10 avantatges de viure en un pis tutelat

Dilluns, 7 de Gener de 2019

La vida en un pis tutelat pot aportar grans beneficis. De fet, aquesta fórmula s'està estenent a bon ritme, i ja hi ha espais al voltant del món on es pot gaudir-ne, amb una demanda cada vegada més gran. En aquest article volem destacar 10 avantatges viure en pisos tutelats. Tot i que no són les úniques raons per les quals hauries de plantejar fer-ho.

 

 

 

caixa de records

 

 

1- Independència total

 

Els pisos tutelats no són espais amb un règim tancat, com alguns semblen pensar. La veritat és que proporcionen una llibertat absoluta, podent triar quan i on sortir al carrer sense necessitat de retre comptes a ningú. A més, estan ubicats a les millors zones, envoltats de serveis de tot tipus, per la qual cosa és molt fàcil fer-se amb el que algú necessita, si fos el cas. A diferència d'altres espais, la possibilitat de gaudir de completa autonomia és real.

 

 

Independència pis tutelat

 

 

2- Eliminació de barreres

 

Els pisos tutelats estan dissenyats i planificats per a tothom. Pel que no hi ha barreres arquitectòniques que poguessin entorpir el pas d'element com cadires de rodes o carrets elèctrics, ajudes a la mobilitat que en alguns espais podrien tenir-ho complicat. Els pisos tutelats són completament accessibles en qualsevol situació, contribuint així a augmentar la sensació d'autonomia que tothom mereix.

I no només a les rodalies o les instal·lacions exteriors. Els habitatges s'adeqüen a la necessitat de cada persona, per tal de facilitar i fer molt més agradable l'estada. En realitat ets a casa teva, i per tant tot s'ajusta al que necessites sense complicacions.

 

 

 

3- Servei de neteja

Un altre dels avantatges de viure en pisos tutelats és que no has de contractar un servei de neteja addicional per gaudir del teu temps lliure. Aquest s'inclou en la llista de serveis que tenen aquests habitatges, com a part integral del manteniment de zones comunes i podent sol·licitar per als pisos, a l'hora a la que millor et vingui perquè res freni el teu ritme de vida. No hauràs de preocupar-te per trobar brutícia quan surtis de casa, perquè l'edifici estarà sempre en perfecte estat de revista.

 

 

neteja pis tutelat

 

4- Bugaderia completa en el mateix edifici

 

Si vols portar la roba al tint, per recollir-la perfectament planxada, no necessites sortir al carrer i buscar una tintoreria. En els pisos tutelats podràs comptar amb servei de bugaderia i planxa, que et evitarà haver de dedicar temps a aquests menesters.

Com pots veure, tot està planificat perquè l'única cosa que hagis de fer és dedicar el temps al que vols, sense obligacions i amb tota la tranquil·litat del món. Exactament igual a viure en un pis però molt millor, perquè tot allò que esdevé rutina diària, com és el tractament de la roba bruta, l'hi pots deixar a uns altres. Amb la garantia que tot estarà perfecte, perquè s'encarrega personal qualificat i format en els diferents treballs domèstics ..

 

 

5- Assistència de manteniment 24 hores

Imagina que s'encalla una canonada, o que algun dels electrodomèstics deixa de funcionar. No hi ha problema, perquè els pisos tutelats compten amb personal permanent de manteniment, encarregat específicament de solucionar qualsevol problema d'aquest tipus. Qualsevol desperfecte, trencament o avaria es repara en molt poc temps, perquè res et pugui impedir gaudir.

Els pisos tutelats no tenen recàrrecs per reparacions d'urgència, ni desplaçaments, ni cap altre tipus de despesa similar que hi ha en altres llocs. Tot s'arregla amb la mateixa rapidesa amb què ho faries tu, comprant la peça i pagant només aquesta. Amb l'avantatge que no has d'invertir el teu temps, perquè d'això s'encarrega ja el personal de manteniment que treballa en els pisos tutelats.

I no has d'esperar a que alguna cosa es trenqui perquè ho arreglin. També pots demanar que es faci una revisió preventiva, o renovar alguna cosa, com la pintura de les parets, abans que hi hagi alguna necessitat apremiante.l.

