Els pisos tutelats són plens d'avantatges

Dimecres, 7 de Setembre de 2016

El moment de descansar, no tenir responsabilitats i obtenir el que bonament t'has guanyat durant tots els anys treballats ja ha arribat. El teu jubilació és un període en què les emocions estan a flor de pell i probablement et preguntes una i mil vegades: què faré ara, després de tants anys treballant? La resposta és senzilla: gaudir.

 

El primer que fan moltes persones majors de 65 anys i recentment jubilades és pensar en un canvi d'aires. Avui en dia, són moltes les alternatives que t'ofereix la societat per facilitar-te la vida i proporcionar-te la desitjada tranquil·litat i el temps lliure que tant anheles. Els pisos tutelats són unes d'aquestes alternatives i suposen uns grans encerts pel que fa al ventall de serveis que posen a la teva disposició, juntament amb un important suport tant de personal especialitzat com socialitzador.

 

 

 

Activitats als pisos tutelats

 

Totes les activitats que realitzaràs en els apartaments per a majors estan enfocades a que la teva vida sigui completament autònoma o independent. Oblida't de la neteja, la compra, les reparacions d'electrodomèstics o l'elaboració de menús diaris, entre altres coses. Totes aquestes activitats estan perfectament organitzades perquè no hagis de realitzar-les i la teva vida quotidiana en un habitatge tutelat sigui fàcil, còmoda, segura i agradable.

 

El suport per aconseguir metes individuals és un altre dels objectius. La cura de la teva salut, el teu desenvolupament personal i les relacions amb la comunitat són essencials perquè les teves relacions interpersonals, així com les activitats en grup, ajudin a crear una bona convivència i establir forts vincles entre els teus veïns i tu.

 

 

Entre les activitats d'oci de les que pots gaudir en els pisos tutelats, destaquen les excursions en grup o celebracions com el Nadal, entre d'altres. Tot és possible en el teu gran comunitat. La teva vida sempre estarà dirigida per tu, juntament amb el suport incondicional d'un ventall de serveis, que són referents de comoditat i qualitat de vida.

 

 

Habitatges úniques i independents

 

Els apartaments per a majors són perfectes per a totes aquelles persones que requereixen de serveis, en l'interior del seu habitatge privat. Cada habitatge és única i independent i et acull dins d'una comunitat de propietaris. La característica que diferencia aquests habitatges és que estan pensades per a persones majors de 65 anys, com tu, que vols millorar el teu dia a dia. També hem de deixar constància que els habitatges tutelats poden llogar-se i són propietat de persones de qualsevol edat.

 

El fet d'adquirir un d'aquests habitatges, en propietat o lloguer, et dóna dret a gaudir de tots els serveis que ofereixen, tant a l'interior de l'habitatge com a les zones comunes. Un servei de salut durant les 24 hores del dia, la neteja i higiene de tots els espais, la seguretat de l'edifici al llarg de les 24 hores i el restaurant obert per esmorzar, dinar, dinars i sopars amb menús saludables i frescos. Un servei de reparació i manteniment de les teves electrodomèstics completa els 5 serveis bàsics que t'ofereixen els apartaments tutelats per a gent gran.

 

 

Servei de salut les 24 hores

 

La teva salut és el primer. Per aquest motiu, el personal compost per infermeres titulades en ATS i formades en diferents especialitats clíniques s'encarrega de prestar-te aquest servei tant de dia com en les hores nocturnes. En estar contractades des del principi, són sempre les mateixes, treballen sempre en el mateix torn i coneixen totes les teves necessitats i, en conseqüència, els teus tractaments, si és que els necessites. Les especialistes poden acudir al teu domicili particular, depenent de la indisposició, o també pots apropar-te a la infermeria que es troba a l'interior del complex de pisos tutelats. Entre les seves obligacions, destaquen les de repartir la medicació a cada pacient, dirigir i coordinar les visites mèdiques, posar injeccions o prendre la tensió arterial, a més d'ocupar-se d'altres imprevistos.

 

 

Servei de salut les 24 hores

 

 

Vigilància les 24 hores

 

La teva seguretat és un concepte important a tenir en compte. La comunitat disposa d'un dispositiu de seguretat, tant nocturn com diürn, que et garanteix una estada tranquil·la i segura. Tots dos serveis mantenen el control d'accés als edificis i s'asseguren que les persones que entren siguin familiars, amics o persones de la teva confiança; dirigeixen les seves visites al teu habitatge; recullen la correspondència de tots els apartaments; i prenen nota de les teves preferències pel que fa al menú a degustar, tant del dinar com del sopar.

