Com els apartaments tutelats per a majors garanteixen la nostra autonomia i seguretat

Dimecres, 25 de Febrer de 2015

Fer-se gran ... quantes vegades he pensat en el dia en que em fes més! Sempre he estat autònom, he organitzat la meva vida a la meva manera i, ara que segueixo fent anys, desitjo fer el mateix però amb seguretat i garanties. Per aquest motiu, no em convencia a l'hora de buscar un lloc on viure que no fos la meva casa, fins que em van parlar dels apartaments tutelats majors.

 

L'EXPERIÈNCIA en apartaments tutelats per a gent gran


Quan jo residia a casa amb la meva dona, teníem una vida en què podíem prendre qualsevol decisió sense consultar abans amb ningú. Viatjàvem diverses vegades a l'any, organitzàvem sopars i dinars amb la nostra família i amics ... El nostre servei era supervisat per nosaltres i s'encarregava de mantenir al dia les tasques de la casa, així com els encàrrecs. D'aquesta manera, a l'hora de pensar en buscar un altre llar, ho feia sempre pensant en allargar la meva autonomia el major temps possible, evitant viure com un intern. Així, em vaig informar sobre els apartaments tutelats per a majors.

 

Apartaments tutelats per a majors

 

Vaig començar fa dos anys, passant unes vacances en un d'ells. Un grup d'amics i un servidor ens vam anar de viatge a passar uns dies de descans i un dels meus fills ens va recomanar l'opció d'anar-nos a un apartament tutelat, en lloc d'un hotel o un altre lloc. Després de remenar diverses idees, acceptem el repte de passar les nostres vacances en un apartament. Però, sorpresa, res va ser com jo ho esperava en un principi. Vam poder gaudir de sortir a la platja, menjar fora, anar a sopars, balls i una infinitat d'activitats amb tota llibertat, però amb la seguretat de tenir a la nostra disposició tot el que poguéssim necessitar en qualsevol moment. L'experiència va ser tan gratificant, que vaig començar a plantejar-me la possibilitat de viure indefinidament en un d'ells.

 

Apartaments tutelats per a majors: ELS AVANTATGES

 

Avui dia hi ha altres alternatives per a les persones independents que, com jo, vulguin gaudir de la qualitat d'un bon servei sense renunciar a la llibertat de la seva pròpia vida. Viure en un apartament tutelat és una opció que m'ha brindat molts avantatges:

 

• Autonomia: puc gaudir de la meva llibertat i la meva vida social sense retre comptes a ningú. Segueixo organitzant les meves vacances i viatges, sortint amb els meus amics a fer activitats a l'aire lliure, sense perdre el confort i el benestar de la meva casa.

 

Apartaments tutelats per a majors

 

• Serveis: un apartament tutelat no és com un hotel. Aquí tens tot el que tens en una casa: habitació, cuina, saló, bany ... però amb l'avantatge que, a més de ser lliure, disposes d'una gran varietat de serveis, com cuina, restaurant, servei de neteja, vehicles per trasllats , perruqueria, farmàcia, premsa diària, polsadors d'emergència, alarmes, etc.

 

Apartaments tutelats per a majors

 

• Seguretat: la gent gran busquem seguir sent independents però, alhora, volem estar protegits. Gaudir de la vida amb garanties de seguretat. Els apartaments tutelats per a majors ofereixen multitud de serveis supervisats per professionals qualificats que m'han permès gaudir d'un suport mèdic i d'infermeria 24 hores.

 

• Companyia: pots gaudir de la companyia i les experiències dels teus veïns. Quan vaig arribar a la meva nova casa no coneixia a ningú, però aviat vaig formar part d'un grup amb els meus mateixos gustos i aficions. Durant gairebé un any que porto en el meu nou llar, he pogut ser lliure sense sentir-me sol.

 

En definitiva, està demostrat que un pot viure sol, si així ho desitja, però perfectament acompanyat. Tot es basa en aconseguir l'equilibri perfecte entre el privilegi de seguir sent independent i l'oportunitat de viure amb la seguretat de tenir tot el que un pugui arribar a necessitar.  

Et sembla interessant? ShareThis
Últimes entrades
Imagen de seguimiento