 

 

6- Serveis de menjador

 

Si t'agrada cuinar, segurament prefereixis preparar el menjar diàriament. Per això en els pisos tutelats comptes amb cuines totalment equipades, que et permeten elaborar les teves receptes preferides. Ningú et impedirà preparar aquest guisat que portes tant de temps fent i que té el teu toc secret, és clar.

Encara que si no et ve de gust cuinar per alguna raó, o caminar entre fogons no és el teu, un altre dels beneficis que proporcionen els pisos tutelats és un restaurant exclusiu per a residents, capaç d'elaborar menjar per a tots els que habiten l'edifici. Disposa de diferents opcions per triar la que et vingui de gust, sempre cuidant detalls com la qualitat dels ingredients o els processos d'elaboració. No hauràs de conformar-te amb menjar reescalfada o plats precuinats, que sovint són el recurs d'alguns restaurants amb menú del dia. Tindràs una alimentació sana i equilibrada, tal com et mereixes.

Aquest servei et permet prescindir de fer la compra, cuinar i fregar els atuells, d'una manera còmoda i senzilla.

 

servei menjador pis tutelat

 

 

 

7- Espais comuns

 

Els pisos tutelats compten amb espais d'ús comú, reservats per als que hi viuen o les seves visites. Són ideals per a socialitzar, compartir experiències amb altres residents o esperar que vingui la família per fer qualsevol cosa.

Alguns d'aquests espais es poden reservar per a esdeveniments puntuals, en cas que sigui necessari. Sempre que se sol·liciti amb prou antelació i no hagi fet ningú el mateix, òbviament. Podràs celebrar una festa en família, o organitzar alguna cosa per convidar els teus veïns d'edifici, que també és una bona idea. No cal que diguem quin tipus de celebracions, perquè segur que et venen al cap un munt d'idees, oi?

 

8- Seguretat 24 hores

 

En habitatges normals, un dels principals pors que hi ha és que algú pugui entrar a robar o ficar-se a casa a la nit. O quan estàs fora per algun motiu. Hi ha qui instal·la una alarma, però no sempre és la millor solució. A més de que la resta de l'edifici segueix sent vulnerable.

En un habitatge tutelat això no passa, ja que es disposa d'un servei de seguretat integral. De dia els accessos es controlen pel personal que hi treballa, i per la nit hi ha vigilància i control en tot l'edifici, de manera que s'elimina el risc que entre algú que no estigui autoritzat. Així podràs descansar a la nit amb total tranquil·litat, sense por que pugui passar algun incident. O estar fora amb la mateixa seguretat.

9- Recollida de correspondència

 

Els pisos tutelats disposen de servei de recepció, per donar la benvinguda als que van a visitar als residents. Aquest servei s'encarrega de recollir les cartes, paquets i lliuraments que arriben a la teva adreça, perquè puguis rebre còmodament quan et vingui de gust.

Aquest detall dels pisos tutelats és molt valorat per diversos motius. El principal és que encara que estiguis esperant alguna cosa no has de quedar-te a casa per si de cas arriba quan estàs fora. El recolliran per tu i quan tornis et estarà esperant a l'entrada. Comoditat i eficàcia al 100%.

10- Assistència mèdica tot el dia

 

Finalment, un avantatge que no pot deixar de destacar-se en els pisos tutelats és que es compta amb personal sanitari diplomat, disponible tots els dies, fins i tot caps de setmana, festius i per la nit. Així no hi ha problemes de salut que no es puguin atendre com cal.

El personal està capacitat per cobrir qualsevol necessitat que tinguin els residents que ho sol·licitin. Fins al punt de fer visites regulars a cada habitatge, per assegurar-se que els seus ocupants es troben en perfectes condicions i no necessiten res. I si ho necessiten, és clar que l'atenen amb molt de gust. Fins i tot es poden encarregar d'organitzar aspectes com la presa de medicines o visites del metge en casos molt concrets.

assistència mèdica pis tutelat

No esperis més, vine a viure a un pis tutelat

 

Hi ha una infinitat d'altres avantatges dels pisos tutelats, tot i que hem volgut destacar aquestes 10 perquè considerem que són les més rellevants. Tot i així, podem esmentar altres com poder fer nous amics, compartir aficions o trobar persones amb les que passar li estona i dir-li adéu a la soledat o l'avorriment. A més d'organitzar sovint tallers i activitats diverses per als que els ve de gust anar-hi.

Et véns a Artami ? T'esperem en els nostres pisos tutelats!

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento