La millor manera de gaudir de la nostra llibertat ara que som grans

Dimecres, 11 de Març de 2015

 

Independència, intimitat i llibertat, amb seguretat i tranquil·litat plena.

 

Carles i Adela porten tota una vida junts, gaudint plenament, aprofitant al màxim la seva vida en comú, però sempre conscients que el temps passa molt ràpid. Ara que tots dos han sobrepassat els 70 anys, encara que es troben bé físicament i, malgrat la seva edat, són capaços de mantenir la seva autonomia i intimitat, volen trobar una llar en què segueixin sentint-se lliures i independents per seguir gaudint de la seva mútua companyia . Però, alhora, volen sentir-se segurs i protegits, perquè són conscients que qualsevol accident oenfermedad sobtada pot resultar fatal si resideixen en un ambient aïllat. Per això, han decidit triar establir la seva nova residència a les vivendes tutelades per a gent gran , perquè allà no han observat diferències respecte al seu ritme de vida habitual i saben que compten amb una ajuda i suport permanent en tot el referent a la salut i seguretat física . Des de la habitatge adaptat a les condicions pròpies de la gent gran, amb un sistema de teleassistència ràpida incorporat, fins als serveis de rehabilitació o assistència mèdica durant les 24 hores del dia.

llibertat en pisos tutelats

Confort residencial, sense renunciar al nivell de vida habitual

Quan les circumstàncies aconsellen deixar el domicili propi, per optar per una solució més d'acord a les noves necessitats de seguretat i protecció de la parella, això no vol dir que, necessàriament, hagi de renunciar a totes les comoditats que s'han gaudit durant el període anterior. Els habitatges tutelats per a gent gran estan capacitades per oferir una atenció personalitzada, amb la finalitat que la parella no renunciï al seu nivell de vida habitual, ni abandoni el nivell de confort que desitja. Un servei nocturn de vigilància i d'atenció diürna, tots els serveis domèstics, com la neteja periòdica de l'habitatge, l'assistència en qualsevol reparació que sigui necessària i el manteniment general de l'habitatge, o fins i tot la realització de les tasques domèstiques més habituals, asseguren les prestacions d'una residència de qualitat perquè la parella no percebi cap canvi d'estatus respecte a la seva vida anterior.

Serveis

Un habitatge propera i accessible als llocs més interessants de la ciutat

La nostra parella ha viscut sempre a Barcelona. Els agrada la ciutat, passejar pels carrers del centre, gaudir de totes les activitats i l'animació que proporciona una gran ciutat. Per això, entre l'oferta d'habitatges tutelats per a gent gran han triat una que està situada en una zona privilegiada, molt a prop dels centres culturals i històrics, envoltada de centres comercials i una àmplia gamma de serveis, així com els millors hospitals i centres assistencials de la zona. A més, quan se senten animats a realitzar excursions fora de la capital, compten amb la tranquil·litat que els transports i comunicacions sempre resulten més senzills des del centre de la ciutat. A la seva volta, en només un passeig, poden assolir el seu propi habitatge, amb tota comoditat.

independència pisos tutelats

Viure en comunitat, en una zona residencial plena de serveis

Però, Carles i Adela sempre han estat persones molt sociables. Triar un habitatge que els proporcioni una major seguretat i tranquil·litat en relació amb la seva salut, no suposa renunciar a una relació agradable i fluida amb els seus veïns. Els habitatges tutelats per a majors estan integrades en edificis, amb els seus propis apartaments o pisos independents, formant part d'una comunitat de propietaris. Però, s'insereixen en una acurada zona residencial dotada de tots els serveis col·lectius i una gran activitat en les seves zones comunitàries.
Restaurants i cafeteries, sales d'estar, biblioteca, jardins, gimnàs, capella i sales de joc, a més de perruqueries, bugaderies o tintoreries. En suma, una petita ciutat plena de serveis en la qual poden veure satisfetes còmodament les seves necessitats i aficions en parella, o en companyia d'altres persones afins.

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento