Descobreix els apartaments per a majors: independència i seguretat

Dimecres, 4 de Gener de 2017

Unes de les vivendes que tenim, avui dia, a la nostra disposició són els pisos tutelats, que s'adapten perfectament a les necessitats de cada persona de manera individualitzada. Arriba una edat en què tots necessitem l'atenció i comoditat pròpies de la nostra edat. No obstant això, això no vol dir que estiguem disposats a renunciar a la nostra vida i independència. Per donar una solució eficaç a aquestes demandes, sorgeixen els apartaments per a majors o pisos tutelats.

 

 

 

Què són els pisos tutelats?

 

Quan parlem de pisos tutelats, el més semblant que ens hauria de venir al cap és un hotel amb un servei d'atenció al client durant les 24 hores, però sense habitacions. En lloc d'això, el que tenim a la nostra disposició són uns apartaments amb un equipament complet i de la millor qualitat, que ens permet portar les nostres pròpies coses, i en els quals vivim de forma independent i segura. Com en la nostra pròpia llar, però amb els avantatges que ofereix aquest tipus d'habitatges.

 

 

Els pisos tutelats són les millors opcions per a les persones grans que volen guanyar en qualitat de vida i seguretat, però, al mateix temps, necessiten conservar la seva independència. Els apartaments tutelats Artami ofereixen tots els serveis que es puguin necessitar durant les 24 hores del dia i al llarg de tots els dies de l'any. Per això, són les millors opcions quan volem gaudir de l'equilibri entre atenció i llibertat.

 

 

 

Infermeria 24 hores

 

Els apartaments tutelats Artami tenen serveis d'infermeria constants. Es tracta d'ATS titulades i contractades des del principi, el que aporta experiència i seguretat. A més, per facilitar la qualitat de vida dels clients, en la majoria dels casos, cobreixen el mateix torn, el que permet que el tracte sigui més proper i personalitzat i implica, d'aquesta manera, unes majors confiança i professionalitat.

 

 

infermeria pisos tutelats

 

 

Servei de restauració 365 dies a l'any


Com és natural, cada apartament té la seva pròpia cuina equipada. No obstant això, els nostres apartaments disposen, a més, amb un servei de restauració que funciona, de manera ininterrompuda, durant tots els dies de l'any, perquè tant els inquilins com els seus convidats puguin gaudir d'un servei de restauració de qualitat sense necessitat de sortir de l' edifici. Gràcies a la cuina del nostre xef, es podrà gaudir de menús de qualitat. Res és congelat ni precuinat i la qualitat és un dels valors més importants.

 

 

Servei de neteja


Tant per a les zones comunes com per als apartaments, es disposa d'un servei de neteja diari, que s'assegura que cada estada de l'edifici es troba en excel·lents condicions. A més, en el cas del servei de neteja destinat als apartaments, es disposa també de la possibilitat de comptar amb un servei de bugada i planxar, que facilita la vida dels nostres inquilins.

 

 

Servei de manteniment


Com no podia ser d'altra manera, per garantir la millor qualitat de vida i comoditat dels nostres inquilins en tot moment, l'edifici disposa d'un servei de manteniment, que s'encarregarà de la reparació de qualsevol avaria que pugui arribar a tenir lloc, tant a les zones comunes com en les privades. A més, el cost de qualsevol reparació pot ser només el cost dels recanvis que calgui adquirir, ja que el manteniment està inclòs en el servei general de l'immoble.

 

 

manteniment pisos tutelats

 

 

Vigilància 24 hores


A més de tots els serveis ja esmentats, l'edifici compta amb un sistema de seguretat que funciona durant les 24 hores del dia i al llarg de tots els dies de l'any. El servei de seguretat vigila tots els accessos, tant de dia com de nit, i s'encarrega de vetllar no només per la seguretat dels inquilins, sinó també per la seva comoditat. D'aquesta manera, els vigilants de facilitar les visites de familiars i amics, s'encarregaran de recollir la correspondència i portar-la a cada apartament o prendran nota de les preferències del menú en cada cas, entre moltes altres funcions destinades sempre a fer la vida dels nostres inquilins el més fàcil possible.

 

Com veiem, els apartaments tutelats ofereixen tota una gamma de serveis bàsics destinats a facilitar, en tot moment, l'estada dels inquilins de forma independent a les necessitats que cada un pugui presentar. D'altra banda, més enllà d'aquests serveis bàsics, hi ha una sèrie de valors que tenim presents en tot moment i formen part de la feina que es duu a terme de manera diària.

 

 

responsabilitat


Som conscients de les necessitats i particularitats que s'han de tenir en compte a l'hora de treballar amb persones. Més enllà de l'edifici i dels serveis que es presten, el treball diari està destinat a les persones que confien en nosaltres i, per això, som conscients de la tremenda i gratificant responsabilitat que tenim entre mans. Cada treballador, des del seu camp, sap que l'objectiu de la seva tasca és aconseguir que les persones que viuen en els apartaments tutelats es troben, en tot moment, com a casa. Sent conscients d'aquesta realitat, som igual de responsables amb ella.

 

 

professionalitat


Com no podia ser d'altra manera, per garantir la responsabilitat de la qual parlem, és necessària la major professionalitat. Això s'observa en cadascun dels nostres treballadors, que són experts degudament qualificats en cada un dels camps en què desenvolupen la seva tasca. D'aquesta manera, ofereixen la màxima professionalitat gràcies a una formació prèvia que els capacita per a cadascuna de les tasques que s'han de desenvolupar.

 

 

experiència


Es tracta d'un dels elements més importants a l'hora d'aconseguir oferir la professionalitat que ens caracteritza. Gràcies a una llarga trajectòria de servei, hem après i adquirit l'experiència necessària per poder satisfer cadascuna de les necessitats que tenen lloc en el dia a dia i aconseguir, d'aquesta manera, que cada un dels inquilins que gaudeix d'un dels apartaments tutelats compti amb els millors serveis i personal humà a la seva disposició.

 

 

disponibilitat


Tots sabem que un dels elements que garanteix el bon funcionament de qualsevol convivència comença per una bona comunicació i, per això, un dels elements que ens caracteritza és la disponibilitat. Estem oberts a convidar a tots aquells que vulguin veure els apartaments i ensenyar-los les instal·lacions perquè siguin ells mateixos els qui valorin si s'adeqüen a les seves necessitats i preferències.

 

 

A qui van dirigits?


Els apartaments tutelats responen a un sector concret de població, encara que estan oberts a tots els que puguin estar interessats. Els apartaments tutelats permeten combinar dues coses que, altrament, serien difícils de combinar. Ens trobem davant d'un model d'habitatge que es caracteritza per la qualitat i atenció, però, al mateix temps, permet aconseguir que els llogaters conservin tota la seva independència i el seu particular estil de vida sense necessitat d'haver d'adaptar a horaris o persones.

 

 

pisos tutelats

 

El sector de la població que més es pot beneficiar de l'ús d'un apartament tutelat és el de les persones grans, que necessiten o volen gaudir d'un entorn que garanteixi la seva seguretat i comoditat, però, de la mateixa manera, són persones actives i dinàmiques que continuen desenvolupant la seva vida normal, com han vingut fent durant anys. A més, en la major part dels casos, als nostres clients els interessa conservar els seus mobles i objectes de casa seva, de manera que necessita l'espai suficient per a això, cosa que no trobaria en una habitació.

 

D'aquesta manera, els apartaments per a majors responen a una doble necessitat. D'una banda, satisfan les necessitats de les persones actives i independents que volen viure en un entorn que els garanteixi la seva seguretat i comoditat. D'altra banda, responen a una necessitat molt comuna i natural ia la qual tots ens podem enfrontar, que és la necessitat de conservar tots els nostres records i estris que ens han acompanyat al llarg de tota les nostres vides.

 

 

La solució perfecta per a tots


Els apartaments tutelats són unes solucions que no només beneficiaran els propis inquilins, sinó també als amics i familiars. Els apartaments per a majors permeten que les persones que volem tinguin totes les atencions que necessiten sense necessitat que hagin de renunciar a la seva vida, com pot succeir en els casos d'altres opcions. Gràcies als apartaments tutelats, tant uns com altres podran estar segurs que els seus éssers estimats no han de renunciar al seu estil de vida ni modificar els seus horaris per adaptar-los als d'una altra persona, de manera que, al final, tots surten beneficiats.

 

Com podem veure, els apartaments tutelats s'ofereixen com les millors solucions en tots els àmbits, estiguem pensant en la seguretat i comoditat o independència d'una vida activa o conciliació familiar d'uns i altres. Per això, es tracta d'una resposta a una necessitat real i que cada vegada compta amb més adeptes gràcies a les múltiples avantatges que presenta enfront de qualsevol altre tipus d'alternatives, no tan versàtils, que puguem trobar avui dia.

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento