Gaudeix del servei de menjar i sopar en els nostres pisos tutelats

Divendres, 1 de Febrer de 2019

No hi ha cap dubte que tothom vol sentir-se cuidat, lliure i ben alimentat. En Artami ho sabem molt bé, i per això un dels serveis més ben valorats de tots els tenim a Las Arcadias és el de menjar i sopar dels nostres pisos tutelats. Una manera excepcional de gaudir dels beneficis que ofereixen aquestes instal·lacions.

Si estàs pensant en aprofitar els avantatges de viure en un pis tutelat, permet-nos que t'expliquem una mica més sobre aquest servei únic, amb el qual sentiràs encara més llibertat mentre gaudeixes de la tranquil·litat de no haver de pensar en cuinar ..

  

Com funciona el servei de menjar i sopar en els pisos tutelats?

 

 

El funcionament d'aquest servei no podia ser més fàcil i pràctic. Per començar, cada setmana es rep un menú, que mostra tots els plats que es van elaborar. Així es pot escollir el que es desitja menjar i sopar, com si es tractés de la carta d'un restaurant.

 

Encara que es lliura amb una setmana d'antelació, no vol dir que calgui demanar tots els plats junts diversos dies abans. Sobretot perquè ningú (o gairebé ningú) decideix que li vindrà de gust menjar tota la setmana d'una vegada. La idea és saber quins plats es podran triar la setmana següent, i avisar 24 hores abans de què és el que més li ve de gust.

 

Tampoc vol dir que si no s'avisa un dia abans et vagis a quedar sense menjar, ni molt menys. Simplement pot passar que no hi haurà tanta varietat de plats per escollir. Per això es recomana notificar-24 hores abans. Així tens la certesa que podràs degustar el menjar o sopar que et ve de gust.

 

 

Cuiners professionals i productes frescos en els nostres pisos tutelats.

 

El servei de menjar i sopar de les Arcadias, comunitat de veïns gestionada per Artami és de la millor qualitat que es pot trobar. Principalment per dos motius. El primer és que el o els cuiners que realitzen les elaboracions sempre són els mateixos. Això suposa el gran avantatge de saber quin tipus de plats li agraden als veïns, si prefereixen el seu menjar més saborosa o amb poca sal, les carns al punt, poc fetes o molt i un altre tipus de preferències que tots tenim a l'hora de dinar . Es pot dir que és igual a tenir un xef personal a casa, amb el que sempre vas a encertar perquè el menjar estarà just al teu gust.

 

 

xef menjar artami

 

 

La segona raó per la qual la qualitat dels menjars i sopars dels pisos tutelats és que tots els plats es cuinen aquí. En cap cas hi ha receptes a base de productes precuinats, que sovint són poc saludables i estan ultraprocesados. Aquí no es tracta d'omplir l'estómac, sinó de menjar bé i gaudir fent-ho. Per això els ingredients es porten a la cuina de l'edifici d'habitatges tutelats, es preparen allà i s'elaboren delicioses receptes d'altíssima qualitat. Igual que en un restaurant de categoria, amb la comoditat d'estar a casa i gaudir d'un menú variat i deliciós.

Volem incidir en aquest punt perquè ens sembla que és summament important. La qualitat d'un plat no es mesura per la rapidesa amb la qual aquest es prepari ni per la presentació, detalls que són importants però no essencials. És en el tipus d'ingredients i la forma de tractar-los on està la clau. I amb productes processats o plats precuinats no és possible tenir una bona alimentació. Per això el teu cuiner s'esforça per elaborar plats nutritius i deliciosos a la manera tradicional. Com els faries tu a casa, però amb la comoditat de no haver de dedicar temps a això.

 

¿Vénen convidats? No hi ha problema.

 

Un dels aspectes més interessants dels pisos tutelats és la possibilitat de rebre a amics i familiars a casa. En aquestes situacions, no cal plantejar-se menjar fora o haver de cuinar. Si es desitja es pot anar a dinar o sopar amb companyia, només cal avisar quants convidats vindran, perquè se'ls expliqui en cuina i es prepari també menjar per a ells.

Aquest és segurament un punt que diferencia el servei de menjar i sopar de Las Arcadias, i que el converteix en una cosa única. Imagina el pràctic que serà rebre a la teva gent a casa, gaudir d'estar en companyia, sense haver de caminar pendents que cal fer alguna cosa per menjar, o sortir a comprar i passar-se el dia anterior entre fogons per tenir-ho tot a punt quan arribin. Només cal avisar una mica abans que es va a anar acompanyat i estarà tot llest quan arribi el moment.

 

menjar en família

 

Pots menjar cada dia en companyia.

 

A Las Arcadias, l'edifici d'habitatges tutelats hi ha molts altres veïns que estaran gaudint del seu temps com tu. I que a l'hora de dinar o sopar també aniran a degustar els deliciosos plats que més els vénen de gust. Aquest és un moment fantàstic per menjar acompanyats cada dia, compartint experiències, comentant les notícies o senzillament gaudint d'estar en un entorn agradable amb persones a les que coneixes, ja que es tracta dels teus veïns. Qui no gaudeix de xerrar dels resultats de l'últim partit o dels esdeveniments que han succeït al voltant d'una bona taula? Sens dubte, és una de les experiències més gratificants que hi ha al dia.

En un pis tutelat podràs reunir-te cada dia per dinar i sopar amb els teus veïns, com en un restaurant però sense haver d'esperar que hi hagi taula lliure.

Un altre dels avantatges del servei de menjar i sopar dels pisos tutelats.

 

Un altre benefici interessant que té el nostre servei de menjar i sopar és poder tenir més temps lliure. Oi que és interessant no haver de pensar que cal anar a comprar, programar menjars i cuinar? Tot aquest temps que caldria invertir ara ho pots dedicar a altres coses que t'agraden, com llegir un bon llibre, sortir a fer una passejada pels voltants, rebre a familiars o amics i una infinitat d'activitats que realment t'agraden.

Adéu a anar d'un costat a un altre pels passadissos del mercat a la recerca dels ingredients per fer el menjar, portar la compra a casa i organitzar-ho tot o passar temps cuinant. Ara és el moment de viure la vida sense preocupacions, sabent que tens un cuiner que coneix els teus gustos, plats deliciosos elaborats al punt just i un menú variat que coneixes en tot moment, sense sorpreses d'última hora ni plats precuinats de dubtosa qualitat. En Artami volem que visquis feliç, en completa tranquil·litat i amb una atenció professional a l'alçada en tots els sentits.

Així és la vida en un pis tutelat.

Els que ja viuen en uns dels nostres pisos tutelats poden donar fe de la tranquil·litat que proporciona comptar amb aquest tipus de serveis. Cadascun dels veïns és propietari o llogater del seu habitatge, per la qual cosa té la llibertat de viure a casa teva, prenent les decisions que vulguis perquè no hi ha més normes que les que tu vulguis posar. Amb l'avantatge d'estar atesos, feliços i tranquils, gaudint de les activitats que més t'agraden i vivint en un entorn en què tot està pensat per aconseguir-ho.

viure en un pis tutelat

El servei de menjar i sopar és un al·licient més per viure en un pis tutelat. La comoditat de tenir un xef propi, que et coneix i sap el que t'agrada, preparant en el moment dels plats més suculents amb ingredients frescos i de qualitat. Un plaer únic per al paladar, a l'altura dels millors restaurants de la ciutat però amb la comoditat de no moure't de casa. Amb un menú variat i atractiu, que es renova cada setmana i ofereix diferents plats cada dia perquè puguis gaudir del bon menjar amb una taula sempre reservada per a tu.

La importància de tenir cura de la qualitat de vida

Si et decideixes a comprar o llogar aquest tipus d'habitatges estaràs prenent una excel·lent decisió. Un pis tutelat és sinònim d'independència i autonomia, amb avantatges únics que no es poden trobar en cap altra part, com la que us recomanem aquí. Augmentaràs el teu nivell de qualitat de vida, així com la quantitat de temps lliure que podràs dedicar al que de veritat t'agrada.

És el moment de viure amb totes les comoditats, amb total llibertat i en la teva pròpia casa. Un servei personalitzat i atès per professionals en el seu camp, amb el tracte amistós que té un veí. El moment de gaudir de la vida sense complicacions, amb tot el temps lliure que et mereixes i sense renunciar a res.

Deixa enrere les obligacions i preocupacions que acompanyen a haver d'estar fent dinars i sopars.

Gaudeix del benestar de viure amb independència, llibertat i serveis únics de la màxima qualitat. Serveis com el de cuina, que s'ha convertit en un dels més importants per als amos i llogaters de pisos tutelats que gestionem en Artami.

Et véns als nostres pisos tutelats? 'En Artami t'ajudem a trobar la teva nova llar,, contacta'ns!

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento