Espais comuns i zones per a celebracions en pisos tutelats - 22

Dimarts, 6 de Octubre de 2020

 

Un dels motius pels quals algunes persones es resisteixen a canviar d'habitatge és que no volen renunciar al seu estil de vida. I és normal, perquè cada un té els seus costums i no vol haver de donar explicacions o deixar de fer les coses que li agraden. Però arriba un moment en la vida en què també ve de gust tenir més comoditat i temps lliure. Hi ha alguna manera d'aconseguir-sense canviar de manera de vida? Sí que n'hi ha: els apartaments amb serveis que gestionem, en els quals podràs viure més a gust i mantenir el teu ritme sense complicacions.

 

Apartaments amb serveis: qualitat de vida i llibertat

 

Els apartaments amb serveis a Barcelona compleixen amb totes les garanties de confort que busca una persona activa que vol gaudir de més temps lliure, seguir amb la seva vida i deixar de banda algunes tasques com preparar el menjar, netejar o fer reparacions quan sigui necessari. En ells es fusionen els avantatges de tenir la teva pròpia casa, amb una llista de serveis de qualitat, pensats per augmentar el confort i la comoditat en la teva vida diària.

La llista d'avantatges que proporciona un habitatge tutelat és tan àmplia que resulta complicat resumir-ho en un sol article. De fet, hem parlat en diverses ocasions d'algunes d'elles al nostre blog, i seguim tenint tema de conversa per molt de temps. I és que els apartaments amb serveis són inspiradors, perquè permeten dedicar el temps al que de veritat t'importa. Sentiràs la comoditat de mantenir el teu estil de vida, amb total llibertat en qualsevol moment, però també et aprofitaràs dels beneficis de tenir personal especialitzat en la cura de la salut. Una infermeria 24 hores que vetlla cada dia per la teva cura, cuiners que s'adapten als teus gustos i necessitats per preparar deliciosos menús, personal de manteniment perquè no hi hagi res que funcioni malament o vigilància per mantenir la seguretat. Sens dubte, un conjunt de professionals que faciliten la teva vida perquè res no et pari.

 

 

persones-llegint

 

Una llar en tots els sentits

 

Algunes persones grans tenen por de sortir de casa perquè pensen que perdran la seva zona de confort. No obstant això, els apartaments amb serveis estan pensats no només per seguir tenint totes les comoditats, sinó per augmentar-les encara més si cap. Es tracta d'una llar complet, amb tot el que això suposa quant a llibertat de moviment, convivència i plenitud de vida.

Imagina poder estar en un hotel amb tot el que t'agrada, a la millor zona de la ciutat i envoltat de tot tipus de botigues, parcs i espais d'oci. Sabent que tindràs el menjar preparat quan arribis, les instal·lacions netes i en perfecte estat i fins i tot professionals que tenen cura de la teva salut si et cal. Oi que és un entorn ideal? Doncs així són els habitatges tutelats, amb l'avantatge que no es tracta d'una freda habitació d'hotel, pensada per passar només uns dies, sinó que és la teva pròpia casa, amb la comoditat que això suposa. Una llar on tot està disposat per passar els millors anys, aprofitar el teu temps lliure i no haver de renunciar a la teva vida en cap sentit.

 

Edificis amb personal experimentat

 

Els apartaments amb serveis a Barcelona tenen un equip de professionals de diverses disciplines a l'servei dels ocupants. Professionals que no només compten amb experiència en la realització de la feina de casa, sinó que a l'ésser sempre els mateixos, coneixen als veïns i acaben per formar part de la família. No es tracta només de personal sanitari, sinó també de netejadors, manetes per fer arranjaments i atendre tant les zones comunes com el que pugui passar dins de casa teva si ho desitja, vigilants i altres com cambrers o xefs.

Tot això fa que la sensació de benestar augmenti a un nivell difícil d'imaginar fins que s'experimenta. De fet, els que arriben als habitatges tutelats amb cert recel, no triguen a adonar-se que els seus temors eren infundats, i que aquí poden seguir amb el seu estil de vida d'una manera més plena, fins i tot compartint amb altres les seves aficions. Perquè els edificis d'apartaments amb serveis estan plens de persones vivaces, amb les mateixes ganes de gaudir de comoditat i llibertat que tu.

Una combinació magistral de llibertat, comoditat i protecció amb la qual sentiràs la plenitud de viure sense complicacions. Mai tindràs la sensació d'estar en un espai on et limiten, o on has de donar explicacions per fer les coses que t'agraden.

  

Sense horaris, sense límits

 

Una de les qüestions més clares que demostren que en els pisos tutelats disposes de total llibertat per al teu estil de vida és que no hi ha horaris. Els edificis estan oberts a qualsevol hora, amb personal permanent a la recepció per vetllar per la seguretat i el descans dels veïns. Però no hi ha tocs de queda, hores d'arribada ni normes semblants que s'hagin de complir. Per què vas a haver d'arribar a una hora concreta, quan es tracta de casa teva? Tu ets qui posa les normes en tot moment, així que pots sortir a gaudir amb familiars i amics sense estar pendent de l'rellotge.

La idea sobre la qual es recolzen els apartaments amb serveis és la de facilitar als el màxim als que hi viuen mantenir la seva independència i manera de vida, proporcionant totes les comoditats i el temps que es mereixen. Cada un dels serveis està pensat en aconseguir-ho, la qual cosa, per descomptat inclou poder entrar i sortir en qualsevol moment, sabent que tot està vigilat, cura ia disposició dels qui ocupen habitatges en tot moment.

 

 

persona-major-cartes

 

Serveis extra que milloren el confort

 

A més dels serveis de què hem parlat, com vigilància, reparacions, cuina o salut, en els habitatges tutelats també pots accedir a altres serveis addicionals, com massatge, perruqueria o podologia. Una llarga llista d'atencions amb les que no hauràs tan sols de sortir de l'edifici si no us ve de gust, perquè tot es fa en els espais habilitats per a això. Un punt més de comoditat per gaudir del dia a dia, sense renunciar absolutament a res.

Vols més? En el teu habitatge tutelat ho tens: zones comuns per entaular amistats, espais per jugar, terrasses en les que podràs gaudir de l'aire lliure i un llarg etcètera amb el qual deixar de banda les preocupacions, dedicar-te a viure i gaudir del millor de la vida . No renunciïs a res i viu com vols, deixant les obligacions a una banda perquè ha arribat el moment de decidir quines són les coses que et vénen de gust de veritat.

Tria la qualitat dels apartaments amb serveis a Barcelona

Sigui que vius ja a la ciutat comtal o decideixis venir a gaudir de la teva vida en un habitatge tutelat, Barcelona està pensada perquè segueixis el teu ritme de vida com prefereixis. Comptes amb una àmplia oferta cultural, per a tots els gustos, com demostra la gran quantitat de visitants que descobreixen els seus atractius tots els anys. Cinema, teatre, concerts, esdeveniments esportius, museus i molt més, que fan de Barcelona un entorn ideal per viure.

En Artami treballem des de fa molts anys per oferir als que no volen canviar la seva forma de vida, però sí guanyar comoditat i temps, habitatges de primera amb tot el que necessiten per gaudir de molt més que una estada. Els nostres edificis d'apartaments amb serveis estan ubicats a les millors zones de Barcelona, envoltats de tot el que li pots demanar a un bon barri, sigui el que sigui. Botigues, passejos, zones verdes i molt més t'esperen a la seva nova llar, en què tot està disposat perquè per fi facis la vida que portes temps desitjant, lluny de preocupacions, obligacions o límits. Amb persones a les que t'encantarà conèixer, perquè col·laboren en el teu benestar dedicant-se completament a atendre les necessitats dels que ocupen els apartaments, sempre amb el somriure a la cara perquè tothom senti que està de veritat a casa.

Ha arribat l'hora de viure com desitges

Després d'haver passat molts anys treballant per tirar endavant una família, segur que tens la sensació que mereixes dedicar temps a les coses que t'agraden, gaudir de la comoditat i la tranquil·litat que dóna tenir temps per a tu. No és el moment de renunciar al teu estil de vida, sinó d'esprémer a l'màxim.

Si vols descobrir per què els que viuen en els habitatges tutelats tenen aquesta sensació, només acosta't a visitar qualsevol dels nostres edificis. Podràs conversar amb els veïns i aclarir els dubtes que puguin sorgir, de la mà de personal qualificat i atent. Segur que sortiràs amb la sensació que és aquí on vols passar els millors anys de la teva vida, aprofitant uns serveis de la màxima qualitat, pensats perquè no hagis de canviar de forma de vida, només que visquis en un lloc molt millor, guanyant en confort i temps lliure.

  

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento