Apartaments amb serveis

Els apartaments amb serveis són habitatges privats, és a dir unitats registrals independents, en una comunitat de propietaris, concebudes específicament per a ser usades per persones grans, sense que això impliqui que no puguin ser propietat o arrendar a persones de qualsevol edat.

Aquests apartaments, s'ubiquen, majoritàriament en els edificis coneguts com Las Arcadias.

Aquests immobles es componen de dues parts diferenciades i complementàries:

La primera de les parts i la més important són els espais comuns on es presten tot tipus de serveis i les dependències que allotgen els mateixos.

La segona part correspon als habitatges particulars que s'uneixen als espais comuns amb un conjunt de dispositius de seguretat.

El lloguer o la compra d'un dels apartaments comporta l'ús i gaudi dels serveis i els espais comuns.

Hi ha 5 serveis bàsics:

Vigilància 24 hores

Seguretat. - El servei nocturn de vigilància i el servei d'atenció diürn controlen els accessos a l'edifici, recullen la correspondència, dirigeixen al seu destí les visites de familiars i amics i prenen nota de les seves preferències respecte als menús diaris

Infermeria 24 hores

Salut. - El servei és prestat per infermeres titulades (ATS) les 24 hores del dia, tots els de l'any. Les infermeres són formades i contractades a l'inici i, habitualment són sempre, en el seu torn, les mateixes, de manera que coneixen els habitants de l'immoble i les seves coordenades mèdiques. Les infermeres atenen a la dependència "infermeria" però van al domicili d'aquells que estan malalts o momentàniament indisposats. Prenen la pressió, posen injeccions, reparteixen l'eventual medicació i coordinen les possibles visites mèdiques.

Manutenció-Restaurant 365 dies l'any

Tots els apartaments disposen de la seva pròpia cuina. Tanmateix l'edifici disposa d'un restaurant d'ús privat per als que habiten l'immoble o els seus convidats. El xef programa habitualment 4-5 menús diaris per al menjar de migdia o el sopar. Es tracta de menús elaborats a la cuina general (no hi ha res precuinat ni res congelat) que se serveix al menjador on cada apartament té la seva taula reservada. Els dinars i sopars són estrictament a preu de cost (6,50 € el dinar i 5 € el sopar).

Manteniment i reparacions

Entre el personal que treballa en els edificis hi ha un encarregat de manteniment que disposa d'un taller dins el mateix edifici. Totes les petites avaries i reparacions tenen immediata solució, sense esperes, sense desplaçaments i sense honoraris. L'únic cost és el del recanvi o recanvi i sense cap marge d'afegir a aquest cost.

Neteja

Els més de 1.000 m2 de espais comuns de tots els edificis estan sempre, a qualsevol hora del dia, en perfecte estat de neteja i higiene. Hi ha un servei opcional de neteja dels apartaments privatius, així com un servei de bugaderia, planxa i plegat de roba.

Imagen de seguimiento