 

 

Neteja i higiene de tots els espais

 

La neteja i la higiene és meticulosa en cada racó dels 1.000 m2. Si vols que es faci la neteja particular en el teu apartament, només has de sol·licitar-ho. També pots optar pel rentat i planxat de la roba.

 

Neteja i higiene de tots els espais

 

 

Menú restaurant tot l'any i de la millor qualitat

 

El teu apartament disposa de cuina pròpia. No obstant això, l'edifici disposa d'un restaurant per al teu ús i gaudi, així com per als teus convidats. El restaurant està capitanejat per un xef, que s'encarrega personalment de programar 4 o 5 menús diaris tant per al menjar com per al sopar. Tots els aliments són naturals i han estat cuinats als fogons del restaurant a l'estil tradicional. Els menús se serveixen al menjador, en què el teu habitatge té la seva taula sempre reservada. El preu del menú és de 6,50 € i 5 € (el del sopar). Preus molt raonables i perfectament adaptats a totes les butxaques

 

 

 

espais comuns

 

Les zones comunes comprenen la recepció i la sala living-room, un espai perquè et relacions amb la resta dels teus veïns. Si ets amant de la literatura, serà un racó ideal per llegir un bon llibre. El saló de jocs (si ets amants de la sort), la infermeria, el restaurant, el menjador privat, una sala de massatge, la capella i la bugaderia.

 

 

Manteniment i reparacions d'electrodomèstics a qualsevol hora del dia

 

Oblida't de trucar al tècnic d'aquest electrodomèstic que s'ha trencat. L'edifici compta amb un responsable del taller de reparacions i manteniment d'electrodomèstics, que coordina a tot un equip de professionals. Professionals que treballen cada dia per fer la teva vida més fàcil i còmoda. La clau d'aquest servei és l'atenció immediata ia qualsevol hora del dia. Qualsevol avaria que tinguis en la teva llar és reparada sense demora, ni horaris ni desplaçaments de cap tipus. El servei de reparacions funciona de forma continuada i l'únic cost que et suposa és el recanvi o recanvi de la peça en concret, sense marges ni quanties afegides. Tota una comoditat, sens dubte.

 

Manteniment i reparacions d'electrodomèstics a qualsevol hora del dia

  

 

Habitatges tutelats: sinònim de qualitat de vida

Encertaràs adquirint aquest tipus d'habitatge perquè milloraràs la teva qualitat de vida a través de les diferents activitats d'oci i relacions socials i interpersonals.

Els pisos tutelats són perfectes per a aquelles persones que necessiten ser acompanyades en el seu dia a dia. Per comoditat o malaltia, el suport encaminat a una vida autònoma és fonamental i també la base de la seva filosofia. Les persones especialitzades en aquest tipus de serveis mantenen com a objectiu principal la independència o autonomia en la comunitat.

 

 

Màxima autonomia com a objectiu

Els pisos tutelats estan internament organitzats, de tal manera que l'estil de vida i la convivència són factors completament normalitzats. Hi ha una interacció entre totes les persones que viviu els pisos tutelats, amb independència del nivell de suport que necessitis. Per a això, has de considerar la teva manera de vida, així com les teves habilitats i necessitats a l'hora d'afrontar el dia a dia. D'aquesta manera, els suports estan ajustats al nivell de la intensitat que vulguis.

 

El model de qualitat de vida actual és un referent per a tots els professionals, dedicats a la millora de la qualitat de vida de les persones. A través dels pisos tutelats, obtens una atenció personalitzada i ets la persona que pren totes les decisions sobre la planificació d'un projecte vital, el teu projecte vital. Per a això, els recursos comunitaris són de gran importància.

 

Màxima autonomia com a objectiu

 

 

Els pisos tutelats són plens d'avantatges

Els apartaments per a majors són uns grans al·licients per potenciar la teva autonomia i la de les persones que necessiten un servei durant 24 hores de salut, neteja, seguretat, restauració i reparació o manteniment en l'interior del seu habitatge. D'aquesta manera, les tasques quotidianes passen a un segon pla perquè puguis gaudir de l'oci, de la diversió, de la vida social i de la tranquil·litat que ofereix el teu habitatge tutelat.

 

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento