Com triar els apartaments tutelats

Dimecres, 22 de Juliol de 2015

Els apartaments tutelats són una excel·lent opció que permet a les persones disposar dels millors serveis a una qualitat insuperable. Després de tota una vida treballant, toca gaudir en aquest tipus d'apartaments de luxe, amb tots els avantatges que suposen, sense perdre la llibertat de fer el que es vol a una edat que, per a alguns, és el començament d'una nova vida lluny del estrès i les presses.

 

 

Què s'ha de tenir en compte a l'hora de triar aquest servei? En primer lloc, és molt important que l'apartament tingui una bona comunicació tant amb el centre de la ciutat com amb l'extraradi, ja que moltes d'aquestes persones voldran anar de compres al centre de la ciutat o visitar un amic o familiar, entre altres activitats. Els immobles poden constar d'espais comuns i luxosos habitatges que s'uneixen a aquests espais i que, per descomptat, disposen de tot un conjunt de serveis orientats al gaudi i oci.

 

 

temps lliure

 

 

Els espais comuns són primordials perquè els usuaris puguin desenvolupar les seves ocupacions i, al seu torn, relacionar-se amb altres persones amb les que de segur, comparteixen aficions i gustos. A l'hora de triar, s'ha de prestar atenció a si l'espai compta amb els següents serveis:

 

Un restaurant per evadir-se dels fogons, saló d'esbarjo amb televisió, ràdio i Internet, consergeria, infermeria, menjador privat per gaudir d'un dinar relaxat, sala de bellesa que inclogui massatges, perruqueria i tot tipus de serveis orientats a l'estètica, bugaderia que permeti assecat, planxat i servei de recollida de les peces, piscina climatitzada amb sauna, bany turc i jacuzzi, gimnàs, sala per a activitats aeròbiques i una capella.

 

 

serveis

 

 

Quant als habitatges particulars, tant arrendades com en propietat, s'han de tenir en compte cinc serveis bàsics.

 

 

1. Servei de neteja diari que comprengui canviar de llençols i neteja general de la casa. Aquest servei de neteja, també s'estén a zones comunes per mantenir les instal·lacions en perfecte estat.

 

2. És fonamental disposar d'un servei de reparacions. Normalment, s'habilita un taller dins de l'edifici regentat per un responsable tècnic. Els costos de les reparacions són mínims.

 

3. El servei d'atenció mèdica les 24 hores està format per infermeres titulades, coneixedores de tots els habitatges i entre els serveis destaquen: la presa de tensió, posada d'injeccions, coordinació i aplicació de medicació i coordinació de les possibles visites mèdiques.

 

4. Aquests apartaments també haurien de comptar amb un servei de restaurant els 365 dies de l'any. Un xef elabora cada dia de 4 a 5 menús tant per dinar com per sopar, amb aliments frescos i del dia i evitant els precuinats i congelats.

 

5. No pot faltar un servei de seguretat dia i nit. Els guàrdies de seguretat són els encarregats de controlar les entrades i sortides de l'edifici de totes les persones, recollir la correspondència i prendre nota de preferències, tant de familiars com amics, a l'hora de triar el menú.

apartaments luxosos

 

L'important és dotar aquests luxosos apartaments de totes les comoditats i serveis necessaris perquè un se senti com a casa. És important destacar que els usuaris són persones actives, amb una vida nova per davant i amb l'única preocupació de gaudir el seu temps de lleure en un ambient distès i molt agradable que els permeti poder conèixer a altres persones, cuidar-se el cos i l'esperit, despreocupar-se dels quefers diaris i viure una vida plena, activa i plena de noves emocions cada dia. Només queda animar-se a demanar pressupost i començar a gaudir de la vida a pisos tutelats.

 

 

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento