Així mateix, tots els immobles compten amb una cambra traster al soterrani per a ús privat inclòs en el preu i, opcionalment, una plaça de garatge.

 

  

 

Immobiliària Artami

 

En definitiva, apostar pel lloguer o la compra d'aquests pisos tutelats o apartaments amb serveis, ha convertit aquesta immobiliària en una empresa capdavantera en el sector. Si bé és cert que aquesta pràctica de comunitats de pisos per a majors es porta desenvolupant bastant temps enrere en altres països europeus, a Espanya és una iniciativa que va començar el seu camí fa relativament poc. Es presta així atenció al 18% de la població espanyola major de 65 anys.

 

 

Parlem sobre Artami

 

Si fa dècades la gent gran arribaven a les edats avançades amb poca qualitat de vida i es trobaven engarrotados i amb poca salut, avui dia, gràcies als avenços mèdics, la situació està canviant. Cada vegada són més les persones grans que es troben amb ganes i energies per seguir desenvolupant activitats en el seu entorn i no convertir-se en un marginat social.

 

La gent gran són persones que poden aportar molt a la societat d'avui dia, per la seva experiència, per la seva saviesa i pel seu temps lliure. Cal prestar-los l'atenció i les cures que es mereixen. És positiu que puguem nodrir-nos de tot allò que encara poden oferir a la gent gran a la societat. En això consisteix la proposta de valor de l'empresa immobiliària Artami , en oferir un servei adequat per a un col·lectiu que cada vegada té més pes en la societat espanyola d'avui dia. Sens dubte, una opció que altres comunitats estan començant a implantar i que reportarà un major benefici per a tothom.

 

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento