Artami: sinònim de qualitat de vida i benestar per a majors

Dimecres, 2 de Novembre de 2016

No hi ha cap inversió en la teva vida que sigui més important que la teva felicitat. Sens dubte, aquesta agradable sensació de tornar a casa cada dia és la perfecta metàfora de la il·lusió que experimentaràs en els pisos tutelats de Artami. Apartaments per a majors que són joves d'esperit, persones amb inquietuds que gaudeixen d'una vida social activa, del temps amb els amics, del desig de viure el present, de les metes que han de complir i de l'alegria vital. Gràcies a l'increment de l'esperança de vida, les persones tenen un llarg període de temps per gaudir a partir de la jubilació. I aquesta pot ser, en molts casos, l'etapa més plena de l'existència.

 

 

Zones individuals i llocs compartits

 

Un temps en el qual gaudir de la llibertat d'horaris per centrar l'atenció en interessos personals que han estat en un segon pla en altres moments. Si et sents identificat amb aquest estil de vida i aquest anhel de tenir un present plenament feliç, aquí trobaràs tot el que necessites i més, per viure l'ara en lletres majúscules i com aquest merescut regal que es presenta davant teu cada matí. Podràs gaudir de zones individuals en què respirar l'agradable gust de la intimitat i privacitat.

 

 

llocs compartits

 

 

També vas a disposar d'espais compartits que són uns mitjans de relació social. Per què és tan important la recerca d'aquesta harmonia? Perquè els teus veritables desenvolupament i creixement personal parteixen d'aquest constant equilibri per tenir un espai propi, però també de comptar amb llocs compartits, que són els punts de trobada amb una companyia agradable i que alimenta la teva creativitat, la teva autoestima, la teva resiliència personal, les emocions agradables, el sentit de l'humor, l'esperança i l'optimisme.

 

 

Un entorn amb compte amb vigilància permanent

 

La teva seguretat és un dels aspectes més importants per tenir una tranquil·litat emocional davant de qualsevol tipus d'imprevist que pugui sorgir en la rutina quotidiana. Estaràs molt protegit gràcies als excel·lents servei nocturn de vigilància i diürn d'atenció, que et protegeixen constantment. Les dues opcions mantenen el control de les zones d'accés a l'edifici. A més, gaudiràs de l'alegria de compartir la teva vida amb les persones a les que vols, ja que els teus amics i familiars et sorprendran amb les seves visites. Tu seràs més feliç i ells també en saber que estàs en un entorn que cobreix totes les teves necessitats d'atenció. Seràs el perfecte amfitrió durant aquestes visites que omplen el teu cor d'alegria i joventut.

 

 

Cura de la teva salut

 

Des del punt de vista de la salut, els apartaments disposen de l'atenció del servei d'infermeria durant les 24 hores del dia i de forma ininterrompuda al llarg de tot l'any, ja que la salut és sempre un assumpte prioritari. Els infermers que treballen al centre t'ofereixen una atenció personal i prioritzen la pràctica de la intel·ligència emocional en la seva tasca d'atenció a cada pacient com un ésser únic i irrepetible.

 

 

cura de la teva salut

 

 

També es desplacen fins al domicili d'aquells pacients que, per algun motiu, se senten indisposats i no es troben bé per caminar. Entre les diferents tasques que realitzen convé enumerar les següents: posen injeccions, reparteixen medicació i concreten visites mèdiques. La salut és un bé integral, és a dir, el teu benestar no només depèn de tenir una bona condició física, sinó que també has de cuidar la teva higiene mental. Però, a més, el veritable valor de la cura de la salut resideix en la prevenció.

 

Pots demanar qualsevol consell sobre salut al servei d'infermeria, que farà un seguiment del teu cas. A més, en rebre una atenció immediata davant els primers símptomes d'una malaltia determinada, tindràs una cura proactiu de la teva salut que et farà sumar vida als anys. Perquè la veritable joventut està en el cor i l'actitud davant el present.

 

 

Menús deliciosos per compartir amb els amics

 

Pocs plaers són tan saludables com gaudir d'un deliciós menú que segueix l'essència d'una dieta sana i equilibrada. En el teu apartament tindràs la teva pròpia cuina. Però, a més, l'edifici també disposa d'un restaurant que pots utilitzar de forma privada. El xef del restaurant t'ofereix 4 o 5 menús cada dia tant per al menjar com per al sopar.

 

Una oferta excel·lent, si et ve de gust gaudir d'un menú especial i organitzar una reunió amb els teus amics. O, simplement, un punt de felicitat quotidiana per provar nous sabors, gaudir de noves receptes i cuidar com mereixes gràcies a una alimentació de qualitat que nodreix el teu cos i ment. Sens dubte, la gastronomia no només té un valor nutricional, sinó que també et ve bé a nivell emocional, ja que són moltes les converses que sorgeixen al voltant de la taula.

 

Però, a més, una alimentació de qualitat també cobreix les necessitats nutricionals del teu organisme. Per tant, hi ha una connexió constant entre els hàbits de menjar sa i el benestar personal. Tan important com mantenir una alimentació saludable és gaudir del menjar en un entorn agradable i amb uns horaris regulars per crear hàbits de vida que et aporten una agradable zona de confort.

 

 

menús deliciosos

 

 

Menús amb els quals celebrar la vida com si cada dia fos el teu aniversari. Sense que hagis de dedicar temps a fer la cistella de la compra, pensar el menú i passar temps en els fogons.

 

 

Solució immediata davant les avaries

 

Gaudeix de la tranquil·litat de la teva llar, amb la seguretat de poder solucionar de forma ràpida les possibles avaries que es produeixen en qualsevol casa. Els apartaments disposen d'un servei d'avaries i reparacions que t'ofereix solucions a la mida de cada cas. D'aquesta manera, no experimentaràs cap tipus d'estrès quan vives un incident d'aquest tipus, ja que, gràcies a la reparació oportuna, el problema estarà solucionat de forma immediata en un breu espai de temps.

 

Aquest servei millora la teva qualitat de vida de forma notable, en poder delegar en experts professionals qualsevol aspecte tècnic mentre tu segueixes concentrat en les teves activitats diàries sense que res interfereixi en la teva agenda d'una manera negativa. Perquè et mereixes tota la felicitat del món i, en els pisos tutelats, disposes de les millors condicions per viure centrat en les teves prioritats d'alegria, il·lusió i vitalitat.

 

 

avaries

 

 

És inevitable que, en la rutina diària, es puguin produir possibles trencaments o avaries en alguns aparells, ja que això passa en totes les cases. No obstant això, l'important és tenir un servei de qualitat per a trobar la millor solució a cada situació i problema.

 

L'ordre extern influeix en l'estat d'ànim

Un dels aspectes més importants per tenir una vida agradable i feliç és gaudir d'un entorn ordenat i en perfectes condicions d'higiene. Tots els espais comuns dels edificis estan, en tot moment, en perfecte estat estètic. Convé puntualitzar que l'ordre extern influeix de forma directa en l'estat d'ànim interior. És a dir, l'ordre visual de l'espai en el que vius produeix en tu serenitat i tranquil·litat. Però, a més, aquest ordre també és terapèutic des d'un altre punt de vista. Hi ha un menor risc de patir una caiguda gràcies als espais diàfans en els quals res obstaculitza el pas a les zones privades i comuns.

 

De manera opcional, si ho desitja, també pots disposar d'un servei de neteja per al teu apartament. També podràs recórrer al d'atenció de bugaderia, planxa i plegat de la roba. El teu fons d'armari estarà perfectament cuidat, les teves peces mantindran la seva qualitat original i gaudiràs de la moda com a aliada del teu propi benestar.

 

La realització de les tasques de la casa suposa una inversió de temps que ara pots delegar en personal qualificat. Sens dubte, t'ofereix una gran comoditat tenir la roba rentada i planxada sense que tu hagis de posar la rentadora i encarregar-te de estendre-la. Tots aquests avantatges suposen un increment en la qualitat de vida de qui, gràcies a això, gaudeix d'un present sense estrès.

Viure la jubilació en lletres majúscules


L'edat de la jubilació és aquest moment en el que pots prendre decisions que et beneficiïn a tu com a protagonista de la teva pròpia vida. En Artami trobaràs l'equilibri perfecte de gaudir de la teva pròpia autonomia, però sempre en contacte amb un entorn que et cuida i et nodreix amb una àmplia oferta de serveis especialitzats que faran de la teva vida actual una aventura inoblidable.

¿Què és el més important dels pisos tutelats? Que t'ofereixen el sentiment d'intimitat que tens a casa teva, és a dir, trobaràs una llar que supera les teves expectatives pels nombrosos beneficis que t'ofereix formar part d'un entorn ètic i humà.

 

Qualitat de vida

 

Actualment, disposem de pisos en venda i lloguer a les millors zones de Barcelona. En un apartament per a majors mantindràs la teva independència personal, però, gràcies a l'ampli catàleg de serveis al teu abast, podràs tenir una vida totalment agradable i tranquil·la, a despreocupar de tasques tan quotidianes com les tasques domèstiques.

Els habitatges particulars estan unides amb els espais comuns a través d'un conjunt de dispositius que garanteix la seguretat. En aquests espais comuns, s'ofereixen serveis les dependències se situen allà.

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento