Per què no perdràs el teu independència en un pis tutelat

Dimecres, 6 de Juliol de 2016

Què més alegria hi ha a la vida de complir anys i poder gaudir-? Els temps canvien i gràcies als avenços científics i als canvis en els hàbits de la societat, podem tenir una qualitat de vida cada vegada més gran.

 

No obstant això, arriba un moment en què, tot i que seguim estant en plena forma, els que ens envolten es preocupen per poder-nos oferir tot el que puguem necessitar en qualsevol moment. I deixar-nos cuidar una mica no ha de suposar perdre la nostra independència.

 

 

 

Què més alegria hi ha a la vida de complir anys i poder gaudir-?

 

 

 

Els pisos tutelats et faran la vida més fàcil. La teva llar seguirà sent teu, únic, privat i complet. A més d'això, gaudiràs d'una sèrie de serveis que faciliten el dia a dia oferint tot tipus de comoditats: des d'un servei de vigilància que garanteix la seguretat de la teva llar i de totes les zones comunes fins a serveis de manteniment, restauració i neteja, sense oblidar el servei d'infermeria que vetllarà per la salut dels inquilins les 24 hores del dia. Un suport en el dia a dia sense que perdis ni una mica d'intimitat i llibertat.

 

Actualment, gairebé un 23% de la població del nostre país té més de 60 anys. A causa del baix índex de natalitat i als avenços mèdics, aquesta xifra segueix en augment. És important pensar no només en el present, sinó també en el futur, quan potser necessitem una ajuda extra en el nostre dia a dia, ja sigui una simple supervisió de les nostres rutines o alguna cura més intensiu de manera temporal o permanent. També és recomanable pensar en la tranquil·litat d'aquells que es preocupen per nosaltres i ens diuen constantment per preguntar si necessitem alguna cosa o si estem bé.

 

 

 

 

Viure amb comoditat

 

 

Després d'una vida dedicada al treball ia la cura de la família, arriba el moment de gaudir de la vida sense preocupacions. És hora de dedicar el temps a les aficions ia les amistats ia fer moltes d'aquestes coses per a les que no havies tingut temps. És el moment de viure.

 

I per gaudir plenament de tot el temps, cal desterrar qualsevol preocupació o obligació tediosa a la qual podem posar-hi remei. Perquè a ningú li agrada estar pendent tot un matí que arribi un reparador perquè hi ha una gotera o haver de pensar cada dia en la planificació del que anem a dinar i sopar. I molt menys, d'estar pendent de qui truca al timbre si no esperem cap visita.

 

Els pisos tutelats supleixen totes aquestes tasques amb gran eficiència. Una de les grans avantatges d'aquest tipus d'habitatges és l'ampli ventall de prestacions que fan la teva vida diària més còmoda.

 

Un servei 24 h. de consergeria i vigilància és l'encarregat de vetllar per la seguretat de l'entorn i rebre els teus convidats. Ningú aliè a la comunitat podrà accedir a les dependències sense haver estat convidat o autoritzat, per la qual cosa es pot garantir la confiança i tranquil·litat de la comunitat.

 

Igualment, l'equip de neteja de garantir la higiene de les instal·lacions. A més, si ho prefereixes, el servei de neteja s'ocuparà també de la teva llar, així com de la teva bugada, que et lliurarà planxada i plegada. No sona bé?

 

 

 

Servei de neteja

 

 

 

Doncs a més també podràs disposar d'un servei de restauració en les mateixes dependències, on podràs degustar el menú que triïs. El menjar s'elabora acuradament en les instal·lacions i ni tan sols hauràs de reservar taula: ja hi haurà una assignada al teu domicili. Però no passa res si t'agrada més menjar a casa. En el teu pis tutelat, la teva llar, tens la teva pròpia cuina.

 

Existeix també un equip de manteniment que vetlla pel bon funcionament de les instal·lacions, en les quals s'inclouen tant les zones comunes com les dependències privades. Gràcies a aquest servei, qualsevol reparació pot fer-se en un breu lapse de temps, sense necessitat d'esperes ni d'estar pendents dels horaris. Una hipotètica avaria no pertorbarà els plans del teu dia a dia!

 

I com el teu independència passa per un bon estat de salut, les nostres instal·lacions també compten amb un servei d'infermeria permanentment disponible. En ell, podràs controlar el teu tensió arterial, rebre medicació injectable i coordinar visites mèdiques. El servei d'infermeria disposa de dependències pròpies, però en el cas d'una eventual indisposició, aquest servei pot desplaçar al teu pis per atendre't. Més còmode impossible!

 

 

 

Compten amb un servei d'infermeria permanentment disponible

 

 

 

A més dels pisos tutelats disposen de zones comunes com ara sales d'estar, capella, salons de joc o el ja esmentat restaurant privat. D'aquesta manera, sempre que vulguis podràs relacionar-te amb els teus veïns en una zona neutra, mantenint intacta la intimitat de casa teva.

 

 

 

 

Mantingues el teu independència

 

 

Portes temps vivint a la teva manera, és el teu moment, i al llarg de la teva vida has adquirit uns hàbits i unes rutines amb què regiu el teu dia a dia. Per què hauries de canviar-les d'un dia per l'altre?

 

Està demostrat que amb els anys, els ritmes circadians, que són els que regulen les nostres hores de son i vigília, canvien, com també ho fan els horaris. Així doncs, d'acord creixem aquests patrons es modifiquen i hem d'adaptar-nos a ells. Són canvis naturals que tenen lloc des que naixem. Fàcilment podem observar com el patró de son dels nens canvia en qüestió de mesos. Amb els adults passa el mateix.

 

Cada cos és diferent i aquests canvis no són una norma, de manera que no afecten a tothom per igual. Hi ha persones que per naturalesa són matineres i, en canvi, hi ha gent que no pot agafar el son fins entrada la matinada, de manera que aprofiten les primeres hores del dia per dormir. Cadascuna d'elles ha de poder portar el seu propi ritme i, per exemple, esmorzar a l'hora que preferiu.

 

A la teva llar, qui decideix el ritme de vida ets tu. Si ets una persona activa que sempre has pogut fer el que has volgut quan has volgut, per què no anaves a poder fer-ho ara? En un pis tutelat no hi ha horaris que t'obliguin a posar el despertador a una hora per a la que potser el teu cos no està preparat.

 

A més, no tothom té les mateixes aficions. N'hi ha que prefereixen passar el matí escoltant música, llegint o fins i tot escrivint, concentrats sense que ningú els molesti en un lloc tranquil com podria ser el saló de casa teva. I hi ha persones que prefereixen aprofitar la llum del dia per sortir a passejar oa comprar, anar a una exposició o quedar amb les amistats, etc.

 

Quedar amb les amistats

¿I què hi ha de tots aquells als quals els agrada convidar els seus amics a sopar a casa i allargar la sobretaula recordant anècdotes, veient fotos del seu últim viatge o jugant a cartes, per exemple?

 

Quin sentit tindria que no poguessis fer el que volguessis a casa teva? A la teva llar teus convidats són benvinguts i els teus rutines, respectades. Tu poses les normes.

 

Un pis tutelat no té horaris ni lligams. És casa teva, amb els teus coses, el lloc en què fas la teva vida sense haver de donar explicacions. Però té alguna cosa diferent, alguna cosa molt avantatjós, que és comptar amb el suport d'un grup d'especialistes que es preocupen per tu i et cuiden si ho necessites.

exclusivitat


Els nostres pisos tutelats no només se situen en les millors zones de Barcelona, on estan ben situats i comunicats, sinó que a més són d'alt nivell i els serveis que ofereixen els atorguen una distinció molt exclusiva.

 

Saber que surts al carrer amb la seguretat que algú es preocuparà de que tornis a casa i que no et falti de res és una gran tranquil·litat avui dia. Pots fer-ho, com no, en el teu propi vehicle, però sempre tindràs bones combinacions de transport públic per anar on vulguis, sense preocupar-te de deixar tasques pendents a casa, perquè en un pis tutelat, si vols, d'això ens ocupem nosaltres.

 

I quan arribis, saps que podràs comptar amb un servei de restauració privada que a poc a poc, coneixerà els teus gustos i et oferirà els menús més adequats per a tu.

Servei de restauració privada

Tot són avantatges


Com veus, un pis tutelat no és més que una llar amb una àmplia gamma de serveis i que t'ofereix protecció, seguretat i comoditat en el teu dia a dia. Hi ha serveis que podràs gaudir in situ i al moment, però hi ha alguna cosa intangible del que us beneficiareu tu i la teva família, que és la tranquil·litat de saber que no estàs sol, que comptes amb un equip d'experts que, sempre que ho necessitis i passi el que passi, hi seran per a tu.

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento