Habitatges per a majors prop de casa

Dimecres, 2 de Setembre de 2015

Els habitatges tutelats s'han convertit en una alternativa atractiva perquè les persones més longeves gaudeixin de la vida en unes condicions òptimes.

 

Aquests serveis s'estan consolidant, ja que cada vegada són més les persones que opten per traslladar-se a pisos tutelats. Es tracta de persones que no es troben en situació de dependència. No obstant això, opten per tenir una sèrie d'atencions sense perdre el seu estil de vida.

 

 

Per tant, les persones interessades en aquests habitatges són els propis majors i els seus familiars. Una de les raons que motiven aquest interès rau en el fet que els habitatges tutelats no trenquen els vincles d'aquestes persones amb el seu entorn. De fet, hi ha una àmplia oferta de pisos (lloguer oa la venda) a les zones més selectes de Barcelona. Resulta essencial que les persones puguin viure prop dels seus familiars i en zones amb connexions fluides i accés a tota mena de serveis essencials.

 

 

habitatges tutelats

 

 

Els serveis de consergeria i alarmes a les habitacions garanteixen que qualsevol necessitat o problema poden ser atesos sense demora. Aquestes assistències es presten amb tota professionalitat i estan destinades a mantenir un alt nivell de qualitat de vida. En tot cas, les persones continuen amb un ampli espai d'autonomia, la qual és imprescindible per a la satisfacció personal.

Els pisos tutelats també eviten l'aïllament. Eliminar les preocupacions sempre suposa un alleujament que s'agraeix.

Aquests habitatges, d'altra banda, compten amb tots els serveis que s'han d'exigir a un allotjament d'alt standing. A més, els pisos que s'ofereixen a Barcelona disposen de mobiliari i instal·lacions de luxe. Estan pensats per a persones exigents.

pisos tutelats

A part de l'assistència mèdica, cal tenir en compte que els serveis de neteja i manteniment s'encarregaran que les instal·lacions sempre estiguin en perfecte estat de revista. Així mateix, es faciliten els desplaçaments a través d'elles i les sortides. L'accessibilitat, en conseqüència, proporciona les condicions garantit.

Aquests serveis es complementen amb altres de caire social (accés a Internet, biblioteques, zones de descans, etc.), sempre en un entorn cuidat i agradable (amb zones enjardinades, per exemple). Cal, a més, la possibilitat d'accedir a altres serveis addicionals, ja que la direcció dels pisos tutelats pot actuar com a intermediària (perruqueria, restauració ...). Fins i tot és possible l'organització d'esdeveniments per als que ocupen habitatges (aniversaris, viatges, etc.).

 

D'altra banda, aquests habitatges s'ofereixen segons les necessitats de les persones que les triïn (parelles, vidus / es, grans amb algun dels seus fills ...).

habitatges tutelats

En conclusió, els habitatges tutelats uneixen comoditat, seguretat i independència. Per aquest motiu, la seva demanda no para de créixer. Comprovar in situ les qualitats dels edificis i les seves instal·lacions i pisos es revela com una opció interessant per conèixer de primera mà què poden aportar aquests habitatges.

Demani pressupost i plantegi seriosament la viabilitat i rendibilitat d'apostar per la compra o el lloguer de pisos tutelats.

 

 

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento