En un pis tutelat et sentiràs com a casa

Dimecres, 1 de Juny de 2016

Tens més de 70 anys i comences a plantejar-te com t'agradaria viure una etapa plenament feliç podent gaudir de la teva autonomia, el teu temps d'oci i les teves amistats? Viure en un dels apartaments tutelats per a gent gran a Barcelona és una decisió que pot ajudar-te a mantenir l'estil de vida que tens actualment, comptant a més amb la tranquil·litat de tenir un entorn totalment adaptat per al teu benestar, que és una de les teves principals prioritats.

 

El primer gest d'autonomia és que tu decideixes on vols viure a partir d'ara: tu ets el protagonista de la teva pròpia història igual que ho vas ser al teu adolescència. Per tant, implica't d'una manera proactiu en el teu destí per a materialitzar la vida que anheles tenir.

 

 

tu ets el protagonista de la teva pròpia història


 

màxima comoditat


Viure en un apartament per a majors és arribar a casa cada tarda després d'haver fet una passejada o realitzat teus plans del dia amb aquesta agradable sensació de llar que inspira calma d'estar en el teu saló. Et sentiràs molt còmode en un espai cuidat però sense els inconvenients que et planteja viure en una casa gran amb moltes habitacions buides que produeixen un major efecte de nostàlgia i sensació de solitud.

 

És normal que valors el temps d'una manera molt conscient i vulguis esprémer al màxim per assaborir cada minut com un regal. Un detall d'il·lusió que et permet complir els teus objectius, alimentar les teves il·lusions i ocupar el teu present en activitats joioses. Tenir noves metes, buscar entreteniments, afermar llaços d'amistat i companyonia amb persones de diferents edats.

 

En definitiva, viure tot el jovent que hi ha en el teu cor i donar-te la possibilitat de tenir la vida que mereixes després de la jubilació quan el gaudi és el premi personal a tants anys de treball i exigència professional. I llavors, tens una vida per davant per potenciar realment el teu autonomia, ja que són els horaris de la feina els que durant tants anys t'han condicionat. Ara sentiràs aquesta agradable sensació de viure unes bones vacances en un pis de pel·lícula.

 

 

 

Aquesta agradable sensació de llar que inspira calma

 

 

 

 

Relació propera amb els veïns

 


Viure en un apartament tutelat és aportar encara més qualitat de temps a cada jornada, ja que lluny de perdre el teu autonomia, la potències en trobar l'equilibri de tenir el teu propi espai sentint-te també feliçment acompanyat per altres persones que viuen properes a tu i amb les que pots establir llaços i moments de conversa.

 

Igual que ocorre en les relacions de veïnatge, el sentiment de pertinença a un grup també aporta autoestima i vitalitat. I en ocasions, en les grans ciutats hi ha un tracte molt impersonal entre els veïns. Als pobles petits, per contra, són molt pocs els serveis disponibles. Per tant, si decideixes viure en un pis tutelat, sentiràs la proximitat de tracte amb els altres.

 

El fet de tenir el teu propi espai et permet decidir en quins moments et ve de gust estar sol, centrar-te en tu i relaxar-te sense que ningú et interrompi en el teu migdiada, els teus moments de lectura o la teva sèrie preferida a la televisió. Tu decideixes en quin moment vols posar en pràctica les teves habilitats socials i quan prefereixes assaborir la teva intimitat. Per tant, trobes aquest agradable equilibri de tenir una xarxa de relacions i no tancar-te en tu mateix.

 

 

 

Trobes aquest agradable equilibri de tenir una xarxa de relacions

 

 

 

La casa és el lloc en el qual viure, sentir i experimentar emocions que connecten amb l'autenticitat de ser tu mateix. Un plaer al qual has aspirar sempre, també després dels 70 anys quan la vida es plena de saviesa, experiència, records i, sobretot, molt present. Com indica la pròpia paraula, el present és un regal. Per tant, intenta viure-ho com a tal amb aquest esperit jove que et caracteritza.

 

En els pisos tutelats seguiràs gaudint d'aquesta tranquil·litat que sempre has tingut a casa teva, podràs seguir quedant amb els teus amics de sempre per anar al cinema, sortir a passejar al parc, jugar a les cartes, visitar museus, organitzar activitats culturals, assistir a un taller de lectura, realitzar ioga i fer viatges de cap de setmana. En definitiva, segueixes sent amo de la teva vida i tens total llibertat per gestionar la teva agenda incloent les teves expectatives i interessos personals sense cap tipus de limitació d'horari. Tu ets amo de la teva agenda i tu decideixes què és prioritari per a tu i què és secundari.

 

 

 

 

serveis disponibles

 


Viure en un apartament tutelat t'aporta més un extra d'autonomia i independència en la teva rutina quotidiana, ja que comptaràs amb serveis que et aporten un extra de comoditat. També oferim pisos tutelats en Artami amb un ampli ventall de serveis. Per exemple, disposes de servei de cuina per prendre deliciosos menús.

 

 

 

Servei de cuina per prendre deliciosos menús

 

 

 

A més d'altres opcions molt pràctiques com a servei de desplaçament per fer les teves trasllats d'un lloc a un altre. I si t'encanta estar informat de totes les notícies de la jornada, llavors podràs consultar cada dia la premsa, ja que llegir el diari és un bon exercici per mantenir la ment activa i conèixer les novetats en les diferents seccions.

 

Qualsevol persona major vol tenir una vida feliç, de la mateixa manera que tu ho desitja. I la soledat que pots sentir durant la nit al teu domicili habitual desapareix per complet en els apartaments tutelats, que compten amb sistemes de seguretat que garanteixen la teva protecció en tot moment. Mai et sentiràs sol però tampoc sentiràs que res ni ningú envaeix la teva privacitat.

 

 

Podràs consultar cada dia la premsa

 

 

Aquests serveis de seguretat et aporten una major garantia per seguir vivint amb la teva autonomia de sempre però amb la confiança de saber-te cura gràcies a un equip de professionals amb un excel·lent currículum i vocació per l'atenció cap als grans. En definitiva, comparteixes la teva vida amb altres persones però sense establir llaços de dependència.

 

 

Aquests serveis de seguretat et aporten una major garantia

 

 

 

Fer nous amics

 


Tindràs la possibilitat de conèixer nous amics amb els que compartir activitats i interessos. No obstant això, això no et limita en el teu propi espai, ja que ets tu qui decideix quan vols tenir les teves estones compartides i quan vols estar sol.

 

Aquesta possibilitat de sumar nous amics a la teva vida és un tresor que et permet actualitzar la teva agenda de contactes i experimentar aquesta agradable sensació de trobar a altres companys que viuen una etapa vital similar a la teva, el que fa que pogueu sentir molta empatia.

 

Tot això t'ajuda a continuar amb el teu estil de vida actiu, cuidant el teu cercle social sense descuidar per això els llaços afectius que ja formen part de la teva història. No notaràs aquesta incòmoda sensació de sortir de la teva zona de confort al adaptar-te a la vida a l'apartament, ja que la teva jornada seguirà sent la mateixa de sempre o fins i tot millor. El teu estil de vida no canviarà en l'important i seguiràs tenint aquesta sensació d'arrelament emocional en arribar al teu pis i descansar.

Tindràs la possibilitat de conèixer nous amics amb els que compartir activitats i interessos

Tenir un cor jove i vital


Igual que tu, altres persones grans no mesuren la seva vida pel factor edat sinó pel seu estat d'ànim i alta autoestima. Persones amb ganes de menjar-se el món perquè tenen el cor jove i vital. Si et encanten els viatges, podràs seguir organitzant les teves rutines de turisme per conèixer els llocs més emblemàtics. Quan tornis al teu apartament, podràs compartir amb els teus veïns les fotografies del teu viatge, les anècdotes més divertides i tots els detalls d'una escapada única.

Persones amb ganes de menjar-se el món

A l'adaptar-te a la teva vida en els pisos tutelats t'adonaràs que tu segueixes sent el mateix però el teu entorn sí que ha canviat en un matís molt important: totes les nits està totalment adaptada a tu ia les teves necessitats. Comptant, a més de amb la funcionalitat del lloc, amb un disseny cuidat i bonic que crea aquest agradable sabor d'un entorn càlid.

Si tens fills, podràs viure la teva pròpia vida d'una manera independent respecte d'ells. No hauràs de adaptar-te a les normes de casa perquè tu tindràs la teva. I els moments que comparteixis amb la teva família seran encara més intensos i emotius gràcies al fet que cada un té la seva pròpia rutina.

 

En el transcórrer de la teva vida, hauràs descobert que hi ha moltes coses que canvien al llarg del temps. No obstant això, la casa és un concepte que roman. I per a qualsevol persona, prendre la decisió de deixar de viure en el seu domicili habitual implica emocions i sentiments per allò que queda enrere.

 

No obstant això, en mudar-te a un apartament tutelat estàs obrint una nova porta cap a l'esperança de viure la teva joventut com sempre havies somiat. Igual que en el primer any d'universitat qualsevol jove inicia una nova etapa que ve marcada per experiències que no oblidarà mai, l'adaptació a un pis tutelat pot marcar l'inici d'un nou començament per a tu. Podràs sumar esport, bon cinema, molta música, descans i confort, menús deliciosos, rialles compartides i salut.

Podràs sumar esport, rialles compartides i salut

La decisió de viure en un pis tutelat és especialment recomanable per a aquelles persones que prioritzen en la seva qualitat de vida la pràctica de la seva pròpia independència i llibertat.

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento