Els avantatges dels apartaments per a majors

Dimecres, 25 de Març de 2015

 

Ser major sense lligams

 

Hi ha un moment en la vida de cada persona a la que en no tenir més obligació que la de gaudir de tots i cada un dels moments que aquesta li brinda, cadascú es planteja seriosament la possibilitat de fer-ho en un lloc en què se sentin protegits alhora que puguin comptar amb la més absoluta llibertat de moviment.

 

Per a les persones grans que volen ser amos del seu temps però que alhora volen tenir el suport que si fos necessari podran comptar amb les cures mèdiques que requereixin la seva edat i les seves circumstàncies especials i particulars, és que els apartaments per a majors són una solució ideal.

 

 

amos del seu temps


 

 

Els dubtes més comuns

 

Bernat i Adela són una parella que es va plantejar els dubtes normals davant d'un canvi de domicili i més davant d'un d'aquestes característiques, com per exemple: fins a quin punt tindrien llibertat, si hi hauria horaris com als hotels, si el personal seria amable i de confiança, si els veïns serien compatibles, entre d'altres.

 

Aquest matrimoni es va convèncer que entre les prestacions dels apartaments per a majors s'inclou personal de primera categoria que estarà a les seves ordres diàriament i que sempre comptaran amb una llibertat absoluta de moviments i d'autonomia, amb la tranquil·litat que hi haurà un professional al seu disposició si fos necessari.

 

Atès que se sol·liciten uns determinats requisits d'edat i una economia sanejada per accedir a aquest tipus d'habitatges, tots els veïns són persones de la seva mateixa condició econòmica i la majoria de les vegades, també cultural i que igual que ells aprecien i gaudeixen de la seva llibertat i estimen ser amos de les seves vides.

Atenció sense pressions

Carles té 70 anys i fa gairebé 2 que ha quedat vidu. Té molt clar que si bé estima entranyablement als seus fills no vol viure amb ells, ja que se sent en forma, sa i té ganes de fer moltíssimes coses sense que ho "vigilin", a més que no li agrada en absolut donar explicacions del que que fa amb el seu temps. Però també és conscient dels riscos que corre de patir algun tipus de contratemps i trobar-se sol i / o no tenir a qui recórrer en cas de necessitat mèdica, de manera que el tipus de discreta monitorització amb què compten els apartaments per a majors que no resulta en absolut invasiva, diu ell que li ve "com anell al dit".

 

Carles gaudeix de sortir a l'hora que li plau, anar a visitar la seva família quan li ve de gust, viatjar si així ho desitja, sabent que el seu apartament estarà net, la seva roba planxada i ordenada i la seva única obligació serà la de gaudir del seu temps . I si té qualsevol contratemps d'índole mèdic, comptarà amb l'ajuda i l'atenció que la seva afecció requereixi.

llibertat

El millor per a la millor edat

Les instal·lacions són modernes i disposen de tecnologia de punta pel que fa a la funcionalitat de les mateixes, ja que totes elles són les més adequades perquè els inquilins se sentin a gust i protegits en tot moment. La prioritat dels apartaments per a majors és sense dubte el benestar i la seguretat dels seus hostes.

 

També hi ha un equip multidisciplinari que està compost per professionals de cada àrea, ja siguin metges, infermeres, ATS, cambrers, fisioterapeutes, monitors, cuiners entre d'altres. En els apartaments per a majors tot el personal se selecciona en funció a les seves capacitats, però és imperiós que tinguin un tracte exquisit amb la gent gran.

 

L'objectiu d'aquest tipus d'habitatges tutelats és oferir a les persones grans un àmbit en el qual si bé tinguin protecció, no se sentin constrets, ni vigilats i poden gaudir realment de la seva llibertat i sens dubte els seus majors promotors són els que ja es beneficien d'aquests llocs i que segur estaran encantats de compartir les seves experiències.

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento