En els pisos tutelats, oblida't de les tasques domèstiques

Dimecres, 5 de Octubre de 2016

Sens dubte, l'edat no és el que importa en la felicitat, ja que moltes persones de més de 75 anys tenen un cor jove i ple d'il·lusions. Són persones que tenen un esperit proactiu per dur a terme projectes, viatges i objectius personals sense que l'edat sigui un condicionant negatiu, sinó un estímul d'experiència pràctica. Per aquesta raó, l'entorn de convivència és un dels principals pilars de la teva benestar en qualsevol moment, ja que la teva casa és un espai d'intimitat per a tu, un lloc de descans.

 

Els pisos tutelats són una opció excel·lent gràcies a un espai molt còmode, agradable i totalment adaptat a les teves necessitats actuals i futures. Pisos en què et sentiràs millor que a casa teva, crearàs nous records i trobaràs arrels emocionals en una etapa decisiva del teu destí. Una etapa en què buscar l'equilibri entre l'oci i el descans.

 

 

Jubilate de les tasques domèstiques

 

Sens dubte, les feines de la casa suposen un esforç del qual podràs oblidar completament si reserves plaça en un dels nostres apartaments per a majors en què et sentiràs com a casa. Sens dubte, després de tants anys de treball, presses i esforç per la conciliació laboral, mereixes viure el teu present amb l'alegria de concentrar-te en els teus interessos personals, metes de realització, plans d'oci, noves rutines i temps de vida en família. No hi ha res tan important com el teu benestar actual. Doncs bé, un pis tutelat et permet tenir cura no només de la teva salut física, sinó també de la teva benestar emocional, ja que cos i ment interactuen d'una manera quotidià. I les feines de la casa produeixen un cansament que pesa més encara a partir dels 70. Per aquesta raó, la millor manera d'evitar aquest cansament és prevenir-lo.

 

 

juvílate tasques domèstiques

 

 

Excel·lent servei de neteja durant tot l'any

 

En els nostres pisos tutelats t'oferim un ampli servei de neteja, a més de manteniment i reparacions durant tot l'any. D'aquesta manera, comptaràs amb resposta immediata davant de qualsevol possible imprevist. També podràs gaudir del nostre servei de restaurant per provar nous plats i receptes amb què tenir una dieta sana i equilibrada. A més d'això, tindràs una total independència en el teu estil de vida, però també arribaràs a casa i podràs concentrar-te plenament en descansar i gaudir d'aquests moments que, més enllà de la seva senzillesa, són tan únics. I en aquests plaers senzills com la lectura d'una novel·la, escoltar música clàssica, veure un programa de televisió, escriure cartes i postals ... O també, rebre visites de les persones més especials per a tu, que t'acompanyen amb la seva presència en la teva vida . Sempre tindràs el teu pis perfectament ordenat per rebre visites inesperades i exercir de perfecte amfitrió en vetllades de sobretaula.

 

El temps és or; per aquesta raó, viu el present com un regal únic perquè després de tants anys de conciliació laboral, ja no has de preocupar-te per rutines tan tedioses com fer la planxa, treure la pols dels armaris, rentar la roba o netejar els vidres de les finestres. És a dir, també ha arribat el moment que et jubilis d'aquestes tasques que són un treball en si mateix. I com a tal, és un plaer prescindir d'aquestes activitats sense renunciar per això als beneficis de tenir sempre tot a punt.

 

 

neteja

 

 

Està clar que l'ordre extern influeix de manera notable en el benestar emocional, és a dir, viure en un entorn bonic i agradable et farà sentir una alegria i il·lusió interior en la teva rutina quotidiana. Gaudiràs d'un ordre continu gràcies al servei de tasques domèstiques gestionades per un equip de professionals qualificat i competent que cerca l'excel·lència en l'atenció.

 

 

Una vida còmoda i senzilla

 

La cura de la teva salut és el més important. És a dir, cuida't i míma't com mereixes. Donant-te més prioritat a tu mateix després dels 70. Les relacions socials i el temps d'oci són una medicina que eleva l'esperit. Com que no hauràs de planificar un calendari per realitzar les tasques de la casa, podràs concentrar tota la teva atenció en prioritzar activitats plaents. La teva vida serà senzilla, molt còmoda i divertida, sense haver de ocupar-te de la compra, les reparacions dels electrodomèstics de la cuina o la preparació dels menús de cada dia.

 

Nosaltres gestionem totes aquestes tasques perquè tinguis una vida plenament feliç amb totes les teves necessitats diàries cobertes. Aquest és un premi que mereixes després de tants anys de treball i lluita per assolir objectius immediats.

 

A més, algunes tasques domèstiques com escombrar poden ser molestes, en produir mal d'esquena. De la mateixa manera, tampoc és saludable que carreguis amb pesos al supermercat en fer la cistella de la compra. Així com adoptant certs hàbits positius cuides la teva salut, amb certes feines de la casa pots perjudicar-la, perquè suposen un esforç continuat que pot anar lesionant a poc a poc les articulacions. I des del punt de vista emocional, moltes tasques produeixen frustració perquè resulta una mica avorrit renunciar a plans estimulants davant la urgència d'atendre aquestes tasques de la llar que menys t'agraden perquè et semblen repetitives.

 

 

Gaudeix del teu temps a casa

 

Actualment, l'esperança de vida ha augmentat de manera notable gràcies a una millora de la medicina i els programes de vacunació. Això significa que la majoria de les persones tenen encara un gran futur després de la jubilació. Un temps en el qual molta gent gran reprenen les seves il·lusions pendents, per exemple viatjar i fer turisme per conèixer nous llocs. O, per què no, tornar a la universitat per estudiar una carrera vocacional sense altra finalitat que l'amor al saber. O aprendre a tocar un instrument musical al conservatori, participar en un taller de lectura o fins i tot aprendre un segon idioma. Els somnis de la vida s'actualitzen constantment i la veritable joventut és aquella que batega en el teu cor il·lusionat.

 

 

vida còmoda

 

 

Molts joves gaudeixen de la comoditat, durant la seva etapa universitària, de viure en un col·legi major centrant-se en els seus estudis i delegant les tasques domèstiques en l'equip del centre. De la mateixa manera, a la teva edat, bé mereixes gaudir d'aquesta etapa de maduresa amb el convenciment de saber que et mereixes el millor. Totes aquestes comoditats amb les que sempre vas somiar, ara estan al teu abast de forma pràctica.

 

 

Major tranquil·litat per a la família


Els nostres pisos tutelats donen resposta a les necessitats de la gent gran del segle XXI. És a dir, persones que més enllà de l'edat, segueixen actives i dinàmiques perquè, en essència, segueixen sent molt joves a nivell anímic. Aquest és un servei d'allotjament que superarà les teves expectatives en qualitat i eficàcia fent-te sentir protagonista de la teva pròpia vida.

Però a més, aquesta qualitat de vida no només és motiu de satisfacció per al resident, sinó també per la seva família, que gaudeix d'una major tranquil·litat en saber que es troba en un entorn tan amable. Per tant, si busques la teva pròpia independència respecte dels teus éssers estimats per celebrar amb més alegria els retrobaments compartits i els plans d'oci durant el cap de setmana, però mantenint el teu propi espai, un pis tutelat t'ajudarà a mantenir la teva zona de confort, fomentant el teu independència d'una manera realista i saludable. Perquè a més, aquest estil de vida t'ajudarà a conèixer nous amics. Persones que també han apostat per aquesta elecció de vida que cada vegada cobra més protagonisme social.

 

família

 

 

Un entorn a la teva mida


Així com a casa teva t'agrada tenir cura de la decoració perquè tot estigui segons el teu estil preferent al saló, al viure en un centre tutelat descobriràs que cada detall compte. Un entorn agradable, en què et sentiràs segur i potenciaràs la teva autonomia i independència durant la major part del temps possible gràcies a espais totalment adaptats perquè tinguis una vida plena gràcies a una assistència completa.

 

El paper de la persona gran en la societat ha evolucionat de manera notable en l'última dècada. Per aquesta raó, un pis tutelat respon a aquest nou perfil. Les tasques de la casa suposen molt de temps i abundant esforç. Però a més, moltes d'elles resulten molt monòtones i repetitives. Delegar totes aquestes tasques en professionals qualificats et dóna la possibilitat de concentrar els teus dies en objectius a curt termini més estimulants.

 

 

La jubilació no és el principi de la fi


L'arribada de la jubilació només marca l'inici d'una altra nova etapa de la vida. I sempre hauràs de prendre més decisions. El lloc en el qual viure és determinant en qualsevol moment. Sentiràs el plaer de quedar amb els amics per anar al cinema, visitar una exposició, organitzar una excursió i fer una passejada, però també viuràs aquesta agradable sensació d'arribar a casa i que tot estigui perfectament ordenat i cuidat. Sense que tu hagis de ocupar-te de res. Pots oblidar-te de les tasques domèstiques per concentrar-te en el més important: viure, en lletres majúscules més enllà de quines siguin les teves circumstàncies. Això t'aporta una seguretat emocional per complir anys.

 

La jubilació NO és el principi de la fi

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento