Els records sempre amb tu en el teu pis tutelat

Dilluns, 5 de Novembre de 2018

Fer-se gran és anar acumulant una bona quantitat d'experiències i records. Capacitats que a mesura que passen els anys no fan sinó enriquir la nostra vida i poder gaudir encara més d'ella. Especialment quan arriba l'època en què es gaudeix de més temps lliure, tant en solitari com amb la parella amb la qual hem compartit bona part d'aquests moments.

 

És molt important saber atresorar aquests records, i per a això gens com fabricar la teva pròpia caixa per guardar-los. Pots programar-com una activitat de manualitats al pis tutelat. Parlem primer d'aquests pisos i després veurem com pots fer la teva caixa de records.

 

caixa de records

 

5 raons per triar un pis tutelat

 

Hi ha munts de motius pels quals un pis tutelat és la millor opció per a viure aquesta segona joventut, tant amb la teva parella com en solitari. Tot i que hem seleccionat 5 d'ells, que considerem que són les raons més importants per les quals un pis tutelat és una gran idea quan es tracta de guardar records i crear-ne de nous.

 

1- Una estupenda manera de conèixer gent nova

 

No hi ha res com tenir tracte amb persones de diversos antecedents. Compartir experiències i coneixements enriqueix de forma molt notable. I en un pis tutelat es presenta l'oportunitat de rebre als que ja es coneixen en un entorn còmode i agradable. A més de seguir coneixent gent nova, veïns que també estan vivint en aquests pisos i amb els quals es poden organitzar tota mena d'activitats.

 

De fet, l'entorn dels pisos tutelats és més que propici per fer passejades, connectar amb els veïns o quedar en algun punt per jugar, veure la televisió o simplement xerrar de forma amigable.

 

2- Excel·lent comunicació

 

La zona en la qual se situa el pis de luxe sempre és ideal per gaudir. A més dels serveis de què es disposa a l'edifici, l'entorn ajuda molt a sentir-se a gust, ja que compta amb una bona comunicació, que facilita anar d'un lloc a un altre amb total comoditat. Aquest és un dels aspectes que més valoren els que s'acaben de mudar, i en cert sentit troben a faltar el seu antic habitatge. Saber que es poden moure amb llibertat ajuda molt a adaptar-se als canvis i el nou entorn.

 

3- Sentir-se més lliure

 

Viure en un apartament tutelat no coarta en gens ni mica la llibertat. Ben al contrari, ja que de fet afavoreix l'autonomia que tots volem tenir per sentir que tenim les regnes de la nostra vida. I és aquesta llibertat la que permet continuar atresorant records de forma continuada, veient antics amics, passant temps en família o simplement sortint a fer un tomb amb la tranquil·litat de no tenir horari de tornada ni restriccions de cap tipus. En una sola frase, es tracta d'autèntica qualitat de vida.

 

 

4- Zones que conviden a viure

Parlant específicament dels apartaments que gestionem, podem dir que es tracta de llocs en els quals tot està pensat per gaudir. Situats en les millors zones de Barcelona, a les vivències anteriors se li aniran afegint amb tota seguretat altres de noves. Experiències que enriqueixen l'existència i que després es podran anar comentant, i fins i tot debatent, amb companys, amics i familiars.

 

 

5-Adéu a l'avorriment

 

Finalment, encara que com hem dit hi ha moltes altres raons, els pisos tutelats són molt interessants per no sucumbir a l'avorriment. Aquest sol ser el principal problema que teneos tots. I per això els espais tutelats són perfectes, perquè hi ha munts de coses per fer, inventar i compartir. Una d'elles és la caixa de records que anem a elaborar, i que es pot programar com a activitat compartida perquè diversos facin la seva pròpia.

 

 

 

Per què una caixa de records?

 

Guardar records és una de les coses més boniques de la vida. I quan s'han viscut molts, tenir-los en un lloc on anar quan ens ve de gust és una gran idea. De fet, és una cosa summament important perquè ens parla de les situacions que mereixen la pena repetir, i fins i tot poden donar idees per altres de noves. Aquests viatges a destinacions exòtiques, els plats que es van quedar sense provar o racons que van marcar un abans i un després en l'existència. En definitiva, els records són el resum del que un és, i com a tal es mereix estar en un lloc adequat.

 

caixa de records pis tutelat

 

Una activitat perfecta tant en grup com en solitari

El millor d'una caixa de records en un pis tutelat és que es pot quedar amb gent per fer-la de forma conjunta. La sala comuna de l'edifici és un bon lloc en el qual reunir els materials i posar-se mans a l'obra. A més, hi ha tantes opcions com a persones, de manera que es pot fer una gran caixa perquè cadascú posi un dels seus records en comú, o una més petita que tenir a mà sempre. Per descomptat, també es pot fer una caixa com a projecte en solitari, una manera de gaudir d'aquests moments en els quals es busca estar tot sol però també fer alguna cosa.

 

Sigui que escullis reunir uns quants amics, fer-ho en parella o com a projecte individual, el resultat segur que serà fabulós. El millor és que queda demostrat que en un pis tutelat es poden fer aquestes manualitats i moltes més.

 

 

 

Idees per fer una caixa de records

 

En aquest sentit cal tornar una mica a la infància. La imaginació és el límit, al costat del gust personal. Hi haurà qui vulgui fer un bagul per guardar fotografies, retalls i petits objectes de col·locar al costat de la tauleta de nit. O es pot fer una caixa de fusta decorada amb una imatge evocadora, com un paisatge que es va quedar gravat a la memòria o el proper lloc al qual es vol viatjar. En qualsevol cas es va a gaudir molt del temps invertit.

 

- Materials

Els materials poden anar des del cartró fins a la fusta. Com es busca alguna cosa que hagi de durar molt de temps, és preferible triar aquest últim per fer la caixa. També es poden adquirir caixes llestes per decorar en algunes de les botigues que hi ha al voltant del pis tutelat. També caldrà una mica de pintura, pinzells i altres, que segur que també està disponible en aquestes mateixes botigues.

- Com decorar la caixa

També en això hi ha una gran varietat. Pots utilitzar com a base la decoració de la cambra en el qual es va a deixar. Sobretot si vols que a més de guardar els teus records pugui integrar-se amb l'entorn. Si vols donar-li un toc especial, pots afegir alguns detalls i fins i tot utilitzar una fotografia pròpia per a la tapa, personalitzant al màxim la manualitat.

Un regal molt original

La caixa de records pot ser un bonic regal per quan vingui la família a visitar-nos. O apropar-nos a veure als nostres coneguts si ens ve de gust i portar-los un present amb el qual tenir en un lloc segur els seus propis records. Segur que ho sabran apreciar, i ens permetrà recordar-los que els seguim apreciant.

Manualitats en pisos tutelats, una gran idea

 

Aquesta és només una mostra de les coses que es poden fer vivint en un pis tutelat. Gaudir de moments d'oci productiu, amb manualitats que després es poden usar per a moltes coses. En aquest cas, una caixa de records és una excusa perfecta per compartir moments a la zona comuna, parlant de tot el que se'ns pugui ocórrer. Estrenyent llaços tant amb les noves amistats com amb els que porten algun temps convivint a l'edifici. Fins i tot els responsables d'estar al corrent que tot funcioni adequadament poden unir-se i fer el seu propi projecte o col·laborar en el nostre.

En qualsevol cas, fer una caixa de records és una excel·lent excusa per trencar amb la rutina i invertir les energies que es tenen. Tot en un entorn segur i protegit, on es gaudeix de la llibertat d'acció i moltes comoditats. Els pisos tutelats són de tot menys avorrits, raó per la qual cada vegada més gent es decanta per viure en aquestes zones quan arriben els seus millors anys. Aquests en els quals es poden gaudir de més temps lliure després d'una vida dedicada al treball o la família. Quan els records són molt més que moments i es comparteix o es atresoren en una caixa com la que acabem de fer.


Barcelona, una ciutat ideal per a crear records

La ciutat de Barcelona és una de les més visitades cada any per persones de molts racons del planeta. Viure en ella és tot un privilegi, i un pis tutelat no fa sinó incrementar la sensació que genera en els qui la compartim. Als serveis propis de Barcelona se li uneixen altres exclusius d'aquests pisos, com rebre atenció quan és necessari i poder dedicar-nos només al que ens agrada. Passejades pel carrer, xerrades animades amb gent interessant i un llarg etcètera que sens dubte augmentarà a llista de records que podem emmagatzemar. Tant en la nostra caixa com en la memòria.

Crea el teu caixa de records a Artami!

 

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento